خدایی خیلی دیگه داره سختگیری میشه
اومدیم و یکی کارشناسیش 6 سال طول کشید . اون وسط باید درسو ول کنه بره سربازی ؟
خدایی خیلی دیگه داره سختگیری میشه
اومدیم و یکی کارشناسیش 6 سال طول کشید . اون وسط باید درسو ول کنه بره سربازی ؟
دوست عزیز بلاخره باید یه فرقی بین کسی که 18 ماه رفته خدمت و به . . . رفته باشه یا نه؟؟
لابد اون فرق هم باید این باشه که بقیه رو به ... بدن ؟
کسی که رفته خدمت و بهش بد گذشته باید بهش خدمات داده بشه و براش تسهیلات ایجاد بشه نه اینکه بقیه افراد جامعه رو بیارن و به اونها هم بد بگذرونن تا تلافی بشه !
متسافانه همین تفکرات کودکانه هست که اینجور تصمیم گیری ها رو به وجود آورده و باعث دلزدگی از کشور نزد نیروی جوان و نخبه کشور شده .
عواقب این تصمیم ها هم شامل حال همه هست نه فقط کسایی که خدمت رفتن ! یه نمونه خیلی کوچیک از عواقب این تصمیم ها هم اینه که پروفسور سمیعی و پروفسور خدادوست که بهترین جراحان مغزواعصاب و چشم در دنیا هستن به جای ایران در آلمان و آمریکا فعالیت دارن . همین فعالیت پروفسور سمیعی در شهر هانوفر باعث ایجاد 160000 شغل در آلمان شده .
اینجور پیش بره ایران حتی اگه پیشرفت هم بکنه باز هم فرار مغزها خواهد داشت
Last edited by Alireza SM; 20-11-2011 at 16:19.
دوست عزیز منم از خدامه که سربازی منحل بشه ولی در حال حاضر قانونه و باید برای همه اجرا بشه
دکتر خدادوست تو شیراز بیمارستان داره و همین الان هم شیرازه چون 2 ساعت پیش دیدمش
در کل متخصصی اگه برای فرار از خدمت بره خارج همون بهتره که بره چون اگه بخواد کاری رو راه بندازه انقدر مشکلات جلوش به وجود میاد که در برابر سربازی هیچه
Last edited by SNOW PATROL; 20-11-2011 at 17:24.
این کاهش معافیت تحصیلی تصویب شده !؟
( لعنت کنن اینارو که فقط بلدن این جور قوانین رو تصویب کنن ! )
والا محمد جان به نظر منم عجیبه، واسه کارشناسی پیوسته گفنه 5 سال !!!!!!!!
ما زمانی که کارشناسی می خوندیم دوستان ترم 13 هم داشتیم! یعنی 6 سال رو
رد کرده بودن حالا گفته 5 سال، پس نتیجه دور رشته های سخت و رشته هایی
که علاقه ندارین رو خیطططط بکشین...
منم اعصابم رو ريخت بهم.
كاهش معافيت هاي تحصيلي
واقعا چرا؟ و طبق چه كار كارشناسي؟
شوراي نگهبان تائيدش كنه ميره براي اجرا.
به نظر من برید خدمت بعد برید درس بخوونید اخه خیلی ضد حاله بعد از اینکه لیسانس بگیری بری خدمت اونجا ضایع بازار شدیدا بخصوص تو ارتش![]()
اخبار می گفت فعلا اجرا نمیشه که!من کلا به جان خریدم و هیچ امیدی هم نداشتم با این قوانین هم چندین ابهام در ذهنم ایجاد شد حیف کاش معاف می شدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)