من واسه اون تیمایی که پولشون کمه گذاشتم
تیم های توی UCL نصفشون پولدارن
من واسه اون تیمایی که پولشون کمه گذاشتم
تیم های توی UCL نصفشون پولدارن
اونایی که دنبال بازیکن با استعداد جوونید دیگر نگران نباشید اف ام اسکات اینجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال فقط 16 میلیون یورو داره :|
با 16 میلیون من 3 تا بازیکن خوب میخرم
Julio cesar
Fernando Gago
Bruno Indi
Last edited by yakimura sanada; 10-01-2015 at 17:50.
این لیستا فقط به درد این میخوره که یه تیمی مثل پاریسن ژرمن را انتخاب کنی و بهترین استعدادهای هر پست را بخری
من که با بارسا شروع کردم این قدر استعداد تو تیمم دارم که اصلا نمیدونم باهاشون چکار کنم
به قول ورق بازها سور من جا
خیلی جالبه از 8 تا شوت به چهارچوب 6 تاشو گل کردی
میخوام از بین این بازیکنا 8 بازیکن هجومی (یا نهایتا 9 نفر) انتخاب کنم و بقیه رو بفروشم یا قرض بدم ولی انتخاب خیلی سخته:
مسی، نیمار، سوارز، راکیتیچ، اینیستا، رافینیا، منیر، دئولوفئو، دنیس سوارز، هالیلوویچ، دونگو، آداما، ساندرو، باربوسا، لوکا جوویچ (که البته دو نفر آخر جزو خریدهام هستن)
واقعا سرکار داشتن با چنین تیمی خیلی سخته، از هیچ کدوم نمیتونم دل بکنم
خوب برای دومین بار پیاپی قهرمان اروپا شدم یکی از حساس ترین بازیهای این فصلم رد مقابل دورتمند بود تو زمینش 3-0 باختم و تو زمین خودم 4-0 بردم گل سوم را دقدیقه 87 و گل 4 را دقیقه 118 زدم تو بازی فینال هم ریال راب ا سه گل مغلوب کردم
البته نو لیگ بد بودیم و با شانس 4 شدم
لطفاً به این سوالات جواب بده:
تیمت چیه؟
سیستمت؟آیا فقط یک سیستم داری؟
نوع تمرینات پیش فصل و در طول فصل
نوع بکار گیری از بازیکنان؟چرخشی؟
چندتا بازیکن جوون داری و چه بازیهایی از اونها استفاده کردی
موقعی که عقب هستی چه دستوراتی میدی و سیستمت چی میشه؟
تیمم تاتنهامه
کلا علاقم به سیستمای تک مهاجمه هست و سیستم اصلیم 451 با دوتا وینگکه وقتی تهاجمی می شن سیستم به 433 تغییر پیدا می کنه
تمرینات را همون اول یه کمک مربی خوب گرفتم و دادم بهش
به غیر از یکی دوتا پست که بازیکن خوب توش زیاد دارم بقیه تقریبا ثابت هستن البته بستگی به تیم رقیب هم داره
خوب من وقتی تیم را تحویل گرفتم چند تا از بازیکنای خوب و گرون قیمت را فروختم مثلا دوتا دفاع مرکزی تیم را بالغ بر 140 تا فروختم به جاش بازیکن جون تو اکثر پستا گرفتم یکی دو فصل اول خوب نبودم ولی بعدش تیم خوب شد و اون جوانا تقرسیبا الان فیکس هستن
کلا از دستورات خیلی خیلی کم استفاده می کنم چون فکر کنم وقتی به تیم یه دستور خاص بدیم موقعیت در بقیه قسمتها کم می شه مواقع عقب بودن بیشتر سعی می کنم بازیکنا را هچومی کنم و خیلی کم جای بازیکن را تغییر می دم
البته این را هم باید بگم دو فصل هست که تو اروپا واقعا شانس می یارم
Last edited by vahid_4000; 10-01-2015 at 23:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)