نه احمد جان. بیشتر از اینکه به منچستر لینک شده باشه به یوونتوس لینک شده. هر هلندی که منچستری نیست
نگران نقل و انتقالات هم نباشید، آرامش قبل از طوفانه (حداقل امیدوارم !)
نه احمد جان. بیشتر از اینکه به منچستر لینک شده باشه به یوونتوس لینک شده. هر هلندی که منچستری نیست
نگران نقل و انتقالات هم نباشید، آرامش قبل از طوفانه (حداقل امیدوارم !)
والدس؟ منچستر؟
نمی دونم ! واقعا به والدس نیاز داریم؟ و امیدوارم این انتقال احتمالی زمینه ساز جدایی دخیا نباشه !
والدس رسماً قرار داد بست.اما مبلغش چقدر بوده؟
به نظرم تصمیم جالبی نیست اگرچه والدز دروازه بان خوبیه ولی من دخیا رو بیشتر ترجیح می دم
رقابت تو دروازه بیشتر می شه که امیدوارم باعث پیشرفت دخیا بشه نه پسرفتش
ولی شماره 1 همچنان دخیا می مونه
------------------------
درمورد قراردادش هم مبلغ نداره چون بازیکن آزاد هستش
فقط حقوق هفتگی باید بهش بدیم
خرید والدش بیشتر برای ایجاد رقابت و انگیزه برای دخیا هست
با توجه به قرارداد یک و نیم ساله و مصدومیتی که والدس داشته بعیده برای جایگزینی دخیا و انتخاب دروازه بان اصلی بشمار بره
ژانویه معمولا اتفاق خاصی نمیفته،تابستون که تقریبا تمام ستاره ها به تیم لینک شدن،فقط دی ماریا اومد،حالا که وسط فصله بجز بازیکنان آزاد یا ناراضی،انتقال مهمی صورت نخواهد گرفت.
رسمی شد و والدس با قرارداد 1 و نیم ساله به منچستر پیوست. امیدوارم حضور مثبت و در جهت کمک به تیم باشه، هیچوقت خاطره خوبی از حضور دو دروازه بان مدعی در یک تیم نداشتم. در حال حاضر دخیا در بهترین شرایط خودش به سر می بره و البته والدس منتظر فرصت برای ثابت کردن خودش؛ بعد از مصدومیتی که داشت.
فعلا خبر نقل و انتقال دیگه ای حول منچستر نیست.
رسمی: ویکتور والدز به منچستر یونایتد پیوست
[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
باشگاه منچستر یونایتد لحظاتی پیش در حساب توئیتر خود اعلام کرد که با ویکتور والدز، دروازه بان سابق و با تجربه باشگاه بارسلونا قرارداد امضا کرده است. زمزمه پیوستن این بازیکن در اردوگاه شیاطین سرخ، از دیروز شنیده می شود.
طبق اعلام یونایتد، قرارداد والدز با این تیم، به مدت 18 ماه اعتبار دارد و این بازیکن به صورت بازیکن آزاد به منچستر ملحق می شود.
...................
والدز: پیوستن به یونایتد مایه افتخار من است
طرفداری - ویکتور والدز 32 ساله که دقایقی پیش به شکل رسمی به منچستریونایتد پیوست، در گفت و گویی از حس و حال خود پس از پیوستن به جمع شیاطین سرخ گفته است.
به گزارش وب سایت رسمی منچستریونایتد، ویکتور والدس پس از پیوستن به منچستریونایتد در گفت و گویی گفت: "پیوستن به منچستریونایتد واقعاً باعث افتخار من است. من می خواهم از لوییس فن خال و باشگاه تشکر کنم که به من اجازه دادند در مجموعه Aon با تیم تمرین کنم. از زمان کمی که من اینجا هستم، واقعاً ویژگی های باشگاه را دیده ام و بودن در این جا فوق العاده است. زمانی که من در بارسلونا بودم فرصت کار با لوییس فن خال را داشته ام و اینکه می توانم در منچستریونایتد نیز با او همکاری کنم واقعاً مانند یک رویاست."
این دروازه بان اسپانیایی که سال گذشته از بارسلونا جدا شد، در ادامه در تمجید از هموطن خود در تیم افزود: "فکر می کنم در حال حاضر، داوید بهترین دروازه بان جهان است. او هر روز عملکردی فوق العاده را از خود به نمایش می گذارد و به همه سطح بالای خود را نشان می دهد. او سال فوق العاده ای را در اینجا پشت سر گذاشته است و این موضوع واقعاً خوب است. من فکر می کنم او بهترین دروازه بان در جهان است."
وی همچنین در رابطه با این موضوع که او قطعاً به عنوان دروازه بان دوم تیم خواهد بود نیز اظهار داشت: "من نیز اینجا هستم تا به همه کمک کنم. در طول دروان بازی ام همیشه خواسته ام که به هم بازی هایم کمک کنم، خواسته ام که به مربی و همه کمک کنم. من بخشی از تیم هستم و یک مشکل نیستم. اگر من بازی کنم، من همیشه فکر این را خواهم کرد که به تیم و هم تیمی هایم کمک کنم تا برنده بازی شویم."
..................
از سوپر گل اسکولز تا قهرمانی در ویمبلی و رم؛ تلخ و شیرین والدز با منچستر یونایتد
طرفداری- ویکتور والدز در حالی در نقل و انتقالات زمستانی 2015به تیم منچستر یونایتد پیوست که خاطرات تلخ و شیرینی را به یاد هواداران این باشگاه می اندازد.
والدز در زمان حضور در بارسلونا 4 بار مقابل منچستر یونایتد قرار گرفت که دوبار آن در فینال لیگ قهرمانان اروپا اتفاق افتاد که هر دوبار بارسلونا موفق به پیروزی مقابل حریفش شد و والدز تنها یک بار توسط رونی دروازه اش باز شد.
قبل از این دو فینال معروف این دو تیم دوبار در نیمه نهائی 2008-2007 روبه روی همدیگر قرار گرفته بودند که در بازی رفت دو تیم به تساوی صفر بر صفر دست یافتند و در دیدار برگشت در اولدترافورد سوپر گل پل اسکولز از پشت محوطه جریمه صعود منچستر یونایتد به فینال و در نهایت قهرمانی را ممکن ساخت. از بازیکنان فعلی منچستر یونایتد وین رونی، مایکل کریک و آندرسون با والدز بازی کرده اند.
.
منبع هر سه خبر: سایت طرفداری
سلام.من اصلا از خرید والدز خوش حال نیستم و اینو یک تجربه بد میدونم.با توجه به سن والدز خرید اون از نظر من هدر دادن پول هرچن اگه حقوقش کم باشه و یک مهره ی سوخته هست.لیندگارد مدت هاست منتظر هست تا به دروازه برسه و به نظرم حقشه دروازه بان دوم باشه و این وسط والدز چی میخواد من نمیدونم.در کل خیلی ناراحتم ااز اومدن به منچستر.اگه سرالکس بود هیچوقت این اتفاق نمی افتاد.![]()
کاری که فن خال کرد یه جورایی برد برد برای ما هستش
لیندگارد که واقعا ازش باید تشکر کرد اما خب باید قبول کرد درحد دروازه بان فیکس یونایتد نیست واحتمالا بره یه تیم دیگه که بهش بازی برسه امیدوارم موفق هم باشه تواین چند سال هیچی کم نذاشت
سناریو اصلی قضیه دخیاست ...اگه دخیا نخواد قراردادشو تمدید کنه در حال حاضر جایگزینش موجوده ..جانشینی که حداقل 10-12 سال دروازه بان بارسا بوده حالا یه وقتایی اشتباهاتی هم داشته ولی در کل دروازه بانیه که می شه بهش اعتماد کرد
اگه دخیا قراردادشو تمدید کنه هم دیگه مشکلی نیست و اونوقت ممکنه والدز بره از تیم که بازم مشکلی نیست
---------------------------------------------------------------------------------
درمورد سن والدز هم فراموش نشه الان 32 سالشه و دوسال جوونتر از وقتیه که فن درسار اومد به تیم دیگه لازم نیست بگم با وجود فن درسار چقد خیالمون راحت بود از بابت دروازه
چقدر عوض شده... تی-شرت یونایتد بهش میاد!
تا حالا به والدز با این دید نگاه نکرده بودم
ناخودآگاه یاد جو کول، اون موقعی که توی چلسی بازی می کرد افتادم:
به نظر من هم خرید خوب و بدون ریسکی هست، تا زمانی که تکلیف قرارداد دخیا مشخص بشه، یونایتد یه گزینه خوب رو بدون هزینه اضافی جذب کرده.
اصولا وقتی یه دروازبان جوان هست، ایده آل ترین حالت این هست که گزینه دوم یه دروازبان باتجربه اما مطمئن باشه، شرایطی که لیندگارد به خاطر سطح
کیفی یا گزینه های احتمالی از آکادمی به خاطر سن و سال کم و نرسیدنِ میدون بهشون نداشتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)