- نه dirt 1 رو ندارم. با توجه به مشخصاتی که تو اینترنت دیدم میگم.
- چون که الان دیگه AGP نیستباید مادربوردو عوض کنم.
- نه dirt 1 رو ندارم. با توجه به مشخصاتی که تو اینترنت دیدم میگم.
- چون که الان دیگه AGP نیستباید مادربوردو عوض کنم.
سلام اساتید!
1-یه بازی می خوام که توش بتونم یه شهر،کشور و دنیای دلخواه!بسازم. گرافیکش خوب باشه،یادگیریش سخت نباشه،جداب باشه،آنلاین نباشه
2- بازی خوب تو سبک call of چیه؟ sniper , battlefield رو بازی کردم، از alpha protcol از خیلی خوشم نمیاد...
یه مقدار عکس از محیط بازی Civilization 5 و کمی توضیح در مورد این بازی میخوام.
به تاپیک زیر مراجعه کنید همه چی هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ببخشید که تاپیک تکراری می زنم آیا بازی ندارید که سیاسی باشه و جنگی یا یکی از این دوتا خیلی ممنون میشم.
سلام
1-cities xl خیلی به دردت میخوره تازه هم اومده میتونه سری های قیلیشم ببازی(!)
2-همه ی خوبا رو بازی کردی میتونی قبلی های همون سری هارو بازی کنی البته medal of honor رو هم امتحان کن شاید برات جالب باشه
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
سلام
medal of honor 2010 به دردت میخوره هیتمن هم خوبه ولی در اون حد سیاسی نیست،sniper رو هم امتحان کن جالبه
با سلام به همه دوستان
من دو تا بازی می خواستم.
اولیش یه بازیه فکری به نام life turn و دومی هم جدول کلمات متقاطع (raya jadval)
ممنون می شم برام بذارید
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------
با سلام دوباره
من یه بازی مثل بازی azada (فکری) می خواستم.
ممنون
عزیز دلم،صنم جان
اون بالا رو بخونی نوشته درخواست معرفی بازیها نه درخواست لینک دانلود بازیها
با سلام دوباره
دوست عزیز کاملا حق با شماست اما من برای پیدا کردن تاپیک در خواست بازی تو انجمن جستجو کدم اما نتیجه اش شدعزیز دلم،صنم جان
اون بالا رو بخونی نوشته درخواست معرفی بازیها نه درخواست لینک دانلود بازیها
تو فهرست تاپیکها هم همچین چیزی پیدا نکردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قبلا تو این تاپیک 3 بار درخواست بازی کردم و هر سه بار هم جواب گرفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون می شم این دفعه هم کمکم کنید
بچه ها من تو یه فروشگاهی نام این بازیو دیدم که برا فروش گذاشته بود خودم چیزی ازش نمیدونم شما اگه چیزی می دونید بهم بگید.ایا کال اف دیوتیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)