اینا :
البته چیز خاصی نیست فقط برای هدر دادن وقت کاربراش گذاشته که دانلود کنن!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا :
البته چیز خاصی نیست فقط برای هدر دادن وقت کاربراش گذاشته که دانلود کنن!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلوشو دارین؟مثل اینکه باید به آپدیت تن بدم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
یه سوال
من بازی GOW3 رو با روزی 4 ساعت 4روزه تموم کردم البته حالت نرمال بازی .میخوام بدونم با این مدت UNcharted 2 چقدر طول میکشه؟
من 2 رو کامل بازی نکردم،ولی اگه 2-3 روز بشینی پاش تموم میشه!البته بستگی به توانایی های خودتم داره!یه سوال
من بازی GOW3 رو با روزی 4 ساعت 4روزه تموم کردم البته حالت نرمال بازی .میخوام بدونم با این مدت UNcharted 2 چقدر طول میکشه؟
Last edited by golabi2; 27-07-2010 at 12:39.
heavy rain چی؟
توانایی های منو دست کم گرفتی؟![]()
هیوی رین توانایی های شمارو به چالش میکشهآخر بازیه!کلییییی پایان داره
![]()
HeavyRain بهترین بازیه که تو عمرم انجام دادم!ولی اعتراف میکنم که اصلا سخت نبود،بیشتر احساس آدم رو به چالش میکشه!
اختیار دارین همچین جسارتی نمیکنم!![]()
PlayStation®3 system software update version 3.41
3.412010-07-27
An update to the PS3™ system software was released on July 27, 2010. You can use this update to upgrade your system software to version 3.41.
PlayStation®Network
Main features in system software update version 3.41
• The feature to display recommended products will become available by the end of July.
- Recommended products are now displayed on the product detail pages of PlayStation®Store.
The recommended products are selected based on various types of information, including your purchase history.
اگه الان آپدیتش کنم،بعدا میشه به نسخه پایین تر برگردوند!؟
فکر میکنم بشه
شما بدون توجه به ورژن الانت هر ورژنی که میخوای دانلود کن رو فلشت بریز نصب کن
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
راستی چرا از این فلش بند انگشتیا قبول نمیکنه
میکنم داخلش لقه نمیخونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)