تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 43 از 93 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

8 محاسبات مخابرات اشتباه بود

26 بهمن 1385 - فقط 390هزار متقاضي دريافت سيم‌كارت دولتي بودند.

تا پايان روز دوازدهم ثبت‌نام، يك‌ميليون و 147هزار و 706 نفر نسبت به ثبت‌نام سيم‌كارت دولتي اقدام كردند كه به گزارش «ايلنا»، 756هزار و 409نفر از آنها در كل كشور متقاضي دريافت سيم‌كارت اعتباري بوده و تنها 390هزار و 297 نفر براي سيم‌كارت دائمي ثبت‌نام كردند.

بر اين اساس، شمار متقاضيان سيم‌كارت دائمي در تهران 44هزار و 729نفر اعلام شده و 16هزار و 393نفر نيز براي دريافت سيم‌كارت اعتباري ثبت‌نام كرده‌‏اند.اپراتورهاي تاليا و ايرانسل نيز در حال توزيع سيم‌كارت بدون ثبت‌نام هستند و شايد بتوان از جمله دلايل عدم استقبال مردم از آخرين دوره ثبت‌نام سيم‌كارت دولتي را توزيع سيم‌كارت اين دو اپراتور دانست.

اين در حالي است كه قيمت سيم‌كارت در بازار آزاد روند كاهشي خود را طي مي‌‏كند. پيش از اين وزير ارتباطات و نيز مديرعامل شركت ارتباطات سيار، استقبال گسترده مردم از ثبت‌نام اين دوره سيم‌كارت را پيش‌‏بيني كرده بودند.

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

محاسبات مخابرات اشتباه بود

تا پايان روز دوازدهم ثبت‌نام، يك‌ميليون و 147هزار و 706 نفر نسبت به ثبت‌نام سيم‌كارت دولتي اقدام كردند كه به گزارش «ايلنا»، 756هزار و 409نفر از آنها در كل كشور متقاضي دريافت سيم‌كارت اعتباري بوده و تنها 390هزار و 297 نفر براي سيم‌كارت دائمي ثبت‌نام كردند.

بر اين اساس، شمار متقاضيان سيم‌كارت دائمي در تهران 44هزار و 729نفر اعلام شده و 16هزار و 393نفر نيز براي دريافت سيم‌كارت اعتباري ثبت‌نام كرده‌‏اند.اپراتورهاي تاليا و ايرانسل نيز در حال توزيع سيم‌كارت بدون ثبت‌نام هستند و شايد بتوان از جمله دلايل عدم استقبال مردم از آخرين دوره ثبت‌نام سيم‌كارت دولتي را توزيع سيم‌كارت اين دو اپراتور دانست.

اين در حالي است كه قيمت سيم‌كارت در بازار آزاد روند كاهشي خود را طي مي‌‏كند. پيش از اين وزير ارتباطات و نيز مديرعامل شركت ارتباطات سيار، استقبال گسترده مردم از ثبت‌نام اين دوره سيم‌كارت را پيش‌‏بيني كرده بودند.

آخر فروم باز Metalzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سرزمین هرگزها

پيش فرض

من خودم تاليا داشتم 80درصد اس ام اس هام نميرسيدونميرفت
    واون 10درصدي هم که مي رسيدبا 4ساعت تاخير ميرسيدوميرفت

ولي ايرانسل همه ا س ام اسهام همون لحظه هم ميره هم ميآد
    پس اون 10% بقیش چی میشد ؟
    ولی فک کنم الان تالیا خیلی بهتر شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به نظر من ایرانسل از لحاظ سرویسدهی sms افتضاح عمل میکنه و اگه هم sms اش را بهتر نکنه و هم محاسبه بر حسب ثانیه مکالمات را درست نکنه تالیا ازش جلوتر و بهتره
    من خودم هم تالیا دارم هم ایرانسل و معتقدم نباید الکی تبلیغ کنیم و یک چیزو الکی گندش کنیم تا زمانیکه واقع رشد کنه چون نباید سر خودمون کلاه بزاریم

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

به نظر من ایرانسل از لحاظ سرویسدهی sms افتضاح عمل میکنه و اگه هم sms اش را بهتر نکنه و هم محاسبه بر حسب ثانیه مکالمات را درست نکنه تالیا ازش جلوتر و بهتره
    من خودم هم تالیا دارم هم ایرانسل و معتقدم نباید الکی تبلیغ کنیم و یک چیزو الکی گندش کنیم تا زمانیکه واقع رشد کنه چون نباید سر خودمون کلاه بزاریم
    نگاه کن تا حالا حتی یک مورد هم نه دیدم نه کسی تو این فاروم اعلام کرده باشه sms از ایرانسل به ایرانسل مشکل داشته باشه ولی تو دولتیا از همون اولش مشکل داشته این آخریام که بیشتر شده پس مشکل یک اپراتو دیگرو چون نمیتونه با یه سیتمی پیشرفته تر از سیتم خودش تطابق بده به اسم ایرانسل ننویس درمورد تالیا هم باهاش سر و کار نداشتم نمیدونم
    به نظر من تالیا و ایرانسل تو یه حدن ولی چیزی که مصلم هر دوشون از دولتی بهترن

داره خودمونی میشه ebru_6630's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مشکلات ایرانسل:

1)مشکلات sms(در مورد ایرانسل به ایرانسل یا ایرانسل به IR-tci مشکلی وجود ناره و فقط مشکل در ایرانسل به
    IR-mci وجود داره(fail میشه))
    2)عدم وجود انتن دهی در همه شهرها
    3)محاسبه مکالمات بر حسب دقیقه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه habibinaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    INTERNET

پيش فرض

eeHHhh !!!

IR-MCI چیه باز دوباره !؟؟!! اینو که من ندیدم !
    شما ندیدی عزیز!
    سیم کارتهای جدید مخابرات همگی اینو روشون نوشتن!

Banned m45m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

محاسبات مخابرات اشتباه بود

با سلام

[COLOR="Navy"]از نظر من آن هائي كه از ثيت نام دولتي و سيم كارت هايشان اطلاع ندارند واز پشت كوه آمده اند ثبت نام كرده اند.

بلاخره بايد آدم خوش بين هم باشه ديگه ، بعدا ميفهمه چه كلاه گشادي سرشان رفته است . [/COLOR]موفق
    باشيد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نگاه کن تا حالا حتی یک مورد هم نه دیدم نه کسی تو این فاروم اعلام کرده باشه sms از ایرانسل به ایرانسل مشکل داشته باشه ولی تو دولتیا از همون اولش مشکل داشته این آخریام که بیشتر شده پس مشکل یک اپراتو دیگرو چون نمیتونه با یه سیتمی پیشرفته تر از سیتم خودش تطابق بده به اسم ایرانسل ننویس درمورد تالیا هم باهاش سر و کار نداشتم نمیدونم
    به نظر من تالیا و ایرانسل تو یه حدن ولی چیزی که مصلم هر دوشون از دولتی بهترن
    خوب من از ایرانسل به دولتیو میگم که sms های من ازهر 10 تا 8تاش میرسه بقیه ام دیر میرسه ولی از نظر من دولتی تو زمینه sms مشکل نداره ونبایدم بعد از 12 سال داشته باشه تالیا و ایرانسل باید هرچه زودتر improve کنند چون دیگه مشترکین نمیتونند 10 -12 سال صبر کنند
    تا حالا که پیشرفت ایرانسل خوب بوده حتی از تالیا بهتر چون از اومدن تالیا حدود 2 سال میگذره
    تمام انتقاداتم برای بهتر شدن وضعیت این اپراتور جدیده که ظرفیتشو داره از همه با کیفیت تر و بهتر باشه
    Last edited by mehrsp; 17-02-2007 at 12:47.

Banned m45m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام

دوست عزيز هيچ كسي قصد تبليغ را ندارد و فقط به جهت اطلاع رساني است ،و من 3 خط از هر سه را دارم شما ،شماره بده برايت sms از ايرانسل بدهم و شما هم به ايرانسل من بده تا متوجه بشي و قضاوت ،با خود شما ...و در ضمن مگر دولتي ها قبلا چطور بود ، همه برايش ايراد ،مي گرفتند ،ولي الان ، با پول زيادي گرفتن از محل فروش سيم كارت ها ، از ملت ،دم هر بقالي دكل زدند ، كه آنتن دهي خوب شود و وقتي كه آنتن دهي بالا رود ، سرو يس sms ،معمولا بهتر خواهد شد ، و شما يه روز ،سريع تر ،از حرف خودت پشيمان ،مي شوي . موفق باشيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •