سلام بر همگی دوستان قدیمی و جدید
انجمنی که مربوط به سوالم باشه رو پیدا نکردم ناچارا سوالمو اینجا مطرح میکنم.
در مورد زبان عمومی آزمون دکتری یه سوال دارم. از دوستان اگه کسی هست برای راهنمایی اعلام کنه
بسیار ممنون
خیر
آری
حدود سی درصد
حدود پنجاه درصد
حدود هفتاد درصد
نمی دانم
سایر موارد
سلام بر همگی دوستان قدیمی و جدید
انجمنی که مربوط به سوالم باشه رو پیدا نکردم ناچارا سوالمو اینجا مطرح میکنم.
در مورد زبان عمومی آزمون دکتری یه سوال دارم. از دوستان اگه کسی هست برای راهنمایی اعلام کنه
بسیار ممنون
سلام.
سایتی بلدین که تو writing کمک کنه؟ مثلا ما مقاله بذاریم و اونا اشکالاتشو بگن و بتونیم رفع کنیم؟
می خوام برای رایتینگ تافل تمرین کنم و بشدت به چنین چیزی احتیاج دارم.
مرسی
سلام
شما می پرسیدین شاید کسی می تونست جواب بده![]()
یه سری کتاب هست واسه زبان عمومی که شامل کتب پیشرفته و فوق پیشرفته ست مثل تافل رهنما ( البته فقط vocab و گرامر). میخواستم ببینم برای reading هم همچین کتابی هست؟ البته کتابایی مثل Delta key رو خوندم ولی ظاهرا سطح کتاب متوسطه.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
واسه reading کتاب تافل cambridge خوبه
من میخوام تا بهمن سال دیگه امتحان ielts بدم. شما پیشنهاد میکنید چه موسسه ای ثبت نام کنم؟ من الان در سطح intermediate کتاب های interchange هستم. اصلا همچین چیزی امکان داره؟ یعنی میشه تا یک سال دیگه برای آزمون ielts آماده بشم؟
اگر نمیشه اسم موسسه رو اینجا آورد لطفا پیغام خصوصی بدین. یا اینکه فقط شرایط موسسه ای که باهاش آشنایی دارید در اینجا بگید. یصورتی که تبلیغ به حساب نیاد!
ممنون
البته پیشنهاد موسسه ی خاصی رو نمیدم چون هیچ کدومشون رو برای IELTS نرفتم ولی حتما می تونی خودت را تا یک سال آینده برای آزمون آماده کنی و یک نمره 7 یا 7.5 بگیری.
بخصوص اینکه الان هم در سطح intermediate هستی
فقط آمار تاریخ آزمونهاش رو تو سال بعد بگیر تا ببینی کدوم تاریخ برات خوبه ( فکر کنم هر یک ماه یک بار آزمون داشته باشه)
Last edited by javadlf; 03-03-2011 at 17:37.
ممنون. امیدوارم کردیآخه فکر میکردم برای من که الان intermediate هستم گرفتن ielts در عرض یک سال شدنی نیست.
من دانشجوی امیرکبیرم. دانشگاه کلاس زبان هم داره. interchange و tactics for listening رو با هم درس میدن. ترم های 3 ماه فکر کنم. هر دوره 64 ساعته هفته ای 6 ساعت. نمیدونم به درد من میخوره یا نه!
میخوام برنامه ریزی کنم اما نمیدونم چطوری! لطفا با دوستان با تجربه راهنمایی کنند
سلام...
دوستان لطفا براي هر سوال يه تاپيك مجزا ايجاد نكنيد ... در تاپيك سوالات به زبان فارسي ميتونستيد بپرسيد و دوستان كمكتون ميكردن ...
اما
عزيز جان شما اگه تهران تشيف داريد يه سر به نزديك ترين شعبه ي آموزشگاه سفير بزنيد ... اونجا باهاتون مشاوره ي كامل ميشه ... ازتون آزمون تعيين سطح ميگيرن و ميگن در چه مرحله اي بايد شركت كنيد(در چه كلاسي) ...میخوام برنامه ریزی کنم اما نمیدونم چطوری! لطفا با دوستان با تجربه راهنمایی کنند
نوع كارشون هم اينه كه كتاب Headway رو كار ميكنند ... كه ريدينگ ! رايتينگ! و ليسنينگ هست + اسپيكينگ !
يعني تمام موارد رو كار ميكنند و من چند تا از دوستام رفتن كه راضي بودن ... از شعبه ي آرياشهر ش مطمئن هستم كه آيلتس هم داره ... فكر ميكنم يكي هم مركز شهر باشه ...
خلاصه پيشهناد من به شما دوست عزيز سفير هست ...
موفق باشيد![]()
اولین و بزرگترین شبیه ساز آزمون تافل به صورت آنلاین و رایگانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمینطور که می دونیم آزمون تافل هزینه برای ثبت نام هر بار از کار بران خود می گیرد که با مراجعه به لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما دیگر بدون هیچ هزینه ای در آزمون شرکت می کنید و به روایتی بارها آزمون تافل را تجربه می کنید و در کنا ر آن امکاناتی از جمله دانستنی ها تافل و ... در اختیار شما می گزاره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)