بله فرقی نمیکنه فقط موقع نوشتن زبان مورد نظر رو انتخاب و بعد تایپ کنید و هر فونتی رو میخوایید براش بذارید
بله فرقی نمیکنه فقط موقع نوشتن زبان مورد نظر رو انتخاب و بعد تایپ کنید و هر فونتی رو میخوایید براش بذارید
سلام خدمت دوستان -من یک فایل اکسل درست کردم که روی sheet های اون پسورد گذاشتم خود فایل پسورد ندارد میخوام یکسری تغییرات بدم پسورد شیت ها یادم رفته کسی از دوستان اگه میتونه کمک کنه ممنون میشم -من از اکسل 2010 استفاده میکنم
سلام
شاید این نرم افزار کمکتون کنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میخوام وقتی داخل یک سلول تایپ میکنی و فونت رو بزرگ میکنی سلول بزرگ نشه فونت فیت سلول بشه امکانش هست؟
ممنون
سلام
چند تا شماره موبایل دارم می خواستم بدونم چجوری می شه این چندتا شماره رو داخل excel سرچ کرد.
تعداد شماره ها زیاده و نمیشه با ctrl+f گشت خیلی طول میکشه . تو اینترنت گشتم چیزی ندیدم ممنون میشم راهنماییم کنید.
میگه:فایلی با این آدرس وجود ندارد!
با عرض پوزش برطرف شد ..:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by AmirMomtaz; 31-01-2014 at 03:08.
خوب وقتی ctrl+f میزنی find all رو بزن که همه رو یجا بیاره ..!
چطور باید زبان رو تنظیم کنم ؟ داخل خود اکسل تنظیمان زبان فارسی و انگلیسی داره ؟
من میخام اول کار تنظیمات زبان رو انجام بدم که هر بار که از سلول ستون اول به سلول ستون دوم میرم مجبور نباشم آلت و شیفت رو بزنم تا زبان عوض شه و این کار اتوماتیک انجام بشه
خیلی ممنون گرفتم چی شد
من یه ماکرو میخواستم که معادله درجه 3 رو با یکدقت خیلی خوبی حل کنه . solver هم دقتش پایینه وهم اینکه وقتی رکوردش میکنم اجرا نمیشه(ارور میده )!
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)