تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 376 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

سرعت اپلود شما بستګی به کانکشن شما داره حد اکثر سرعت دانلود شما بر اساس کانکشنتون چقدر هست؟
    سرعت دانلود رو 0 بزارین تا unlimited بشه
    در مورد share ratio هم چون بستګی به مقدار دانلود و اپلود شما داره مشکلی نیست بعد که دانلودتون تموم شد دو سه ساعتی بزارین فقط اپلود کنه share ratio زیاد میشه
    اتفاقا تا امدم ویرایش کنم در مورد کانکشنم بنویسم شما زودتر اقدام کردی
    سرعت دنلود من 45 kb هست . شب ها به 55 و بعضی موقع 60 هم میرسه
    این Share Ratio تو دنلود فایل های بعدی همین مقداری که در اخر کار میمونه همین هست
    یا تغیر میکنه باز ؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

یکی به من بگه چرا نه سرعت آپلود من نه دانلود من زیاد نمیشه
    شما باید یه اطلاعاتی از تورنتی که دانلود میکنین و نوع کانکشتون بزارین چون سرعت در تورنت یه شرایطي لازم داره
    اتفاقا تا امدم ویرایش کنم در مورد کانکشنم بنویسم شما زودتر اقدام کردی
    سرعت دنلود من 45 kb هست . شب ها به 55 و بعضی موقع 60 هم میرسه
    این Share Ratio تو دنلود فایل های بعدی همین مقداری که در اخر کار میمونه همین هست
    یا تغیر میکنه باز ؟
    البته من هم منظورم از سرعت سرعت اپلود شما بود که به اشتباه نوشتم دانلود
    با توجه به سرعت دانلودی که نوشتی به نظر میاد کانکشن شما 512 باشه که واسه اکثر این کانکشن ها سرعت اپلود 16 هست که در این صورت نباید انتظار سرعت اپلود بیشتری رو داشته باشین
    سرعت دانلود شما با تورنت هم خوبه , اکثر ترکر های عمومی معمولا تا دو برابر سرعت اپلودسرعت دانلود میدن که با توجه به چیزایی که نوشتی سرعت شما هم همین حدودا هستش
    فقط سعی کنین همیشه تا چند ساعت بعد از دانلودتون تموم شد اپلود کنین تا بعد ها با مشکل بن شدن یا کم شدن سرعت مواجه نشین
    در مورد تغییر نکردن share ratio عجیبه من تا حالا ندیدم اینجوری بشه به احتمال زیاد به torrent client شما مربوط میشه یه دانلودر دیګه رو تست کنین utorrent ورژن نهایی نه بتا اون رو تست کنین مشکلی نباید داشته باشه

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

شما باید یه اطلاعاتی از تورنتی که دانلود میکنین و نوع کانکشتون بزارین چون سرعت در تورنت یه شرایطي لازم داره

البته من هم منظورم از سرعت سرعت اپلود شما بود که به اشتباه نوشتم دانلود
    با توجه به سرعت دانلودی که نوشتی به نظر میاد کانکشن شما 512 باشه که واسه اکثر این کانکشن ها سرعت اپلود 16 هست که در این صورت نباید انتظار سرعت اپلود بیشتری رو داشته باشین
    سرعت دانلود شما با تورنت هم خوبه , اکثر ترکر های عمومی معمولا تا دو برابر سرعت اپلودسرعت دانلود میدن که با توجه به چیزایی که نوشتی سرعت شما هم همین حدودا هستش
    فقط سعی کنین همیشه تا چند ساعت بعد از دانلودتون تموم شد اپلود کنین تا بعد ها با مشکل بن شدن یا کم شدن سرعت مواجه نشین
    در مورد تغییر نکردن share ratio عجیبه من تا حالا ندیدم اینجوری بشه به احتمال زیاد به torrent client شما مربوط میشه یه دانلودر دیګه رو تست کنین utorrent ورژن نهایی نه بتا اون رو تست کنین مشکلی نباید داشته باشه
    ممنون از راهنماییت دوست عزیز

داره خودمونی میشه Amin_123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تورو خدا یکی درستو حسابی بیاد اینutorrent رو توضیح بده.
    فقط نگین برو صفحات قبل .

پروفشنال SK8ER BOi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

تورو خدا یکی درستو حسابی بیاد اینutorrent رو توضیح بده.
    فقط نگین برو صفحات قبل .
    سلام
    utorrent برنامه ساده ايه.شما بگو اول مشكلت كجاست.
    اگه سرعتت خوب نيست بگو كه با همه تورنتها اين مشكل رو داري يا فقط با يكي امتحان كردي؟اگه با يكي امتحان كردي بگو كه تعداد سيدرز و پيرزش چقدره(اگه خود فايل تورنت رو هم اينجا بذاري كه بهتره).تا ببينيم مشكل از تورنته يا از تنظيمات برنامه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    utorrent برنامه ساده ايه.شما بگو اول مشكلت كجاست.
    اگه سرعتت خوب نيست بگو كه با همه تورنتها اين مشكل رو داري يا فقط با يكي امتحان كردي؟اگه با يكي امتحان كردي بگو كه تعداد سيدرز و پيرزش چقدره(اگه خود فايل تورنت رو هم اينجا بذاري كه بهتره).تا ببينيم مشكل از تورنته يا از تنظيمات برنامه
    من هم utorrent دارم و همbitlord تنظیماتشون هم بلد نیستم بعدشم نمیدونم port خودم رو ازکجا باید بدونم چیه خیلی از فایل ها رو هم امتحان کردم نه سرعت دانلودم زیاد میشه نه آپلودم درضمن rate چیه تازه خط اینترنتم هم adsl نیست ومیخام بدونم شما چجوری روزی یه فیلم دانلود میکنید

فکرکنم تمام سوالهایی رو که میخاستید بپرسید گفتم فقط بگید حالا چی کار کنم که بتونم سرعت دانلودمو مثل شماها زیاد کنم

بابا یکی جواب مارو بده

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

خوب به طور خلاصه تنظیمات utorrent رو میګم تنظیماتی که خودم استفاده می کنم و مشکلی با تورنت ندارم

اول از همه کسایی که کانکشن 256 به بالا دارن پچی که تو سایت زیر هست رو دانلود کنن و محدودیت پورت های باز همزمان در ویندوز xp رو از 10 به 100 یا بیشتر ( بستګی به کانکشن شما داره ولی 100 میتون واسه اکثر کانکشن ها کافی باشه ) تغییر بدین
    سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد وارد utorrent بشین و قسمت opttion --- preferences باز کنین
    تنظیمات رو طبق عکسها انجام بدین
    نکته اینکه این تنظیمات واسه کانکشن 256 هست
    قسمت general چیز خاصی نداره
    [
    در قسمت کانکشن مثل تصویر زیر تغییرات رو انجام بدین پورت رو بالای 40000 قرار بدین و سرعت اپلود رو هم بین یک سوم تا نصف سرعت دانلودتون تنظیم کنین ( منظور از سرعت دانلود سرعتی هست که هنګام دانلود از http دارین )

در قسمت bittorrent اګه اون پچ رو دانلود کردین و half-open connection رو از 10 به 100 تغییر دادین مثل تصویر زیر تغییرات رو انجام بدین مشکلی نداره تنظیمات این قسمت مهم و حیاتی هست و اګه دست تنظیمش نکنین ممکنه تنونین چیزی دانلود کنین یا هنګام دانلود تورنت با وب ګردی مشکل پیدا کنین و نتونین صفحات وب رو باز کنین
    پس دقت کنین اینجا واسه کانکشن 256 و تعداد 100 half-open conncetion تنظیمات زیر اعمال شده اګه کانکشن شما مثلا 512 باشه شما half-open conncetion رو هنګام پچ کردن بزارین 200 ( بیتشر هم می تونی بزارین من 5000 رو ګذاشتم و مشکلی نداره ولی سکیورتی شما کمتر میشه ) بعد تو این قسمت اعداد رو هم میتونین دو برابر کنین

یه قسمت دیګه خیلی حیاتی هست و نباید همینجوری در تنظیماتش تغییر ایجاد کرد قسمت advance هست وارد این قسمت بشین و net.max_halfopen رو 30 بزارین

بد از تنظیم برنامه باید مطمعین شین که پورت مورد استفاده ی شما با فایروال یا از طرف isp بلاک نشده باشه و کانکشن شما مستقیم باشه ن از طرف شبکه برای اینکه پورنت رو تست کنین قسمت پایین utorrent یه دایره قرار داره که اګه سبز باشه یعنی شما مشکلی با پورت ندارین اګه زرد باشه روش کلیک کنین تا پورت رو تست کنه و اګه قرمز بود یعنی اینکه پورت انتخابی شما بلاک شده و مشکل داره

یه نکته ی دیګه اینکه علاوه بر این تنظیمات سرعت تورنت به فایل تورنتی که دانلود می کنین و ترکر اون هم بستګی داره سعی کنین که فایل هایی رو دانلود کنین که بیشتری داشته باشه و ترکر بتونه به شما کانکت بشه ( بعضی ترکر ها خصوصی هستن و برای کانکت شدن بهشون باید تو سایت ترکر عضو بشین در غیر این صورنت نمی تونین دانلود کنین ‎)

سعی کنین تو سایت های خصوصی عضو بشین و از اونجا دانلود کنین در این سایت ها در اکثر مواقع تعداد سیدر بیشتر از پيرز هست که باعٍٍث مشه شما حد اکثر سرعت دانلود رو داشته باشین بدون اینکه حتی اپلود کنین
    موفق باشین
    Last edited by j0l6; 23-06-2007 at 17:51. دليل: توضیحات اضافی

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

half open conncetion کجا هست؟
    Last edited by Amin_123; 23-06-2007 at 17:16.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

half open conncetion کجا هست؟
    ببخشید اسمش رو اشتباه نشوتم تو قسمت advance یه حا نوشته net.max_halfopen
    روش کلیک کنین و پاینن قسمت value بنوسین 30 و رو set کلیک کنین تا تغییرات اعمال بشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببخشید اسمش رو اشتباه نشوتم تو قسمت advance یه حا نوشته net.max_halfopen
    روش کلیک کنین و پاینن قسمت value بنوسین 30 و رو set کلیک کنین تا تغییرات اعمال بشه
    تمام این کارا رو کردم ولی سرعت دانلود 3.5 واپلودم از 1 بیشتر نمیشه(kb)
    یه فایل 16 مگی رو نوشته 3 ساعت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •