داداش ho3ein 2012 میتونی دوباره لینکشو بزاری؟ انگار لینکش خراب شده یا برام ایمیل کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش ho3ein 2012 میتونی دوباره لینکشو بزاری؟ انگار لینکش خراب شده یا برام ایمیل کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینو میزنی این لودر هست منتها قفل داره و با همون کیجن قفلش باز و بر روی مودم نصب میشه :
بعدا که لودر رو زدی و صفحه سفید شد حالا نوبت اینه یعنی فریمور :
و در اخر هم اجرای اسکریپت انلاک اونم موقعی که مودم روشنه و به سیستم شما وصله .
با تشکر از راهنمایی شما انلاک انجام شدش فقط اینکه بازم توی منو ها اون حالت اولیه ایرانسل هستش چرا پس بعد از انلاک و نصب رام ها منو هواوی نشد؟
این مشخصات بعد انلاکمه درسته عایا؟
Device name: FD-M60 Serial number: UPVDW177080007 IMEI: 8624180301757 IMSI : 4323502735472 ICCID: 899843200043401655 Hardware version: CL1E5785SM Software version: 21.182.61.00.309 Web UI version: 21.100.32.00.234
توضیح دادم تو بخش انلاک دیگه . برا این مودم فریمور و وب یو ای جدا هست شما میای انلاک میکنی فقط فریمور انتقال میدی و بعد اسکریپت میزنی و مودم انلاک میشه و با همون وب یو ای خود ایرانسل بالا میاد چرا ؟ چون ما رو مودم وب یو ای که نزدیم و ماله خود ایرانسل رو مودم مونده ما فقط فریمور رو عوض کردیم . شما خواستی وب یو ای هم بزن دوباره رو مودم . داخل فایل های ضمیمه شده فکر کنم وب یو ای باشه ولی وب یو ای ایرانسل خوبه و امکانات هم تکمیله و از همه مهمتر علامت + رو میاره و تجمیع هم میکنه .
با تشکر از شما
چک کردم ورژنWeb UI من بالاتر از فایل های ضمیمه هست
فقط برای اون علامت + چه کاری باید انجام بدم که ظاهر بشه ؟
هیچ کاری الان فریمور و وب یو ای که بر روی مودم شما نصب شده یعنی فریمور ورژن 182 و وب یو ای ورژن 100 خود ایرانسل کاملا با 4.5 و ظاهر کردن علامت سازگار هست و اگر در منطقه شما فعال باشه خود به خود و اتومات مودم موقع رد و بدل کردن ترافیک یعنی دانلود و اپلود میره رو + و علامت هم میاد . برای محکم کاری شما یک بار مودم رو ریست کارخانه کن و دیگه به تنظیمات نوع شبکه و الباقی دست نزن و تمام . اگر هیچ علامتی نیومد و شبکه 4.5 رو دریافت نمیکنید مربوط به اپراتور شما و منطقه شما هست که معلوم میکنه شبکه تجمیع در اونجا و در اون اپراتور راه اندازی نشده .
با تشکر فراوان از شما که راهنمایی کردین و علامت پلاس ظاهر شد
من یک مودم E5785 خود هواوی رو دارم که نسخه اصلی خود این مودم ایرانسل هست تا الان هر چی چک انلاین کردم ابدیتی براش نیومده میشه کاری انجام که اونم علامت + رو نمایش بده مثل این مودم انلاک شده؟
Hardware version: CL1E5785SM Software version: 21.232.13.00.00 Web UI version: 21.100.26.00.03
این مشخصات مودم هستش
Last edited by sky_dvb; 29-03-2020 at 15:17.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش بی زحمت میتونی تو تلگرام فایل انلاک رو برام بفرستی؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید مثل همین مودم ایرانسل باز کنی و فریمور رو عوض کنی و بعد وب یو ای ایرانسل رو روش بزنی در انجمن موجود هست .
فقط اینکه مودم 5785 انلاک هست چرا باید باز بشه؟چون گارانتی سه ساله داره دست بخوره داستان میشه برا گارانتی؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)