تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 430 از 722 اولاول ... 330380420426427428429430431432433434440480530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

6*8 ?

نه جان من محسن رو چه به 6و 8 !

مگه محسن قراره همه سبکی بخونه؟

راک-ترنس - حالا هم 6*8 ؟

از فردا بگیم BM هم بخونه دیگه!6*8 ?

نه جان من محسن رو چه به 6و 8 !

مگه محسن قراره همه سبکی بخونه؟

راک-ترنس - حالا هم 6*8 ؟

از فردا بگیم BM هم بخونه دیگه!
    ایرادی داره یه خوننده بخواد کاراش تو سبک های مختلف باشه تا سلیقه های مختلف رو به خودش جذب کنه ؟
    راستی چرا از اینکه گفتم 6*8 تعجب کردی !
    یه جوری برخورد کردی انگار این آهنگو گوش ندادی

2. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

فقط اهنگ غیر معمولی رو مایه ننگ جامعه بشری میدونم
    من خودم از آهنگ هاي 8*6 خوشم نمياد و اصلا هم دوست ندارم محسن 8*6 بخونه ولي آهنگ "غير معمولي" آهنگ بدي نبود. جزو معدود 8*6 هايي بود كه خوشم اومد.حداقلش از "بازار خرمشهر" خيلي بهتر بود

تنها آهنگ محسن رو كه باهاش مشكل دارم "لولاي شكسته" بود. كلا سعي ميكنم از ذهنم پاك كنم كه همچين آهنگي رو خونده

4. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

=========

خبرهایی که از منو تو موزیک این هفته پخش شد البته خبرای جدیدی هم نیست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

متن شعر قراضه چین از آهنگهای البوم سیزده:

ای عاشقان ای عاشقان آن کس که بيند روی او
    شوريده گردد عقل او آشفته گردد خوی او

معشوق را جويان شود دکان او ويران شود
    بر رو و سر پويان شود چون آب اندر جوی او

در عشق چون مجنون شود سرگشته چون گردون شود
    آن کو چنين رنجور شد نايافت شد داروی او

جان ملک سجده کند آن را که حق را خاک شد
    ترک فلک چاکر شود آن را که شد هندوی او

عشقش دل پردرد را بر کف نهد بو می کند
    چون خوش نباشد آن دلی کو گشت دستنبوی او

بس سينه ها را خست او بس خواب ها را بست او
    بسته ست دست جادوان آن غمزه جادوی او

شاهان همه مسکين او خوبان قراضه چين او
    شيران زده دم بر زمين پيش سگان کوی او

شاعر: مولانا
    Last edited by Alireza_SA; 01-10-2011 at 09:40.

8. 14 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

شاعر: مولانا
    آفرین به این ابتکار جدید و سنت خوبی که تویه موسیقی کشورمون داره پیشرفت میکنه !

درست مثله خط سوم بنیامین !

فقط کاش از حالت ثابت شعر خارج باشه و مثه خط سوم روش کار بکنن و یه تنظیم خوشکل هم روش انجام بدن !!!

دمش گرم !!!

10. این کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

فکر نکنم کار خوبی از آب دربیاد

12. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

توهین ها و حسادت ها همچنان ادامه داره!!!!

اینو ببینین:

یک گفت‌و‌گوی جنجالی با مهدی مدرس خواننده آلبوم «مدرس شمال» درباره چاووشی، فرزین، ناصر عبداللهی و....

یک خواننده اگر اجرای زنده قوی و با تسلطی نداشته باشد خواننده نیست

• دور‌ترین ذهنیت از مهدی مدرس کلیپ معروف «پشت صحنه» است که همه شبکه‌های ماهواره‌ای آن زمان را تسخیر کرده و به شدت مورد توجه قرار گرفته بود. دوست دارم از آنجا شروع کنیم. از آن کلیپ که تو با محسن چاووشی و فرزاد فرزین و مهدی مقدم و امید عامری و یک خواننده دیگر کلی مخاطب پیدا کردید.

البته من قبل از آن کلیپ هم کار موسیقی می‌کردم و چندین و چند کار خوب داشتم. از جمله کار «نرو» که خیلی خوب هم جواب گرفت. تا رسیدیم به «پشت صحنه» که به نظرم یکی از موفق‌ترین ویدئوهای بعد از انقلاب بود. اصلا به نظرم هنوز هم تعداد زیادی از خواننده‌های این روزهای موسیقی ما تداوم حضور و شناسانده شدنشان را به‌‌ همان شبکه‌ها و موزیک ویدئوهایی بودند که آن زمان از شبکه‌هایی که آن زمان مجاز بود، مدیوناند. آن کلیپ و تجربه جمع شدن چند خواننده جوان‌پسند هم از‌‌ همان تجربه‌هایی بود که فکر نمی‌کنم دیگر تکرار شود.

• قطعا تکرار نمی‌شود. چون خواننده‌های ما در این دوره حتی حاضر نیستند با هم عکس بگیرند. چه برسد به اینکه کلیپ مشترک داشته باشند!

آن اتفاق یک بار بود و فقط‌‌ همان یک بار تجربه شد و به قول شما قطعا تکرار نمی‌شود. بازتاب‌هایی که آن زمان دیدیم، خیلی وقت است که در قبال هیچ موسیقی و ویدئویی ندیده‌ام.

• آن سایه در کلیپ محسن چاوشی بود؟

محسن اصلا سر ضبط آن کلیپ نیامد و آن سایه‌ای که پشت پرده دیده می‌شد و چاوشی می‌خواند، سایه برادر «امید عامری» بود و به هیچ وجه خود چاووشی نبود!

• واقعا؟! تا به حال این ماجرا هیچ جا بازگو نشده بود!

بله ایشان سر آن لوکیشن اصلا حضور پیدا نکردند. بعد بچه‌ها هم تصمیم داشتند که بخشی را که ایشان خوانده بودند، اصلا حذف کنند. ولی چون زمان به اندازه کافی برای تدوین مجدد نبود، اجازه دادند که او در این کلیپ حضور داشته باشد و صدایش پخش شود!

• بعضی خواننده‌های داخلی نسبت به حضور و بازگشت برخی هنرمندان و خواننده‌های لس آنجلسی به کشور معترض بودند و این را نوعی تبعیض به حساب می‌آوردند. در این مورد نظرت چیست؟

به جرات من به تو می‌گویم که از لحاظ اجرای زنده خیلی از خواننده‌های داخلی نسبت به آن وری‌ها برتری دارند و به نظر من یک خواننده اگر اجرای زنده قوی و با تسلطی نداشته باشد خواننده نیست. بسیاری از همین دوستانی که شما گفتید به نظرم چندان اجرای زنده قوی‌ای ندارند و بها دادن به خواننده‌های داخلی به نظرم می‌تواند بیشتر در این زمینه تاثیر گذار باشد.

• برای این ادعایت می‌توانی مثال هم بزنی؟

حتما. مثلا فرزاد فرزین، بابک جهانبخش و خیلی‌های دیگر

• محسن چاوشی یا رضا صادقی چطور؟

ببین برخی صحبت‌ها همیشه باعث شده خود من دچار برخی سوء تفاهم‌ها شوم. مثلا بعضی‌ها اجازه کنسرت ندارند و تهیه کننده‌ها برایش برنامه نمی‌گذارند و از ترس اتفاقات و تبعات بعدی، از فلان خواننده دوری می‌کنند. مردم هم باور می‌کنند و دیگر به این فکر نمی‌کنند که آن آقای خواننده صدای اجرای زنده را ندارد. شخصیت استیج گردانی ندارد. اصلا نمی‌تواند زنده اجرا کند. هیچوقت این حرف و حدیث‌ها به صورت واقعی مطرح نمی‌شوند.

• اگر قرار باشد یک خواننده را مثال بزنی که به نظر تو از همه لحاظ در ایران کامل و قوی می‌خواند َ، مثال‌ات چه کسی است؟

قطعا رضا صادقی.

منبع:موسیقی ما

پ.ن:واقعا متاسفم خواننده ای که نه صدا داره و نه شخصیت معروف شدن به خودش اجازه میده بطور مستقیم توهین کنه....

قدیما هم اگه کسی میخواست تیکه بندازه غیر مستقیم مینداخت!!
    Last edited by MMM52; 03-10-2011 at 16:46.

14. 5 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

فقط کاش از حالت ثابت شعر خارج باشه و مثه خط سوم روش کار بکنن و یه تنظیم خوشکل هم روش انجام بدن !!!

دمش گرم !!!
    مطمئنا خیلی قوی تر از خط سوم بنیامینه.
    من که اصلا از خط سومش خوشم نیومد

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

یادمه همون اولا که چاووشی اومده بود همه میگفتن صدای خودش نیست . شایدم واقعا همینطوره که کنسرت نمیزاره . به هر حال مهم نیست مهم اینه که هنوز وقتی اهنگایه قدیمیشو گوش میکنی واقعا کیف میکنی

17. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

. شایدم واقعا همینطوره که کنسرت نمیزاره
    استاد یه نگاهی به تاپیک بندازی بد نیستا :

رسول ترابی - رونامه نگار :

در مواجهه با هر شخص یا پدیده موفق و فراگیری همیشه سعی میکنیم به نوعی تخریبش کنیم و عیبی، چیزی از آن بیرون بکشیم و در بیاوریم. چرایش را هیچ وقت ندانسته ام. فقط منتظریم که کسی یا چیزی با اقبال عمومی روبه رو شود و کارگاه عیب سازی مان راه بیفتد تا ثابت کنیم این آدم یا چیزی که اینقدر موفق نشان داده، همچین چیز تحفه ای هم نیست. حالا این چه ربطی به یادداشتم دارد، عرض می کنم. در این سال ها خیلی ها را دیده ام که وقتی آهنگی را از چاووشی شنیده اند یا درباره اش بحث شده قبل از هر نقدی برای اولین حرف و نظر درباره یک موضوع خاص با یک دیالوگ تکراری حرف زده اند: «این صدا واقعی نیست، همه اش افکت و تیون است و…» قرار شده واقعیت ها را بگویم. بارها صدای live زنده محسن چاووشی را شنیده ام. بهتان قول می دهم صدا، همین صدایی است که می*شنوید. صدایی با همین رنگ و چارچوب و وسعت. به اضافه کمی چاشنی دیلی و پژواک و تکرار صدا .او همه تلاشش را برای اثبات خودش روی استیج در همین چند ماه اخیر انجام خواهد داد تا این شایعه ها را پاک کند.
    اصلا به این شایعات و خیال بافی ها و ایرادات همیشه ثابت برای همه صداهای موفق توجه نکنید و از موسیقی لذت ببرید.

محسن یگانه - خواننده :

کجای صدای محسن چاووشی ساختگیه؟!! اگر این قضیه رو باور دارید که من خوب زنده می خونم این رو بدونید که کاری مثل نفس بریده رو من و محسن چاووشی توی یه لایه با هم خوندیم همه شرایط هم برامون برابر بود!! چه افکتی؟ چه فیلتر و ساختگی بودنی؟! معذرت می خوام اگه دارم تند با این قضیه بر خورد می کنم چون یه جورایی حداقل به منی که باهاش بارها کار کردم بر می خوره.. تا کسی کارش به نوعی گل می کنه دوست دارن به هر نحوی شده خرابش کنن و هنرش رو زیر سوال ببرن..محسن چاووشی هم به خاطره جنس صدای خاصش وقتی وارد بازار موسیقی شد هر کس خواست یه جوری از صفحه خارجش کنه..هرکی که علمش رو نداشت اومد گفت صداش فیلتره یا فلان افکت رو داره!!! صدای محسن چاووشی دقیقا” همینی هست که می شنوید چرا باید فکر کرد که نیست!!

شهاب اکبری - تنظیم کننده :

سلام. متاسفانه بازم يه اتفاق عجيب افتاده و نميتونم ازش به سادگي رد شم..
    بعداز گذشت اين همه سال كه با خيلي از خواننده هاي مطرح كشور كار كردم،امروز بايد موضوع قديمي و بچگانه جنس صدا و افكتهارو دوباره توضيح بدم البته براي افرادي كه به اين موضوع مشكوك هستند و ميخوان هنرمندارو تخريب كنن!
    صداي محسن چاوشي هيچ افكتي كه منجر تغيير جنس صدا بشه رو نداره ...
    با كمي فكر كردن به اين نتيجه ميرسيد كه اگر صداي محسن افكت بود هر كسي ميتونست براي خودش محسن چاوشي بشه و تا حالا تعداد چاوشي ها به١٠٠٠٠ نفر رسيده بود!!

---------

یه سری فقط یه چیزی یاد گرفتن همون هم تکرار میکنن اگه میشد با صدای غیرواقعی بشی یکی به اسم محسن چاوشی الان کل این ملت شده بودن خواننده

19. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •