تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 121 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلا سورس های زیادی برای این تلویززیون نیست اما در پایین صفحه میتونید ببینید که چقد متقاضی برای نقد و بررسی این محصول هست.برای دیدن کلیپ ها هم میتونید در یوتیوب سرچ کنید یه کلیپ تقریبا 15 دقیقه ای از یک خانم وآقا هست که در اونجا کیفیت تصویر و کنتراست نسبتا مشخصه(باید hd ببینید)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آمازون قسمت نظرات هم برید بد نیست.یکی از کاربرها کنتراست تصویر و با پلاسما قبلی خودش مقایسه کرد
    Last edited by elesaeid; 14-01-2017 at 22:32.

2. این کاربر از elesaeid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان رو تلویزیون های هوشمند LG که از WEBOS استفاده میکنن میشه از چیزی استفاده کرد برای باز کردن یوتیوب و سایت های مثل اون؟

4. این کاربر از marcus_maa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shahram t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

آقا شهرام چون مشکل tv شما به احتمال 99% نرم افزاری هست میتونید هر تستی و انجام بدید.اگر میشه آپدیت بشه بنظرم انجامش بده شاید بعد از نصب،فایل سیستم ریکاوری شد و تلویزیونتون بالا اومد.
    ممنون دوست عزیز متاسفانه مشکل نرم افزاری نیست و توانایی انجام ابدیت هم ندارد چون گزینه ان فعال نمیشود.

داره خودمونی میشه shahram t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

آقای شهرام

شما یک " ماوس " رو به یکی از " usb " های تلویزیونت وصل کن و بعد گزینه اینستال رو فعال کن
    ایده خوبی بود اما متاسفانه این هم عمل نکرد. ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

20 خط تایپ کردم فایرفاکس هنگ کرد!!
    عرض کنم به حضورتون بخاطر ips بودن این پنل (uh850(و علاقه ی شدید من به دیدن فیلم در تاریکی دنبال یه تلویزیون با پنل va بودم.اندازه ی مورد نظرمم 50 بود.در طول تحقیقاتم متوجه شدم که سامسونگ بدلیل تیراژ بسیار بالا همیشه از پنلهای خودش استفاده نمیکنه و این قضیه مخصوصا در خاورمیانه و آسیا مشهوده و شما فرضا یه تلویزیون سامسونگ میخرین اما پنلش برای یه شرکت چینیه!.
    سونی هم تلویزیون های قابل ستایشی میزنه ولی خوب یکم گرونتر از بقیه ی برند ها هست.کلا 2016 باب شده که پاناسونیک سونی و فیلیپس در رده های متوسط از پنل ips استفاده میکنند(البته نه صرفا).ال جی هم که اعتقاد چندانی به va نداره.
    ال جی در سال 2015 این مدلو با پلتفرم سری 8 خودش تولید کرد اما چون تولید کننده پنل va نیست سیستم توسعه رنگ و رفرش ریت مخصوص همین سری و تولید کرد.uf830 در دو سایز 50 و 58 موجود هست که در ایران مدل 58 موجوده. شرکت تولید کننده پنل هم اینولوکس تایوان هست که یکی از بزرگترین تولیدکننده های پنل برای شرکتهای سونی و پاناسونیکه و بطور حرفه ای پنل تولید میکنه.از اونجایی که ال جی مین بردهای خیلی خوبی میزنه و مجیک کنترل و سیستم عامل نرم و خوبی هم داره من اصرار بر خرید ال جی داشتم.سامسونگ در لول های بالاتر کاملا برتری داره (البته نه oled( . پنل این تلویزیون ذاتا 60هرتز هست اما با تجهیزات سری 8 ال جی زیاد این قضیه محسوس نیست.رفرش ریت این محصول حدودا 100 هرتز عنوان شده و مشخصه حتی با استفاده از ویژگی های سری 8 ال جی نتونسته رفرش ریتو به 120 هرتز واقعی برسونه. برای همین در سال 2016 این پنل با 2 پله سقوط با نام 58uh635 و در قالب سری 6 به بازار عرضه شده و رسما در مشخصات اون 60 هرتز بودن پنل قید شده.تمام نوشته های من نتیجه ی مکاتبه با ال جی و اینولوکس تایوان هست!.روشنایی هم حدودا 350 هست. 3d نداره و hdr هم ساپورت نمیکنه.البته در یک سایت روسی بیان شده با آپدیت قابلیت hdr اضافه میشه(روس ها الکترونیک قوی دارن ازشون غافل نشین).لوکال دیمینگ و بقیه ی تنظیمات سری 8 موجود هست.تقریبا همون چیزی بود که من میخواستم 3d و hdr دوست نداشتم اما چون گوشی z5 دارم 4k بودنو دوست داشتم و چون برخلاف میلم سایز بزرگی داشت 4k بودن در آینده بدردم میخوره.هنوز رسما ازش استفاده نکردم اما با تست هایی که انجام دادم و لوکال دیمینگ متوسط تقریبا هیچ نوری در تاریکی دیده نمیشه وکنتراست حدود 4000 تا 5000 تخمین زده میشه.رنگ ها خیلی خیلی زیبا و طبیعی هستند.2.5g رم داره و cpu arm cortex a12 با 4 هسته داره گرافیکش هم mali t760 هست.این کانفیگ خیلی روان و خوب به حساب میاد(دقیقا کانفیگ uf850 هست).نکته ی جالب صدا و تصویر خیلی خوب این تلویزیون هست.از لحاظ پورت های ورودی و خروجی هم فرقی با uh850 نداره.بازم سوالی بود در خدمتم
    سعید خان سلام.. ممنونم بابت این ریویو عالی..کلی استفاده کردم.

داداش بین این و 55w803c از شرکت سونی پیشنهادت چیه؟ قیمتاشون تو یه حد هست تقریبا..

تصویر سونی و سامسونگ ku7000 رو تو مغازه مقایسه کردم.. سونی خیلی بهتر بود.. حتی از X7000D خود سونی که پنل IPS هست و 4K هم نگیم بهتر بود چیزی کمتر نداشت.یه تحقیق می کنی برامون اگه وقتشو داشتی..

من هم فقط بخاطر نگاه کردن فیلم تو تاریکی از پنل IPS صرف نظر کردم..

8. این کاربر از jabi7joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ولی بنظرم زاویه دید عالی پنل IPS چیزی نیست که بشه ازش گذشت و بنظرم زاویه دید خوب و وسیع مهم تر از دیدن فیلم تو تاریکی مطلق شبه .

10. 2 کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همه کاربران این تاپیک؛ از اونجا که از مطالب و تجربیات خوب دوستان استفاده کردم، وظیفه خودم میدونم که تجربه خرید و استفاده از این تلویزیون رو برای دوستان بازگو کنم ...
    بعد از مدتها تحقیق و خواندن همه مطالب موجود در مورد این تلویزیون، تصمیم به خرید گرفتم و به قیمت 3700 مدل 55 اینچ رو گرفتم ...
    روز اول که آوردم خونه و شروع به تماشای کانال های مختلف ماهواره ای کردم، به اتفاق همسر گرامی حسابی توی ذوقمون خورد !!! مشکل نویز تصویر و وجود خطوط راه راه در بیشتر تصاویر (به خصوص بخش های روشن) خیلی روی اعصاب بود! البته تماشای فیلم باکیفیت با سورس دیگه (فلش و ...) کاملاً صورت مسئله رو تغییر می داد و آدم رو امیدوار می کرد ... ولی از اونجایی که بیشتر زمان استفاده از تلوزیون به تماشای تصاویر با کیفیت کم و متوسط اختصاص داره، این موضوع نمی تونست توجیه کننده باشه ...
    خلاصه تصمیم گرفتم ببرمش کنار یک تلویزیون سونی مدل 50W700A بذارم و با همه تفاوت های که در اندازه و پنل دارند، یه نیمچه مقایسه ای انجام بدم ...
    نتایج بررسی : اول این که اونجا با توجه به دیش مرکزی آپارتمان و کیفیت بهتر کابل HDMI ،کیفیت تصویر بهتر شد...پس یادتون باشه علاوه بر سورس دریافت تصویر، حتماً به اتصالات و غیره هم توجه کنید! دوم این که از نظر قدرت پردازش کمی سونی بهتر به نظر می رسید که البته این مقدار فقط در کنارهم نمود داشت و این نکته هم قابل توجه هست که اون تلویزیون سونی هم 5 اینچ کوچکتر بود و هم فول HD بود و طبیعتاً نییاز به Upscaling کمتری داشت که این موارد، اختلاف رو توجیه می کرد و نشون می داد که پردازش الجی هم در حد خودش خوبه!
    خلاصه این که هیچ دلیل وجود نداشت که بخوام سمت X850D سونی برم و 800 تومن پول بیشتر بدم!
    بعد هم که برگشتم خونه، یه نصاب آوردم و رسیورش رو غعال و کانال یابی کردم و دیدم که هنوز کیفیت تصاویر بهرت شد و این طور بود که دیگه از خریدم مطمئن شدم و در حضور خانم گرامی، سرافراز شدم :-)))
    این رو هم بگم که تلویزییون قبلیم LCD سامسونگ 40 اینچ مدل LA40 مال 8 سال پیش بود ... واین رو هم یاد گرفتم که نباید از همون فاصله 1/5 متری که قبلاً تلویزوین نگاه می کردم، جلوی این هم بشینم !!!

امیدوارم تجربه من به درد دوستان بخوره و خریداران آینده رو راهنمایی کنه ... سئوالی بود، در خدمتم !

12. 5 کاربر از AsAli411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

ولی بنظرم زاویه دید عالی پنل IPS چیزی نیست که بشه ازش گذشت و بنظرم زاویه دید خوب و وسیع مهم تر از دیدن فیلم تو تاریکی مطلق شبه .
    والا ما تو مغازه تا زاویه تقریبا 60 درجه افت کیفیت نداشتیم..

حالا یه چیزی.. من عادت دارم فاصلم از تلویزیون بیشتر از 2 متر نمی شه.. سالنم هم تقریبا عرضش 7 متره.. مثلا اگه مهمون بیاد و بخوان تماشا کنن..
    با این اوصاف 50 اینچ خوبه یا 55 بگیرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

55 اینچ بهترین سایزه ...

15. 2 کاربر از AsAli411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام
    یک سوال رو دوستان هم پرسیده بودن ولی من جوابی ندیدم
    امکان داشتن شبکه های گیرنده دیجیتال و ----- با هم در این مدل هست یا حتما باید از طریق منوی تظیمات اقدام کرد
    Last edited by mmnn95; 18-01-2017 at 16:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •