دوستان لطفا" آخرین ورژن WinXP Activator رو معرفی کنید.
ممنونم
دوستان لطفا" آخرین ورژن WinXP Activator رو معرفی کنید.
ممنونم
پست آقا محسن (پست قبلی) جواب نداد؟ مال 12 روز پیشه ، نباید مرخص شده باشه!
دوستان عزیزم لطفا" یه کرک خوب برای کرک کردن ویندوز xp بهم معرفی کنید .(برای کرک کردن نه جینیون کردن)
این ویندوز رو میخوام کرک کنم.
en_windows_xp_professional_with_service_pack_3_x86 _cd_x14-80428.iso
ممنونم
Last edited by reza,n; 02-04-2010 at 00:32.
سلام آقا واقعا تشکر میکنم از نرم افزار های خوبتون مخصوصا این برنامه راهنمای اصلی کردن ویندوز XP با برنامتون خیلی عالی بود
elahe:09384242301
سلام خدمت دوستان عزیز ...
یه 1 ساعتی میشه داشتم دنبال نرم افزاری میگشتم XP و کرک کنم هیچکدام کار نمیکرد ... بالاخره پیدا کردم راحت با یه Enter اکتیو شد ... هر کی مشکل داره اینو امتحان کنه برا من که راحت اکتیو شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من تازه وارد هستم سیستم من مدام پیغام قانونی بودن میده.بعد این خط اول را که گذاشته بودید دانلود کردم اما ویندوز این فایل را اجرا نمی کند اماopen with میشه.کمک کنید درضمن هر روز که کام را روشن می کنم مدام قفل می کنه چند بار قفل می کنه ومتعاقبا چند بار مجبور میشم restartکنم بعد بچه خوبی میشه و دیگر قفل نمی کنه به نظر شما مشکل چیه چون خیلی نگرانشم.سیستم را هم چند ماه خریدم وکاملا جدیده.
![]()
لطفا نحوه قانونی کردنش رو هم توضیح بدید
جینون با کرک چه فرقی داره؟؟
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------
آقا این پست چیه دادی؟؟
اینجا انجمن هست و افرادی که در اینجا هستند آدم های متشخص و با فرهنگی هستند،جای دوستیابی نیست
واقعا جای تاسف داره
لطفا ویرایش کن
Last edited by pooriya_hp; 03-06-2010 at 17:07.
با تشکر از این دوست عزیز.
خیلی راحت ویندوزم اکتیو شد. حالا آپ دیتشو امتحان نکردم و برنامه هایی که ارور میداد نصب شدند.
برای راحتی دوستان یه جای دیگه هم خودم آپ کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)