کیفیت مال من که خوبه( با مانیتور های دیگه هم مقایسه کردم خوب بود، ولی 206bw را نمی دونم چون تا حالا ندیدم.
کیفیت مال من که خوبه( با مانیتور های دیگه هم مقایسه کردم خوب بود، ولی 206bw را نمی دونم چون تا حالا ندیدم.
باسلام
من يكLG1760tr خريدم رزولوشن1280-1024 توصيه شده براي اين مونيتورميخواهم بدانم اگربخواهيم ازاين رزولوشن استفاده كنيم آيكن هاونوارپايين ومنوي استارت وخلاصه همه چيزكوچك ميشودآياراهي هست كه همه چيزرابه همان اندازه رزولوشن800-600 ديد
ضمناميشه يه توضيحي درموردپورتDVIبدهيدكه بدردچه كاري ميخورد
متشكرم
كسي به سوال من پاسخي نميده
سلام
باید ببخشید, مدل دقیقش رو نمیدونم. فقط میدونم حدود 300 قیمتشه, 19 اینچه و اینکه Dell هستش.
لطف کنید تو رنج 250 تا 300 یه LCD مرغوب معرفی کنید. 17 یا 19 بودنش زیاد مهم نیست.
پیش پیش ممنونم.
برای 1000 من بار ! Ls 1950 S ال جی ! 275 تومن !
ضمنا" غلام عزیز
چرا نمیشه ! شما رو دسکتاپ رایت کلیک کن !برو تو تب ستینگ ! اونجا پایین سمت چپ یه اسکرول هست ! اونو بایر رو 800 * 600
با سلام خدمت دوستان دوستان نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی الان به زور تونستم این تاپیک رو پیدا کنم مانیتور من LG-FlatronF700Pهستش!خب مشکلی که واسه من پیش اومده اینه که من مانیتورم رو 4 پنج روز پیش روشن کردم و بعد دیدم رنگش یه مقدار روبه سبز رفته بعد خوب که مانیتور رو نگاه کردم دیدم یه نقطه سیاه به انداره سر سوزن وسط صفحه هست منم وسواس به خرج دادم یه خاموش روشن کردم مانیتور رو تو همون حالت دیدم وقتی خاموش کردم از همون قسمت نقطه سهرنگ قرمز"سبز"وابی که رنگهای مانیتور رو تشکیل میدن انگار از به شیشه میریزن و بعد که دوباره روشن کردم دیدم مانیتور رنگش به سفیدی وحشتناکی رسیده و یه سایه خشن زیر همه تصاویر افتاده!واسه همینم هست الان با زور زوم کامپیوتر این پست رو دارم میدم!
راستی دوستان اینم بهتون بگم چون بعضی از رفقا بهم گفتن شاید مشکل از مانیتور نباشه ولی وقتی من مانیتور رو جدا به پریز زدم دیدم پیام اتصال نبودن مانیتور به کیس روی صفحه بازم همون جوره!
خداییش هرکی این پست رو خونده تورور به خدا اگه میتونه یهکمکی یهم کنه که با من اطلاعات کامل اگه کاری از دست خودم بر اومد که درستش کنم وگرنه ببرم نمایندگی که البته مال من گارانتیش یک سال هست تموم شده!
با سلام
من یه مانیتور 194wt LG خریدم که مارکش اندونزی هستش و کیفیتش هم عالیه . فقط نی دونم چرا نه توی دفترچه و روی قوطی و روی مانیتور ننوشته 5ms . حالا می خواستم بدونم آیا واقعا 5ms رو نداره که ننوشته یا داره ولی اونقدر مهم نیست که ننوشتن. ضمنا 260 تومن گرفتمش.
Features:
Resolution 1440 x 900
Pixel Pitch 0.2835 x 0.2835
Brightness 300 cd/m2
Contrast Ratio 2000:1(DFC)
Viewing Angle 160/160(H/V)
Response Time 5ms
Display Colors 16.2M
Sync Range
Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz
Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz
Input Signal
Video Signal RGB Analog, Digital
Sync type Separate, Composite, SOG
Connectors
PC 15 Pin D-sub, DVI-D(HDCP)
Plug & Play
DDC DDC/CI
Power Supply AC 90~264 V (47 ~ 63Hz)
Power Switch Type Tact
Power Consumption
On 34W
Stand-by / Suspend 1W
DPM Off 1W
User Control
Type Tact type
Button 5EA(Power Key Included)
Functions f-Engine, sRGB, Auto Resolution, HDCP
Mechanical
Dimension(W x H x D) 435 x 370 x 226 mm
Stand Tilt(Base detachable)
Regulations
Safety UL,cUL,TUV-GS,SEMCO
EMC FCC-B,CE
Low radiation TCO-03
Power saving EPA Energy Star
دوستان از بین 226 bw سامسونگ و wt 226 ال جی کدام یک بهتر است . البته ال جی 1:5000و سامسونک 1:3000 است و زاویه دید ال جی 170 و سامسونگ160 است و قیمت ال جی حدود 70 تومان ارزانتر از سامسونگ است . با این حال میخواستم نظر دوستان رو بدانم که از این 2 گزینه کدام رو انتخاب کنم و اگه بهتر از اینها هم تو بازار ایران تو این رنج قیمت است لطف کنید معرفی کنید . و ایا ال جی 24 اینچ در بازار ایران است ؟ تشکر
با این مشخصاتی که گفتی LG کاملا برتره
Actros متشکر از شما دوستان کسی از این 2 نوع مانیتور دیده ؟ و ایا ال جی 24 اینچ داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)