تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 83 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 828

نام تاپيک: کرک Internet Download Manager *IDM ◄ کرک آخرین ورژن در پست اول

داره خودمونی میشه javadi1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه تربت پاک

1 مژده! مژده! حقیقت داره!

به نام او

آقا حقیقت داره!! من همین الان نسخه 5.11 رو دانلود کردم و با کرک سودا جان اونو رجیستر کردم و الان هم دارم با IDM از رپیدشیر دانلود میکنم
    دوران مشکل با رپیدشیر تمام شد(ذوق زده شدم!!!)

و اما لینک دانلود نرم افزار مذکور ( نوشته شده توسط hamilton ):

Internet Download Manager 5.11 Build 8Retail + Patch

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و لینک کرک به صورت جدا که سودا جان زحمتشو کشیدند:
    کد:
    نکته: بعد از کپی فایل کرک در پوشه نصب برنامه و اجرای اون یکسری عدد (فکر کنم:44444-33333-22222-11111) رو که در پایین برنامه کرک نوشته شده رو توی قسمت ریجیستر IDM وارد کنید و تمام.لذت ببرید.
    البته شاید برخی از دوستان مدت هاست این ماجرا رو میدونن و براشون عجیب نباشه ولی من برای بی خبرایی مثل خودم گفتم!
    از استادان و دوستان گرامی هم یخاطر این توضیحات پایه و هیجانات اضافیم عذر میخوام...بدرود.
    Last edited by javadi1368; 14-11-2007 at 05:49.

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

پيش فرض

به نام او

آقا حقیقت داره!! من همین الان نسخه 5.11 رو از سایتش گرفتم و با کرک سودا جان اونو رجیستر کردم و الان هم دارم با IDM از رپیدشیر دانلود میکنم
    دوران مشکل با رپیدشیر تمام شد(ذوق زده شدم!!!)

و اما لینک دانلود نرم افزار مذکور از سایت خودش:

Internet Download Manager 5.11 build 8

کد:
    و لینک کرک که سودا جان زحمتشو کشیدند:
    کد:
    نکته: بعد از کپی فایل کرک در پوشه نصب برنامه و اجرای اون یکسری عدد (فکر کنم:44444-33333-22222-11111) رو که در پایین برنامه کرک نوشته شده رو توی قسمت ریجیستر IDM وارد کنید و تمام.لذت ببرید.

از استادان و دوستان گرامی هم یخاطر این توضیحات پایه و هیجانات اضافیم عذر میخوام...بدرود.
    سلام به دوستان
    این که دانلودری بتونه از رپید دانلود کنه چیز عجیبی نیست چند صفحه قبل Direct Download رو می تونید ببینین که دانلود می کنه اما فایل دانلودی باز نمی شه چون رپید یه بیت هم به دانلودر نمی ده
    کلا قید این جور روش ها رو دربرابر رپید بزنین دوستان اینا کارآمد نیست
    در ضمن این همه هیجان هم اصلا خوب نیست
    دوستانی که تست کردن بگن که فایل دانلودی رو می تونن استفاده کنن یه نه مرسی

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه تربت پاک

11

سلام به دوستان
    این که دانلودری بتونه از رپید دانلود کنه چیز عجیبی نیست چند صفحه قبل Direct Download رو می تونید ببینین که دانلود می کنه اما فایل دانلودی باز نمی شه چون رپید یه بیت هم به دانلودر نمی ده
    کلا قید این جور روش ها رو دربرابر رپید بزنین دوستان اینا کارآمد نیست
    در ضمن این همه هیجان هم اصلا خوب نیست
    دوستانی که تست کردن بگن که فایل دانلودی رو می تونن استفاده کنن یه نه مرسی
    سلام. عزیزم من خودم تست کردم و کماکان دارم دانلود های عقب افتاده خودمو انجام میدم. فقط یادمون باشه که چون ما بدون اکانتیم فایلها بعد از 90 روز دیگه دانلود نمیشوند مگه اینکه اکانت بخریم یا از این سایتهای تبدیل لینک استفاده کنیم....................از توصیه پزشکی شما هم بسیار ممنونم.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من دارم از کرک Unreal استفاده میکنم کار میکنه ولی هر روز باید یک سری کرک کنم تا کار کنه وگرنه همون پیغام IDM is registered with a fake... رو میده. کسی کرک GAG رو نداره برای 5.11 build8 ؟

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من دارم از کرک Unreal استفاده میکنم کار میکنه ولی هر روز باید یک سری کرک کنم تا کار کنه وگرنه همون پیغام IDM is registered with a fake... رو میده. کسی کرک GAG رو نداره برای 5.11 build8 ؟
    بله این پچ این مشکل رو داره از پچ mcu استفاده کنید عالی کار میکنه.

حـــــرفـه ای Alastoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله این پچ این مشکل رو داره از پچ mcu استفاده کنید عالی کار میکنه.
    چرا الکی روی کرک مردم اسم میذارید؟
    پچ UnReal الان خیلی وقته که برای من بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه...
    این مشکل احتمالا برای اینه که شما قبلا از کرک دیگری استفاده کرده اید یا اینکه برنامه رو درست کرک نمی کنید.
    در ضمن منظورتون از mcu همون icu هست دیگه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه تربت پاک

13 عجب

به نام او

دوستان کرک آنریل برای من هم همین گونه است و وقتی دوباره یه سری به تایپیک معرفی این کرک زدم متوجه شدم که جناب Soda ذکر کردند که این کرک مخصوص نسخه های IDM Retail هست در صورتی که نسخه ای که من از سایت خودش گرفتم نسخه 30 روزه Trial است و بعد از کرک کردن تبدیل به نسخه Full میشود!!
    فکر کنم مشکل همینجاس.....دوستان لطفا کمک کنید و فرق بین Trial و Retail این نرم افزار رو برای ما توضیح بدید.
    اگه کسی لینک Internet Download Manager 5.11 build 8 Retail رو داره و لینکش معتبره بی زحمت بزاره تا همه استفاده کنند...یا حق

حـــــرفـه ای Alastoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نام او

دوستان کرک آنریل برای من هم همین گونه است و وقتی دوباره یه سری به تایپیک معرفی این کرک زدم متوجه شدم که جناب Soda ذکر کردند که این کرک مخصوص نسخه های IDM Retail هست در صورتی که نسخه ای که من از سایت خودش گرفتم نسخه 30 روزه Trial است و بعد از کرک کردن تبدیل به نسخه Full میشود!!
    فکر کنم مشکل همینجاس.....دوستان لطفا کمک کنید و فرق بین Trial و Retail این نرم افزار رو برای ما توضیح بدید.
    اگه کسی لینک Internet Download Manager 5.11 build 8 Retail رو داره و لینکش معتبره بی زحمت بزاره تا همه استفاده کنند...یا حق
    جواب:

اینترنت دانلود منیجر 2 تا نسخه داره

Trial

Retail

نسخه Trial محدودیت سرعت دانلود داره و از قابلیتهای عالی که در نسخه Retail موجوده بی بهره هست

بنابراین هیچ وقت IDM رو از لینکی که خود سایت بصورت Trial میده دانلود نکنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه فرشاد.ج's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Rafsanjan

پيش فرض IDM HD Icon

با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیزم در پی سی ورلد !

میدونم که شما هم مثل من از ایکون بی کیفیت و مسخره این برنامه رنج میبرین ( به نظر من تنها ایراد این برنامه آیکون بی کیفیتش هست که دسکتاپ رو زشت میکنه )

به همین دلیل من ایکون این برنامه رو در فتوشاپ از ابتدا طراحی کردم و یک کمی هم افکت بهش اضافه کردم و به آیکون تبدیل کردم . از ایکون اصلی برنامه بهتر شده و خودم هم الان با ایکون اصلی برنامه عوضش کردم.

گفتم اینجا بذارمش تا اگر کسی مثل من حالش از ایکون اصلی به هم میخوره این رو دانلود کنه .

فقط اگه دانلود کردید یک تشکر کوچولو بکنین

دانلود با حجم 337 کیلوبایت ( البته به صورت RaR براتون گذاشتم که 20 کیلوبایت شد ) :

کد:
    راستی کسی نمیدونه چرا فروم پی سی ورلد لینک مستقیم قبول نمیکنه ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    من این برنامه رو از همین لینک دانلود کردم و از همین patch هم استفاده کردم اما باز پیغام میده که برنامه تا 5 روز دیگه قابل استفاده است. چه کار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •