اکتیو عزیز اگه منظورت از Log این چیزایی که میبینی یه جوری کمکم کن من فقط می خوام این اسکین ام (منو) رو عوض کنم ولی نتونستم خیلی اعصابم خورده نم دونم چی کار کنم گوشیم روشن نمی شه خدااااااااا !!!!!!
اکتیو عزیز اگه منظورت از Log این چیزایی که میبینی یه جوری کمکم کن من فقط می خوام این اسکین ام (منو) رو عوض کنم ولی نتونستم خیلی اعصابم خورده نم دونم چی کار کنم گوشیم روشن نمی شه خدااااااااا !!!!!!
اکتیو 277 عزیز اگه منظورت از LOG ایناست یه جوری کمکم کن گوشیم فعلاً تو اغما رفته روشن نمی شه چی کار کنم همش به خودم لعنت میگم آخه فقط می خواستم این منوی اصلیشو تغییر بدم هیچ رقمه نتونستم حالا چی کار کنم................
12:02:17| DBID: db2010
12:02:17| OTP CID: 49
12:02:17| EROM CID: 49
12:02:17| EROM color: Red
12:02:17| IMEI: xxxxxxxx0xxxxxx
12:02:17| Phone: W800
12:02:17| Operator: EMEA_6
12:02:17| CDA: CDA102295/7 R2A
12:02:17| Firmware: R1CA021
12:02:17| EROM: n/a
یه سوال دیگه منظورتون از پچ چیه ؟ کارشون چیه ؟ من هربار خواستم با FSX کار کنم ( مثلا منو رو عوض کنم یا ورژن دوربین بالا ببرم ) یه پیغام تو Phone-XS میاد که Waiting for Phone to disconnect و بعدش هم هیچ کاری نمی کنه همه کار هارو هم انجام میدم ( فولدر ساختن کپی کردن فایل menu.ml و عکساش و...) ولی موفق نشدم چرااااااااااااااااا؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by ali3726; 05-02-2007 at 21:31.
تو هم مثل من اروم گوشییت پاک شده باید اونو برگردونی که فعلا لینکه اموزشش خرابه.
12:02:17| EROM: n/a
فکر کنم گوشیتم ریجستری دستی باشه که پریده
12:02:17| IMEI: xxxxxxxx0xxxxxx
خرخون جون رجیسترش قانونیه خودم xxxxxxxxxxxx گذاشتم ولی نمی دونم چرا روشن نمی شه !!! می خواستم فقط منوشو عوض کنم نمی دونم چی کار کنم !!!!!11![]()
سلام علی جان من اول باید بهت تبریک که تونستی تو همین چند ساعته تو همین تاپیک پستها تو از 1 به 8 برسونی![]()
نمیخواد خودتو لعنت کنی ناراحت نباش
بعد از اینهمه پست زدن ما آخر نفهمیدیم شما با فار مشکل داری یا با phone xs
اگه با فار مشکل داری حتما تو قسمت فلش کردن فایل rest مطابق آموزش عمل نکردی که گوشیت روشن نمیشه
و اگه با phone xs مشکل داری تو همون آموزشش هم نوشتم که بعد از اولین بار استفاده از fsx باید main گوشیتون کامل فلش بشه ولی برای دفعات بعدی دیگه نیازی به فلش کردن مجدد main نیست
خلاصه main کامل رو با phone xs یکبار رو گوشی فلش کن تا درست بشه(آموزشش رو کامل بخون)
ضمنا پیغام Waiting for the phone to disconnect موقعی میاد که به کادری که بعد از زدن start fsx میاد جواب منفی بدی
آقا من که گفتم اگه imei گوشیتون اصلی نیست این کارو نکنید مخصوصا روی w810 تاکید کردم چون برای w810 نمیشه فایل rest رو روی گوشی فلش کرد و مجبورید که main کامل رو فلش کنید که این کار باعث میشه imei گوشی شما به حالت کارخونه برگرده(پشت جعبه)و چون این imei که البته imei اصلی گوشی شماست تو شبکه فعال نشده(ریجستر نشده)گوشیتون پیغام incoret sim رو نشون میده
حالا هم ناراحت نباش برو یه جایی که باکس دارن بگو ریجسترش کنن(یه imei که تو شبکه فعال هست رو بجای imei اصلی بهش بدن) هزینه اش هم 2هزار تومانه بیشتر پول نده
کی یه همچین چیزی گفته erom پاک شده![]()
راستش من تاحالا هر گوشی سالمی که وصل کردن به phone xs جلوی EROM همینو مینویسه گوشی خودم که کاملا سالمه همینطوره
شما مگه چه اشکالی برای گوشیتون پیش اومده؟
اکتیو عزیز ! مرسی از تبریکت ! شما هم اگه حوصله ات سر رفته باشه شاید مثل من 8 تا پست بزنی ولی بگذریم گوشیم زنده شد !!! ولی خیلی می ترسم ....! خدمتت عرض کنم که من اصلا فایل های FS رو فلش نکردم فقط فایل Main رو فلش کردم روی گوشی . نمی دونم آیا دلیل این که نتونستم اسکین منو رو عوض کنم اینه یا نه ولی اینو باید بگم البته جسارته ببخشید آموزشتون منو یه کم گیج کرده لطفا به من بگید که حالا اگه بخوام گوشی رو فلش کنم چه فایل FS رو از سایت topsony باید بگیرم چون من میخوام گوشیمو w800 کنم باید فایل های FS کدوم گوشی رو بگیرم (گیج شدم!) w800 یا k750؟؟؟؟ به نظر شما اگه با آخرین ورژن phone Xs کار کنم بازم خطری تهدیدم می کنه !!!! ممنون از راهنمایی شما ....
حالا خوبه باز من تند تند میام اینجا سر میزنم ولی کلا انجمن همینه دیگه الان پست میزنی 3 روز دیگه جواب میگیری
خوبه که گوشیت زنده شد
آقا من گفتم fsx نه fs
باید فایلهای فلش w800 رو بگیری
فايلهاي FS&Main من اينها هستند:
W800_R1BC002_FS_EMEA6.bin
W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA.bin
هردو را با Gslide ويرايش كردم . اول fs را ريختم . بعد كاستومايزش كردم يعني با تيك زدن گزينه آن در ++XS و دادن آدرس EMEA6
آخرسر هم فايل Main را ريختم روي گوشي
ولی قبل از فلش کردن تاپیک رو کامل بخون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)