تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 61 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 607

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2016-2017

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با نظر دوستان موافقم .

وحید جان بر مبنای نظریه شما ما به این بازیکنا نیاز درایم : گوش راست هجومی کاراسکو ---- مهاجم :‌موراتا یا اوبامیانگ ---- برای سمت چپ و جانشینی هازارد یا الونسو اداما تراوره که خیلی بازیکن سرعتی و تکنیکی و خوبی هستش نمیدونم چرا بارسا مفت از دست دادش ! برای هافبک وسط یکی در سطح ناینگولان - برزویچ - میخوایم . برای دفاع وسط با اومدن اکه و اضافه شدن زوما و بر گشتن کریستن سن فکر نکنم خریدی نیاز باشه مگر اینکه یه دفاع با کلاس جهانی بگیریم برای بالا رفتن وزن خط دفاعی مثلا مثل کولیبالی -- برای دفاع چپ هم فقط و فقط ریکاردو رودریگز به درد این تیم میخوره !‌ خدا رحمت کنه فیلیپه لوییز رو که مورینیو خائن مفت از تیم بیرونش کرد ! اگر بود بهترین گزینه برای این پستمون بود .

تو خبر ها هم از فیلیپه اندرسون و فرانک کیسیه - باکایوکو و چیچاریتو و دی فری به چلسی لینک شدن و چلسی دنبال وضعیتشون هستش .

من موافقم بر مبنای نیاز بخریم ولی اصلا از خساست سر خرید خوشم نمیاد ! برای هر کی خواستیم باید 1-2 میلیونهم بیشتر بندازیم جلوشون به عنوان پول چایی بچه ها که پر رو نشن و بازیکن رو بخریم .

برای پانویه امیدوارم حداقل یه هافبک وسط و یه وینگ چپ به خدمت بگیریم چون ادامه فصل برامون خیلی سخته و باید برای قهرمانی بجنگیم .

در مورد کاستا هم بگم با اینکه گل زن قهار و کارکشته ای هستش ولی همین اخلاق سگیش باعث میشه راضی به جداییش باشم و احتمال 99 درصد اخر فصل با یه قیمت خوب میره چین و بودجه خرید مهاجم تاپ جور میشه برامون اونم به احتمال زیاد موراتا هستش

این ترکیب رویای من برای فصل بعده امیدوارم حداقل چند تاشون رو بخریم مخصوصا کاراسکو

کورتوا

زوما ------------------- لوییز ----------- کریستن سن

ناینگولان -------- کانته

رودریگز ------------------------موزسس

هازارد --------- موارتا -------- کاراسکو

و امیدوارم بازیکن های قرضمون مثل تامی ابراهام و فن خینکل و .... هم بر گردن به تیم و نیمکتمون هم قوی بشه .

2. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان ضمن تسلیت شهادت اتش نشان های غیور کشورمان

تو باز یهای امروز شرایط باز به نفع چلسی شد .لیورپول باخت - منچستر مساوی کرد - امیدوارم سیتی تاتنهام رو بزنه - ارسنال هم به مساوی بده عالی میشه

ایشالا با برد فردا اختلافمون میشه 10 امتیاز با تیم دوم و یه جهش خیلی بزرگ برامون میشه تو جدول به سمت قهرمانی

4. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تبریک بابت برد و ایجاد اختلاف 8 امتیازی با تیم دوم و 9 امتیازی با تیم سوم و قصه علی الهذا

اقا 7 روز تا تموم شدن نقل و انتقالات وقت مونده چرا چسلی کار ینمیکنه ؟ ! حالا اومدیم خدای نکرده مصدوم دادیم مخصوصا موزسس و الونسو ! تکلیف چیه !

طبق اخرین اخبار موثق برای کاراسکو 86 میلیون پوند پیشنهاد دادیم که به نظرم ارزشش رو داره و فکر کنم اتلتیکو قبول کنه این پیشنهاد رو . وای اگر بیاد چی میشه سمت راستمون !

6. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در روزی آرام، کوستا تلاش کرد دل کونته را بدست بیاورد، چلسی هم تلاش کرد چلسی باشد.

طرفداری- چلسی و هال سیتی در حالی به مصاف هم رفتند که دیگو کوستا پس از مشکلات پیش آمده با کونته، دوباره به ترکیب این تیم بازگشت. از طرفی ببرها امیدوار بودند که بتوانند با امتیاز لندن را ترک کنند.
      مطابق انتظار چلسی بازی را بهتر آغاز کرد. در ثانیه های آغازین این دیدار، مهاجم اسپانیایی آبی ها نزدیک بود دروازه حریف را باز کند. مهمان بیشتر دقایق بازی را در زمین خودی مشغول بود و امیدوار بود که بتواند با ارسال توپ های هوایی، دست به ضدحمله بزند. مهم ترین اتفاق نیمه اول موقعی رخ داد که کیهیل و میسون در برخوردی هوایی، از ناحیه سر مجروح شدند. این اتفاق باعث شد که بازی چیزی حدود ۹ دقیقه متوقف شود و داور این زمان را در وقت تلف شده نیمه اول لحاظ کند.
      در دقیقه ۲۹، شوت آلونسو پس از برخورد با مدافع حریف، در آستانه ورود به دروازه بود که یاکوپوویچ توپ را از زیر طاق دروازه بیرون کشید. در دقیقه ۳۰ بازی، آلونسو موقعیت مهمی را هدر داد. در دقیقه ۴۱، دیگو کوستا گلی را به ثمر رساند که داور آفساید گرفت. تصاویر آهسته نشان می داد که داور اشتباه کرده است. در دقیقه ۴۳، ضربه مگوایر را کورتوا به کرنر فرستاد. در دقیقه ششم اوقات تلف شده، آلونسو جریان بازی را با پاسی بلند عوض کرد. موزس با فرار از سمت راست، توپ را به داخل محوطه جریمه فرستاد که دیگو کوستا بدون اشتباه، توپ را به گوشه دروازه چسباند.

نیمه دوم بازی را هم چلسی بهتر آغاز کرد. شوت پدرو در دقیقه ۵۰، بلوکه شد. در دقیقه ۵۳، کورتوا مانع گلزنی داوسون شد. با گذشت زمان، هال سیتی نمایش بهتری از خود نشان داد. در دقیقه ۶۴، داوسون یک بار دیگر سعی کرد از موقعیت بدست آمده در گوشه محوطه استفاده کند اما کورتوا شوت وی را به کرنر فرستاد. تکیه بر روی ضربات از راه دور، برنامه هال در نیمه دوم بود. در ادامه، موقعیت های دو تیم خیلی خطرناک نبود.
      در دقیقه ۸۰، فابرگاس تازه به زمین آمده، ضربه ایستگاهی بدست آمده را به سمت دروازه هال سیتی فرستاد تا گری کیهیل با یک ضربه سر قدرتمند، گل دوم چلسی را به ثمر برساند. در دقیقه ۸۴، تک به تک بدست آمده را کوستا به دروازه بان حریف کوبید. در دقیقه ۸۹، کورتوا ناجی تیمش شد تا بازی با همین نتیجه به پایان برسد.

ترکیب دو تیم:

آمار بازی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرمربی چلسی از پیروزی مقابل هال سیتی می‌گوید.

طرفداری- چلسی موفق شد در ادامه روند پیروزی‌هایش، با نتیجه 2-0 تیم هال سیتی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . آنتونیو کونته سرمربی چلسی پس از بازی در گفتگو با اسکای اسپورت، درباره شرایط این بازی به صحبت پرداخت.
      کونته ابتدا درباره دیگو کوستا، گفت:
      عملکرد او بسیار خوب بود و من از این بابت بسیار خوشحالم. در نشست مطبوعاتی قبل از بازی، بسیاری از وضعیت آمادگی و نگرش او می‌گفتند، من هم گفتم که بهترین تصمیم را در قبال او می‌گیرم و بعد از بازی امروز دیدیم، که بهترین تصمیم را گرفته ام. درست است، اکنون سوالات زیادی درباره کوستا از من می‌شود. مهم ترین مسئله این است که ما در زمین پاسخ می‌دهیم، این برای من، بازیکنان، باشگاه، هوادران وجدول لیگ، مهم ترین مسئله است. صادقانه بگویم که از دیدن خوشحالی بعد از گل او بسیار خوشحالم، چراکه آن لحظه خودم روی نیمکت خوشحالی می‌کنم.
      کونته در ادامه درباره دیگو کوستا که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درگیری لفظی با او داشته، افزود:
      درباره کوستا من حقیقت را گفتم. من برای او خوشحالم و امیدوارم این گمانه زنی ها را تمام کنید. او بازی کرد و بسیار خوب هم بازی کرد، برای او و هواداران تیم خوشحالم، امروز باید همه نوع گمانه زنی به پایان برسد.
      سرمربی چلسی درباره عملکرد تیم در مقابل هال سیتی گفت:
      بازی بسیار سختی برای ما بود، بازی در چنین نوع مسابقات، بسیار مشکل است. هال سیتی خیلی خوب بازی کرد و با یک سازماندهی خوب، ما را به دردسر انداخت. طبیعتاً این بهترین فرم چلسی نبود. امّا با توجه به اینکه در نیم فصل دوم قرار داریم و شرایط برای همه تیم ها سخت تر خواهد بود، از نمایش تیم راضی ام.
      چلسی با 55 امتیاز و فاصله 8 امتیازی نسبت به آرسنال در رده دوم، صدرنشین لیگ برتر انگلیس است.

8. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شب فوق العاده و البته دیوانه کننده ای بود.فوق العاده از جهت نتایج که همشون به نفعمون بودن دیوانه کننده به جهت از دست دادن دو امتیاز مفت.لیور کلا دو تا موقعیت گل داشت ما حداقل 6 تا و باز هم فرصت سوزی که الته خیلی به ضررمون نشد خوشبختانه.بدون شک کانته بهترین بازیکن زمین بود و از اون طرف موزز و ویلیان فاجعه.الونسو هم متوسط.واقعا حیفه تیم به این خوبی به خاطر دو سه تا مهره توازنش بهم بخوره .مهلت تموم شد و بازیکن خاصی هم نگرفتیم هر چند بعید میدونم اتفاق خاصی در ادامه بیفته و میشه گفت از الان قهرمانیم.
    ازار وقتی بده واقعا خیلی بده و همچنین دلیل پنالتی زدن کاستارو در حضور ویلیان اصلا متوجه نشدم امیدوارم شنبه با یکسره کردن کار ارسنال کار لیگ رو هم یکسره بکنیم.

10. 4 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب نتیجه خوبی گرفتیم
    اگه پنالتی هم کاستا گل می کرد دیگه نتیجه عالی میشد ولی فک کنم اصلا پنالتی هم الکی بود
    به نظر من شب خوبمون هم نبود چون توی زمین لیورپول بازی می کردیم و میشه گفت مهمترین بازی باقی مونده فصل بودش که حتی اگه فقط برا مساوی هم می رفتیم مشکلی نداشت

لیورپول با این تیمی که دیدم و به خصوص دفاع ضعیفش بعید می دونم دیگه رقیب این فصل ما باشه و دیگه اونم از مدعی ها خارج شد
    آرسنال هم وقتی به تیمی مثل واتفورد می بازه نمی تونه خیلی رقیب جدی باشه و شنبه اگه اونو ببریم دیگه کلا خارج میشه
    دیگه رقیب خاصی نداریم فقط شاید تاتنهام یکمی باشه و همین طور سیتی اگه امشب ببره وگرنه اونم با اختلاف 12 امتیازی نمی تونه برسه
    توی ترنسفرها ژانویه هم بازیکن اگه می تونستیم بگیریم بهتر بود ولی الان دیگه در حال حاضر فقط این فصل رو حتما قهرمان بشیم دیگه بعدش تابستون برای خرید بازیکن خیلی وقت هست

12. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازی خوبی بود دیشب و نتایج به نفع ما چرخید ولی انصافا روز خوبمون نبود اصلا ! هازارد خوب نبود ! کاستا خوب نبود و اون پنالتی رو هم مفت از دست داد و 2 امتیاز مهم پرید !

ژانویه هم تموم شد و خریدی نکردیم و این اصلا خوب نبود ! من حداقل انتظار خرید یه مدافع وسط و یه بک چپ داشتم دیشب الونسو نشون داد جلو تیم های بزرگ نمیتونه کاری بکنه و لورپول قشنگ برنامه رو گذاشته بود رو الونسو و سانتر از اون جناح و ضربه سر به عقب و استفاده از توپ سوم و گل زدن که تو یه مورد هم به گل رسیدن !

ما مشکل سر زنی هم داریم تو دفاع بازیکنامون قدشون زیاد بلند نیست واسه همین کم میارن امیدوارم این باگ کار دستمون نده تو ادامه !

راستی چه گلی زد لوییز خیلی حال داد دمش گرم .
    کونته باید دقیقه 80 کاستا رو میکشید بیرون و باتشوایی میومد نه 20 ثانیه مونده به اخر بازی ! قشنگ ر... شد به روحیه باتشوایی از چهره اش مشخص بود .

اویوانویچ هم از پیشمون رفت برای همه زحماتش ازش ممنونیم بازیکن خوبی وبد برامون در کل

ارسنال رو باید تو زمین خودمون ببریم حالا که وضعشون زیاد خوب نیست و ونگر هم رو نیمکت نیست فرصت خوبی برای بردن و جدا شدن از تیم های دیگه است

14. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب فرانک لمپارد اسطوره چلسی هم از دنیای فوتبال خداحافظی کرد
    راحت میشه گفت جزو دو سه تا بازیکن برتر تاریخ باشگاهه و از نظر خیلی ها شاید بهترین
    رکورد بیشترین گل زده اون توی تاریخ باشگاه و همین طور بیشترین گل زده بین هافبک ها در تاریخ لیگ برتر هم فک کنم دست نیافتیه و کلا راحت جزو بهترین بازیکنای تاریخ لیگ برتر هم قرار می گیره
    لمپارد واقعا خاطرات خیلی خوبی برا طرفداران چلسی رقم زد و امیدوارم هر جا هست همیشه موفق باشه
    و اینکه چه خوب میشه یه روزی به کادر فنی چلسی هم اضافه بشه....

16. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینم از خداحافظی لمپارد، پایان یه افسانه، خوشحالیم که یه همچین بازیکنی به نام چلسیه و تمام عشقش چلسی بود
    راحت جزو بهترینای تاریخ قرار میگیره، نه فقط لیگ جزیره... دلمم واقعا واسش تنگ شده توی تیم، هر جا هست موفق باشه، میدونم بلاخره بر میگرده به تیم

حدود 2 ساعت هم مونده به بازی با آرسنال، به امید پیروزی.

18. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فرصت سوزی و فرصت سوزی.اگه یه بازیکن معمولی نه تاپ به جای پدرو بود حداقل دو تا میزد.شک ندارم ای کیو پدرو نهایتا 80 .وشانس اوردیم قانون نانوشته برامون با واکنش های عالی کورتوا خنثی شد.
    کاستا هم وقتی نخواد پاس بده خدا هم حریفش نمیشه.امیدوارم افسوس توپای پدرو رو اخر بازی نخوریم.تو یه صحنه یه نیمه زمین در اختیارش بود پاس داد به مدافع ارسنال.اقا فوتبال ذاتیه
    ارسنال بدجور شکستنیه فقط خدا کنه دقتمونو بالاتر ببریم و با زدن گل دوم خیالمون راحت کنیم
    گلمونم به هیچ عنوان خطا نبود توپ مال الونسو بود بازیکن ارسنال خودشو انداخت زیر الونسو در حال که به هیچ عنوان به توپ نمیرسید.
    Last edited by jack82; 04-02-2017 at 17:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •