تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 58 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

13

دوستان شرکتی هست که رو این طرح های جدید سرعت رو تا جایی که خط میکشه باز بزاره ؟

من خطم رو 18 مگ طرح 1 مگ سرعت دانلود :
    سرعت های بر اساس سرویس اسمی که شما میخری هست و دیگه خبری از اشراک 1 به 8 نیست پس هر چی بگیری همون سرعت رو داری اگه شما سرعت بالا میخوای باید 80 هزار تومن پول بدی ماهی.
    شاتل یه سرویس داره

برای کاربرانی که سرعت بالاتر سرویس، برای‌شان از اهمیت بیش‌تری برخوردار است یا آن که به ترافیک داخلی نیاز بیش‌تری دارند، سرویس زیر را توصیه می‌کنیم. سرعت این سرویس تا جایی که کیفیت خط تلفن کاربر اجازه دهد، باز خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نام سرویس سرعت سرویس آستانه مصرف منصفانه (گیگابایت) قیمت سرویس (تومان)
    ترافیک بین المللی ترافیک داخلی
    Unlimited پایه: ۵۱۲Kbps تا ۱۶Mbps ۴ نامحدود** ۱۰,۰۰۰

البته پارس آنلاین هم 3 مگ رو بگیری خط رو باز میزاره

شرکتهای دیگه هم اگه هس رفقا معرفی کنن
    Last edited by Dr Nima; 07-12-2017 at 19:00.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اون 7 ترابایت تایم رایگان شبانه اصلا ربطی به مصرف در روز نداره!
    مگه اینکه همه روز بخوابیم شب ساعت دو پاشیم بریم اینستا و تلگرام و وبگردی کنیم!
    در ضمن اگه فقط شبانه مطرح باشه الان با همراه اول با ماهی 29 هزار روزی 100 گیگ میشه دانلود داشت یعنی 36 ترابایت سالانه!
    دانلود رایگان سرویس من شب نیست بلکه روزانه از ساعت 6 تا 12 هست (توو عکس صفحه پیش مشخصه)
    استفاده من از اینترنت رفتن تو شبکه های زرد اجتماعی نیست. برای من که حجم دانلود روزانه مهمه این طرح های جدید هیچ کاربردی ندارن و بیشتر برای همون افراد معمولی که کارشون صرفا وبگردیه طراحی شده.
    در واقع در این طرح جدید اومدن دانلود رایگانو برداشتن و قیمت هارو چند برابر کردن.

کدوم بسته؟ همچین چیزی نداریم.
    چه شب باشه چه روز اون حجم وابسته به ساعات خاصی هست و قابل مقایسه با حجم معمولی نیست.و البته 6 تا 12 حجم دانلود روزانه محسوب میشه؟! درست تایمی هست که همه یا مدرسه دانشگاه هستن یا سر کار رفتن!
    اتفاقا اون طرح همراه اول هم وجود داره و از ساعت 1 شب تا 11 صبح هست و روزانه به راحتی میشه 100 گیگ دانلود کرد

دوستان عزیز نوع مصرفت همدیگر رو لطفا وارد بحث نکنید. چون هر کسی می تونه بسته به نیازش یک شکل مصرف کنه و فقط حاشیه و درگیری میاره ( اگر بحث هایی اینجوری کنین که گروه های دیگر هم میان می گن که اصلا استفاده هر دوتون بیهوده است)
    در این که نوع سرویس های جدید به شدت محدوده و خیلی سبک هارو پوشش نمی ده که شکی درش نیست ( گروه های کم مصرف زیر 60 گیگ که سرعت براشون مهم تر است تا حجم هم این بسته های جدید براشون بدرد نخور است.) باید زنگ بزنیم و اطلاع رسانی کنیم به شرکت ها و در وزیر که دسترسی برای ایجاد پروفایل های بهتر را باز بزاره که بسته های مناسب تر بر اساس استاندارد های جدید هم بزارن که بتونه کاربر درخواست بده ( چون این بسته 512 الان باسه وب گردی مینیموم برای یک نفر است و الان دیگر معمولا بیشتر از یک نفر در ان واحد در خونه از اینترنت استفاده می کنه)
    Last edited by zed2; 07-12-2017 at 21:12.

3. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شاتل یه سرویس داره

برای کاربرانی که سرعت بالاتر سرویس، برای‌شان از اهمیت بیش‌تری برخوردار است یا آن که به ترافیک داخلی نیاز بیش‌تری دارند، سرویس زیر را توصیه می‌کنیم. سرعت این سرویس تا جایی که کیفیت خط تلفن کاربر اجازه دهد، باز خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نام سرویس سرعت سرویس آستانه مصرف منصفانه (گیگابایت) قیمت سرویس (تومان)
    ترافیک بین المللی ترافیک داخلی
    Unlimited پایه: ۵۱۲Kbps تا ۱۶Mbps ۴ نامحدود** ۱۰,۰۰۰

البته پارس آنلاین هم 3 مگ رو بگیری خط رو باز میزاره

شرکتهای دیگه هم اگه هس رفقا معرفی
    این بدرد کسایی می خوره که کلا دانلود لینک بخوان بزارن یا VPS داخلی دارن بدرد می خوره.
    باسه کسایی که کارهای مرتبط با سایت دارن ، کسایی که فایل های شیرینگ شرکتی انجام می دن ( نمی تونن یوزر پسورد هارو شیر کنند رو داخل )، کسایی که محتوای سنگین تولید می کنند، کسایی که اکانت های مولتی مدیا دارن ( نه از داخلی ) و .... ( کاربرد های پر مصرف ) این سرویس بدردشون نمی خوره.
    Last edited by zed2; 07-12-2017 at 21:23. دليل: سیستم نقل قول به علت نا معلومی مشکل پیدا کرده

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

دوستان کسی تست کرده سایت هایی مثل اپلودبوی upera ,..... جز سرور داخل حساب میشن یا خارج؟

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوستان کسی تست کرده سایت هایی مثل اپلودبوی upera ,..... جز سرور داخل حساب میشن یا خارج؟
    همشون خارجیه فقط 500 سایت منتخب خودشون داخلیه قشنگ اینترنتو 2 برابر گرون کردن تو پاچمون من اسیاتک دارم از سرورای خودشم 2 برابر حساب میکنه از سایت دانلودها(سرورش اسیاتکه) که دانلود کردم اینجور بود
    یعنی اینا مارو خر فرض کردن همه جا زدن و میگن سرور های داخلی nقدر حساب میشه بعد همه ی سایتای دانلوده درست حسابی تا اونجا که میدونم خارجی حساب میشه و فقط 500 تا سایت منتخبی که سالی 1 بارم نمیریم توشن داخلیه...
    -----
    جدا چرا ملت ما اینجورین یه اعتراضاتی چیزی راه بنداریم یه 4 تا سطل زباله آتیش بزنیم یه 2 تا شیشه بشکونیم اینا میرینن تو خودشون... یه روزو مکان تعیین کنین اینهمه کاربر داره اینترنت...همه سرشونو عین کپک کردن تو برف هیچی نمیگن...
    اقازاده های خودشونم از این اینترنت استفاده میکنن؟ 16 کیلو بایت
    Last edited by bernybeast; 08-12-2017 at 00:51.

7. 2 کاربر از bernybeast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

همشون خارجیه فقط 500 سایت منتخب خودشون داخلیه قشنگ اینترنتو 2 برابر گرون کردن تو پاچمون من اسیاتک دارم از سرورای خودشم 2 برابر حساب میکنه از سایت دانلودها(سرورش اسیاتکه) که دانلود کردم اینجور بود
    یعنی اینا مارو خر فرض کردن همه جا زدن و میگن سرور های داخلی nقدر حساب میشه بعد همه ی سایتای دانلوده درست حسابی تا اونجا که میدونم خارجی حساب میشه و فقط 500 تا سایت منتخبی که سالی 1 بارم نمیریم توشن داخلیه...
    -----
    جدا چرا ملت ما اینجورین یه اعتراضاتی چیزی راه بنداریم یه 4 تا سطل زباله آتیش بزنیم یه 2 تا شیشه بشکونیم اینا میرینن تو خودشون... یه روزو مکان تعیین کنین اینهمه کاربر داره اینترنت...همه سرشونو عین کپک کردن تو برف هیچی نمیگن...
    اقازاده های خودشونم از این اینترنت استفاده میکنن؟ 16 کیلو بایت
    بریم تو پیچ وزیر اعتراض کنیم اون پانصد سایتو برداره بشه همه سایت های داخلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یکی نیست بگه آخه اون 500 سایت منتخب جمع کل محتواشون روی همدیگه 500 گیگ هست که بعضی شرکتا ماهی 500 گیگ ترافیک برای بازدید از اون سایت ها می خوان بچپونن تو پاچه ملت؟
    اقلا همه ای پی های داخلی رو مشمول این طرح کنید که یه کم به صرفه بشه
    چون خیلی از سایت های دانلود سرور دانلودشون داخلیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من اینترانت مخابرات و اسیاتک قبلا داشتم تمام سایتهای داخلی و اپلود سنترهای داخلی را جواب میداد راحت استفاده میکردم اما این حجم داخلی سرویسهای جدید خیلی مزخرفه 500 تا سایت گذاشته همش خبری و بانکی و مذهبی هست غیر از این 500 سایت داخلی از هر سایت داخلی دیگه دانلود کنی ترافیک بین الملل حساب میکنه الان های وب اومده 1200 گیگ ترافیک داخلی ماهیانه گذاشته چون مطمئنه قابل استفاده نیست

11. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یه چیز میخوام به اطلاع عزیزان برسونم در مورد آسیاتک

بنده طرح قبلیمو قبل اینکه این طرحا اجرا بشه تمدید کردم که بود 1 ماه سرعت 8 مگ با 4 گیگ و 2 تا 8 صب بسته ی ویژه ( دانلود شبانه ) 37000 تومن

حالا که این طرحا اجرا شده میبینم اینا دارن از حجم منم واسه سایتای خارجی دوبل کم میکنن ، 4 گیگ تو 4 روز تموم شد :| . ینی عملا من الان باید 2 تومن بدم که 500 مگ بخرم ، میشه هر گیگ 4 تومن ینی 1000 تومن گرونتر از قبل.

این دیگه چه وضعیه چرا سر قراردادای قدیمی این بازیو در میارید

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

این بدرد کسایی می خوره که کلا دانلود لینک بخوان بزارن یا VPS داخلی دارن بدرد می خوره.
    باسه کسایی که کارهای مرتبط با سایت دارن ، کسایی که فایل های شیرینگ شرکتی انجام می دن ( نمی تونن یوزر پسورد هارو شیر کنند رو داخل )، کسایی که محتوای سنگین تولید می کنند، کسایی که اکانت های مولتی مدیا دارن ( نه از داخلی ) و .... ( کاربرد های پر مصرف ) این سرویس بدردشون نمی خوره.
    دوست عزیز ولی این سرویس محدودیت سرعت نداره و همچنین با 10 تومن اضافه دانلود شبانه هم داره و باتوجه به وضع فعلی تعرفه ها که شرکتها میدن گزینه خوبیه فوقش چن گیگ اضافه هم باید خرید البته حرف شما هم متین شاید بدرد یه سری نخوره
    Last edited by Dr Nima; 08-12-2017 at 21:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •