تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 64 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 634

نام تاپيک: آرشیو / لیگ جهانی والیبال | FIVB World League 2015

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه عزیز به غیر از آسیا قهرمان بقیه قاره ها مستقیم به المپیک صعود میکنند و بقیه تیمها هم در بالا توضیح دادم
    این لینک مال سهمیه المپیک 2012 است
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو جام ملت های 2011 صربستان قهرمان میشه ولی تو جدول Qualification summary اسم ایتالیا جلوی سهمیه اروپاست
    و اگه صربستان با قهرمانی سهمیه میگیره چرا تو انتخابی اون سال شرکت کرد با ما هم بازی کرد؟؟؟
    یا اصلا بیایم به امسال:
    تو جدول هاش همه جاشو بخونید جایی ننوشته مثلا تیمی با قهرمانی اروپا سهمیه میگیره فقط نوشته European Qualifier یا همون انتخابی که تو المان برگزار میشه+تازه جام ملت های 2015 اروپا تو بلغارستان و ایتالیا برگزار میشه

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

این لینک مال سهمیه المپیک 2012 است
    تو جام ملت های 2011 صربستان قهرمان میشه ولی تو جدول Qualification summary اسم ایتالیا جلوی سهمیه اروپاست
    و اگه صربستان با قهرمانی سهمیه میگیره چرا تو انتخابی اون سال شرکت کرد با ما هم بازی کرد؟؟؟
    یا اصلا بیایم به امسال:
    تو جدول هاش همه جاشو بخونید جایی ننوشته مثلا تیمی با قهرمانی اروپا سهمیه میگیره فقط نوشته European Qualifier یا همون انتخابی که تو المان برگزار میشه+تازه جام ملت های 2015 اروپا تو بلغارستان و ایتالیا برگزار میشه
    ویکی پدیا قابلیت ویرایش توسط افراد عادی رو داره و صد در صد صحیح نیست .. صحبتهای داور زنی و سعید معروف که در متن ماجرا قرار دارند رو بخونید متوجه میشید تمام قاره ها مستقیماٌ صعود میکنند . تو Fivb هم یه جا کاملاٌ توضیح داده که الان دارم میرم بیرون فرصت ندارم بذارم . اما فعلاٌ صحبت معروف رو میذارم :

عدم صعود مستقیم قهرمان آسیا به مسابقات المپیک مشکل‌ساز نخواهد شد؟
    فدراسیون جهانی والیبال نسبت به والیبال آسیا کم لطف است. نمود عینی این کم لطفی را می‌توان در عدم صعود مستقیم قهرمان آسیا به المپیک دید. در تمام قاره‌ها قهرمان مستقیما راهی المپیک می‌شود اما در آسیا هنوز شیوه قبلی پابرجاست. ما از این شیوه کاملا مطلع هستیم. از طرفی تیم ملی ایران امسال از نظر تجربه جهانی تیم بهتری نسبت به ادوار گذشته است. شرایط بهتری در تیم مهیا است و حمایت‌های خوبی از والیبال می‌شود. با این حال رفتن مستقیم به المپیک از طریق جام جهانی بسیار سخت است زیرا تنها تیم اول و دوم به المپیک می‌روند. خوشبختانه مسابقات مقدماتی المپیک هم برگزار می‌شود که می تواند میدان خوبی برای کسب سهمیه المپیک باشد. امیدوارم جواز حضور در المپیک را برای نخستین بار به دست آورده و افتخاراتمان را کامل کنیم.

+

الان یه لحظه سریع نگاه کردم تو سایتای خارجی .. ممکنه شما هم درست بگید .. تفاوت در اینه که انتخابی قاره آسیا را با گزینشی المپیک ادغام کرده ولی در قاره های دیگه خود تیمهای همون قاره با هم مسابقه میدند .
    کلاٌ من گیج شدم نمیدونم باید به کدوم منبع اطمینان کرد . یکی بره fivb لینکشو در بیاره من پیداش نمیکنم .
    Last edited by Gilopa; 26-06-2015 at 13:26.

3. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

پست بالا ویرایش شد ..
    به امید برد امشب

5. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درسته پیج های ویکیپدیا به راحتی ویرایش میشن ولی هر کدوم یه ناظر هم دارن که اون پیج ها رو نظارت میکنن مثلا من میخواستم یه تغییری تو پیج GTA V بدم سیو کردم روز بعد که اومدم دیدم مطلبی که ادیت کردم برداشته شده
    بهر حال منم دنبال لینک FIVB میگردم جواب قطعی رو پیدا کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این لینک

Apart from the host countries, another seven teams determined as per the European Ranking that will be released after completion of this year’s European Championships – will join the quest for the sole spot at stake to make it to the 2016 Olympic Games in Rio de Janeiro. The second and third-placed teams of each tournament will have another chance to crown their Olympic dreams by participating in the World Olympic Qualification Tournaments that will be held in late May and early June 2016 in Japan.
    قسمت بولد میگه میزبان که همون آلمانه+هفت تیم اول رده بندی قاره اروپا که بعد از پایان جام ملت های اروپا رده بندیشون مشخص میشه میرن به برلین و در انتخابی شرکت میکنن تیم های دوم و سوم این تورنومنت هم شانس صعود دارن که با تیم های اسیایی میرن ژاپن مسابقه میدن.

8. 4 کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

این لینک

Apart from the host countries, another seven teams determined as per the European Ranking that will be released after completion of this year’s European Championships – will join the quest for the sole spot at stake to make it to the 2016 Olympic Games in Rio de Janeiro. The second and third-placed teams of each tournament will have another chance to crown their Olympic dreams by participating in the World Olympic Qualification Tournaments that will be held in late May and early June 2016 in Japan.
    قسمت بولد میگه میزبان که همون آلمانه+هفت تیم اول رده بندی قاره اروپا که بعد از پایان جام ملت های اروپا رده بندیشون مشخص میشه میرن به برلین و در انتخابی شرکت میکنن تیم های دوم و سوم این تورنومنت هم شانس صعود دارن که با تیم های اسیایی میرن ژاپن مسابقه میدن.
    اره درسته ..
    یعنی باید برای معروف و داورزنی تاسف خورد که هنوز نمیدونند شرایط صعودشون دقیقاٌ چیه ...

10. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اره درسته ..
    یعنی باید برای معروف و داورزنی تاسف خورد که هنوز نمیدونند شرایط صعودشون دقیقاٌ چیه ...
    واقعا !! تا همین 2 3 روز پیش قول میدم هیچکس حتی همین فدراسیون نشین ها هم نمی دونستن (توجه نداشتن) تعداد برد ملاک هست نه امتیاز ! این بحث جدید که بماند ... باور کنید اگه می دونستن در بازی با لهستان ست 5 رو اونقدر شل و بی انگیزه بازی نمی کردن؛ چون دلخوش به همون 1 امتیاز بودن. نکته مثبت اینکه ما ایرانی ها همیشه باید تحت بدترین شرایط قرار بگیریم تا بهترین نتایج رو بگیریم ! به امید برد امروز.
    Last edited by Mohammad; 26-06-2015 at 15:00.

12. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

هی وای من نمیخوام ارزشهای تیممون رو پایین بیارم اما حضورش در 2 بازی با ایران خیلی نگران کنندست . آخه شانسو نگاه الان وقت اومدنه ؟ مگر اینکه امریکا رو بتونند با حضورش ببرند که به نفع ما هم میشه
    بقول یکی از نظرهای کاربران:

اتفاقا بهتره،اگه امریکا جلو روسیه به درد سر بیفته ممکنه بازی با لهستان خیلی جدیتر بازی کنه
    +
    خودم فعلا مشکل اصلیمون رو لهستان میدونم! ما باید اول دو برد شیرین از لهستان بدست بیاریم تا نگرانی از بابت روسیه برطرف بشه..
    اگه هم روسیه دو بازی رو بتونه از امریکا ببره به نفع ما میشه و امریکا دو بازی اخرشو با لهستان شل نمیگیره.
    Last edited by and-roid2; 26-06-2015 at 15:46.

14. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان از وقتی تو این تاپیک در مورد صعود تیم ها بر اساس تعداد بردها خوندم، یه حسی به من میگه فدراسیون ایران هم تازه فهمیدن و محتشمیان هم تازه فهمیده و امشب این موضوع رو خواهد گفت!

16. این کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بقول یکی از نظرهای کاربران:

+
    خودم فعلا مشکل اصلیمون رو لهستان میدونم! ما باید اول دو برد شیرین از لهستان بدست بیاریم تا نگرانی از بابت روسیه برطرف بشه..
    اگه هم روسیه دو بازی رو بتونه از امریکا ببره به نفع ما میشه و امریکا دو بازی اخرشو با لهستان شل نمیگیره.
    آخه بدبختی میدونی چیه ؟ موزرسکی بعد مدتها داره اولین بازیش رو جلو امریکا میکنه که مطئمناٌ کیفیت کارش در این 2 بازی خیلی پایینتر از بازی با ایران خواهد بود . گرچه معتقدم بردن روسیه در ورزشگاه آزادی دست خودمونه و موزرسکی هم نمیتونه معجزه کنه مگر اینکه ما بد بازی کنیم .

18. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •