یک دهه تماشای لیونل مسی
طرفداری- از تماشای اولین روزها و ماه های لیونل مسی، یک دهه گذشت و پسرک آرژانتینی هم چنان عاشقانه به دنبال بهترین دوستش، یعنی توپ فوتبال میدود.
16 اکتبر سال 2004، شهر بارسلونا و دربی که همیشه بوی جنگ می دهد. تیم اول شهر، فصل را خوب آغاز کرده است، در 6 بازی اخیر خود، 5 بازی را پیروز شده و یک مساوی دشت کرده است. اما مانند رسم هر سال، تیم چندین مصدوم دارد. موتا، سیلوینیو، گابری، ادمیلسون، جرارد و ژولی نمی توانند بازی کنند، برخی دیگر از بازی های بین المللی برگشته اند و تنشان خسته است، حتی ستاره ای مانند رونالدینیو...
بنابراین، فرانک ریکارد باید به فکر بازی دادن برخی از جوان ها و نوجوان هایش باشد. بازیکن هایی مانند دامیا، کریستین پنا و یا لیونل مسی.
آخرین نفر بر خلاف دیگران، در دو بازی دوستانه شرکت کرده است، برابر تیم های پورتو و المییاکو، اما هنوز هیچ کس او را در میدان رسمی ندیده است.
دیدار حساسی بود، سانچز لیبره مدیر اسپانیول هشدار داده بود که اگر در این بازی پیروز نشویم، عواقب و تلفات گردن او نیست.اما آن ها هرگز برنده نشدند، دکو ستاره پرتغالی آن روزهای بارسلونا، کامنی را تسلیم خودش کرد.
یک - هیچ، نتیجه خوبی بود. آن روز ها بحث در مورد برنده توپ طلا زیاد بود. دکو هم یکی از نامزدهای اصلی آن مراسم بود. یادم می آید کریس رونالدو، ستاره حال حاضر دنیا، آن موقع در مورد هم وطنش گفته بود: " دکو بهترین دوست من است و سزاوار بردن این جایزه."
اما خوب، دکو توپ نقره ای را به خانه برد، چون که شوچنکو در آن دوران آقایی می کرد. ولی ستاره پرتغالی، در همان روز دربی با بازیکنی تعویض شد که بعد ها چهار بار موفق شد توپ طلا را ببرد. شاید دکو در آن لحظات فکرش را هم نمی کرد، پسرک لاغر اندام و خجالتی که همیشه در حال جست و جوی توپی بود که با آن برش عرضی بزند و از صف حریفانش فرار کند، روزی امید و ستاره نیوکمپ شود.
لئو، شماره 30 می پوشید، به عشق دکو که 20 بر تن داشت و رونالدینیو، استاد فانتزی بازهای جهان، که 10 می پوشید.
مسی، هشت دقیقه در آن دیدار بازی کرد و با 17 سال، 3 ماه و 22 روز، دومین بازیکن جوان تاریخ باشگاه شد که در ترکب قرار می گیرد، اولین نفر آلکانتارا بود.
روبرتو سوریانو، نویسنده مشهور ایتالیایی اولین جمله را در مورد لئو مسی بیان کرد و گفت: " او کوچک ترین قهرمان زنده حال حاضر فوتبال است." و فرانک ریکارد وعده آمدن بازیکنی را می داد که روزی جهان به شیوه بازی و دریبل هایش خیره می شوند، ریکارد می گفت منتظر باشید.
حال، 10 سال از آن حرف ها، بازی و نگاه اول می گذرد. پسر آرژانتینی یک دهه است که فرزند نیوکمپ می باشد، شاید عضوی از خانواده کاتالان. در این 10 سال لئو مسی افتخارات زیادی به دست آورد، و همین چند وقت قبل تر تا یک قدمی فتح جام جهانی هم پیش رفت، اما مغلوب ژرمن های با نظم و تدبیر شد.
ارنستو چه گوارا، یک بار گفت خدا من را برای این خلق نکرده که یک مدتی زندگی کنم و بعد از آن بمیرم. اگر او معتقد است که خدا او را برای ایستادن تا پای جان و آزادی مردمش و یا اصلا چیزی فرای این خلق کرده، بگذارید فکر کنیم که مسی هم برای کسب عناوین پا به دنیای فوتبال نگذاشته است، اجازه دهید حتی برای ثانیه ای هم که شده از فوتبال بازی کردن، به شیوه خیابانی و ذاتی اش لذت ببریم. فقط نگاه کنیم، بدون هیچ تعصب و تصور قبلی.
هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند برای ماندگاری تلاش کند، این تاریخ است که بخش های مختلف خود را انتخاب می کند.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
اینیستا: کاپیتانی اسپانیا برای من یک افتخار است
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کاسیاس که به دلیل چند اشتباه در بازی های رئال، با انتقاد هواداران تیمش روبرو شد، در دیدار مقابل اسلواکی که با شکست 2-1 اسپانیا به پایان رسید، روی گل اول مقصر بود
آی اسپورت- آندرس اینیستا، هافبک باتجربه تیم ملی اسپانیا، تایید کرد که اشتباه ایکر کاسیاس در دیدار مقابل اسلواکی، روی روحیه این دروازه بان باتجربه تاثیر گذاشته اما توانسته به آرامش دست پیدا کند.
کاسیاس که به دلیل چند اشتباه در بازی های رئال، با انتقاد هواداران تیمش روبرو شد، در دیدار مقابل اسلواکی که با شکست 2-1 اسپانیا به پایان رسید، روی گل اول مقصر بود؛ اتفاقی که به نیمکت نشین شدن او در دیدار بعدی انجامید.
اینیستا به خبرنگاران گفت:" بله با ایکر صحبت کردم. برایش سخت بود ولی حالا آرام است."
هافبک باتجربه بارسا همچنین در مورد کسب جایزه پای طلایی و بستن بازوبند کاپیتانی اسپانیا مقابل لوکزامبورگ گفت:" خوشحالم که موفق شدم چنین عنوانی را کسب کنم و از همه ی کسانی که به من رای دادن متشکرم. خوشحالم زیرا در مراسم توانستم با اسطوره های فوتبالی زیادی که قبلا ندیده بودم، دیدار کنم."
کاپیتانی تیم ملی افتخار من است و من در یکی از بهترین تیمهای جهان بازی میکنم. باید باور کنیم که روزهای خوب بازخواهد گشت و من مطمئنم زیرا بازیکنانی داریم که توانایی انجام آن را دارند. هنوز شک و شبهه هایی راجع به جام جهانی وجود دارد و بسیار مهم است که انتقادات پس از دیدار با اسلواکی را قبول و بررسی کنیم."
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
سوارس: بازی در الکلاسیکو حکم تقدیر است
مهاجم بارسلونا مشتاقانه چشمانتظار بازی برابر رئال مادرید است. «»«»
آی اسپورت- محرومیت چهارماههی مهاجم اوروگوئهای بارسلونا در روز 24 اکتبر، درست یک روز قبل از دیدار حساس الکلاسیکو در سانتیاگو برنابئو، به پایان میرسد و او عقیده دارد که این تقارن اصلاً تصادفی نیست.
«میدانید، من آدمی هستم که اعتقاد دارم دلیلی پشت اتفاقها است. بین 19 تیم حاضر در لیگ، این دقیقاً برابر رئال مادرید در برنابئو است که من بر خواهم گشت. باید دلیلی وجود داشته باشد. تصور میکنم که چه حسی خواهد داشت که پیراهن تیم را در دستم بگیرم، با بقیهی تیم قبل از بازی در رختکن باشم، برای بازی لباس بپوشم، و شانسش را داشته باشم، به یک همچه ورزشگاهی پا بگذارم. این یک تقارن خارقالعاده است، اما من چشم به راه این تجربه ام. هنوز درست درکش نکردهام. هنوز باور نکردهام که حقیقت داشته باشد.»
اگرچه مهاجمانی مثل تیری آنری، داوید ویا و زلاتان ابراهیموویچ بعضاً به دلیل بازی در پست غیرتخصصی در بارسا به مشکل خوردند، سوارس ترسی از روبهرو شدن با مشکلات ندارد. «بعضیها من را یک مهاجم نوک میدانند، و بقیه یک مهاجم. اما حتی اگر من در مرکز خط حمله بازی کنم، هیچوقت همهی زمان بازی را آنجا نمیمانم. من همیشه جابهجا میشوم و دوست ندارم ساکن بمانم. وقتی توپ دست ما ست دوست دارم در همهی نقاط حمله حرکت کنم. دوست ندارم فقط در محوطه جریمه باشم. اما باید به چیزی که مربی میخواهد گوش بدهید و سعی کنید هر جا هستید به تیم کمک کنید.»
«چیزی که یک مهاجم از همه بیشتر دوست دارد گل زدن است و این به کیفیت مهاجم، اعتمادبهنفسش، غریزهاش و فرصتطلبی در لحظهی مناسب بستگی دارد. اما یک مهاجم همچنین عضوی از تیم است و در مورد من، من دوست دارم حرکات بدون توپ خوب هم انجام بدهم و به همتیمیهایم هم پاس گل بدهم. شاید بعضیها این را باور نکنند، اما مهاجمانی هستند که ترجیح میدهند اگر همتیمیشان موقعیت بهتری داشته باشد به او پاس گل بدهند. من در تیمهایی که بازی کردهام همیشه سعی کردهام نه فقط با گل زدن بلکه با پاس گل به تیم کمک کنم.»
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
سوارس: نسبت به اورا نژادپرست نبودم
ستارهی اوروگوئهای بارسا که به پایان دورهی محرومیت خود نزدیک شده، زخمهای کهنهای را که از یک حادثه مربوط به زمان حضورش در انگلیس به جا مانده بود باز میکند.
آی اسپورت- لوییس سوارس که در این تابستان مرسیساید را به مقصد کاتالونیا ترک گفت، اذعان میکند که در دوران بازی پرجاروجنجالش اشتباهاتی داشته است، اما همچنان تاکید میکند که در درگیری با پاتریس اورا بازیکن آن زمان منچستر یونایتد بیگناه بوده و هیچ توهین نژادپرستانهای به او نکرده است. در پی این درگیری، اتحادیهی فوتبال انگلیس با بازبینی تصاویر ویدیویی بازی، جزئیات گزارش داور بازی و اظهارات سایر بازیکنان حاضر در زمین سوارس را گناهکار تشخیص داد و او را 8 جلسه محروم و 50 هزار یورو جریمه کرد.
«وقتی میگویم متاسف ام به این دلیل است که از چیزی احساس پشیمانی میکنم. متاسف بودن به منزلهی پشیمانی است. اما گاهی مرا برای چیزهایی مورد قضاوت قرار دادهاند که حقیقت ندارند، مثل این مسالهی نژادپرستی. من بدون شواهد جریمه شدم و این چیزیست که از همه بیشتر مرا غمگین میکند. سایر موارد، کارهایی بودند که خود من به اشتباه انجام دادم. من هم پذیرفتم و طلب بخشایش کردم، اما این مسالهی نژادپرستی که بدون شواهد مرا جریمه کردند، ناراحتم کرد.»
سوارس هماکنون به دلیل گاز گرفتن کیهلینی در جام جهانی محرومیتی چهارماهه را طی میکند، کاری که پشیمانی خود را از بابت آن ابراز میکند. «خوب است که بپذیرید که اشتباه کردهاید و این همان کاری بود که من کردم. چند روز این کار را به تعویق انداختم، چون نباید یادتان برود که من هم فقط یک انسان هستم و گاهی روبهرو شدن با حقیقت سخت است. سختم بود که درک کنم و بفهمم چه کاری انجام دادهام. روزهایی بودند که نمیخواستم بهشان فکر کنم. فقط میخواستم با همسر و فرزندانم باشم که در آن مدت مرا حمایت کردند. نمیخواستم حرف کسی را بشنوم یا با کسی حرف بزنم. نمیخواستم واقعیت را بپذیرم.»
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
سوبیسارتا: مسی شایستهی تجلیل هواداران رئال مادرید است
مدیر بارسلونا مشتاق است تا رکوردشکنی ستارهی آرژانتینی را در بازی الکلاسیکو ببیند و میگوید لوییس سوارس آمادگی بالایی پیدا کرده است.
آی اسپورت- مسی تنها دو گل نیاز دارد تا با رکورد 251 گل تلمو زارا در لالیگا مساوی کند، و احتمالاً با گلزنی برابر رئال مادرید در 25 اکتبر این رکورد را خواهد زد. سازمان لیگ اسپانیا اعلام کرده که در صورت رکوردشکنی مسی در بازی الکلاسیکو در مادرید از او در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو تجلیل خواهد شد و آندونی سوبیسارتا مدیر بارسا، که پیشتر تشویق ایستادهی تماشاگران برنابئو از رونالدینیو در پیروزی 0-3 بارسا برابر رئال در سال 2005 را به چشم دیده، بر این عقیده است که مسی شایستگی این تجلیل را دارد.
«در ورزشهایی مثل فوتبال آمریکایی و بسکتبال این را میبینیم، اما در فوتبال این امر غریب است. اما او شایستهی تقدیر است. من چشمانتظار گلزنی او در بازی برابر ایبار و مادرید خواهم بود و بعد او رکورد را خواهد زد. قبلاً هم دیدهایم که بازیکنانی از بارسادر برنابئو تشویق شدهاند، عکسش هم اتفاق افتاده است.»
لوییس سوارس میتواند نخستین بازی رسمی خود برای بارسلونا را در 25 اکتبر در الکلاسیکو انجام بدهد و سوبیسارتا مطمئن است که او پس از جلساتی که با یک روانشناس داشته برای بازی آماده است. «لوییس انریکه همه را برای بازی در برنابئو در اختیار خواهد داشت. تا به حال بدون او [سوارس] فصل خوب پیش رفته است. با شناختی که از این بازیکن داریم، او قبل از این که ما بخواهیم در برنابئو خواهد بود. مربی کسانی را انتخاب میکند که به زعم او برنده هستند. یادم هست بعد از محرومیتهایی که در گذشته هم برای او [سوارس] پیش آمده بود، در برابر یونایتد [برای لیورپول] بازگشت. او خونسرد است. بازی برای اوروگوئه هم او را در وضعیت خوب و آرامی قرار خواهد داد.»
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
سوارز: ای کاش زودتر به بارسلونا میآمدم
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، لوئیس سوارز ستاره تیم بارسلونا میگوید تحت تاثیر امکاناتی که این باشگاه در اختیار بازیکنان جوان تیم میگذارد، قرار گرفته است.
وی در این خصوص گفت: خیلی تحت تاثیر امکانات باشگاه بارسلونا قرار گرفتم. این باشگاه درتمام زمینهها به نوجوانان و جوانان کمک میکند تا پیشرفت کنند.
سوارز در ادامه افزود: ای کاش در دوران نوجوانی به این باشگاه میآمدم و میتوانستم بهتر از این امکانات استفاده کنم.
تراشتگن: مسی و نیمار هم آدم هایی هستند مانند بقیه!
این ملی پوش آلمانی در تابستان گذشته از بوروسیا مونشن گلادباخ به بارسا پیوست. او اعلام کرد که کاملا در جمع آبی و اناری ها جا افتاده و از حضور در کنار ستاره های این تیم راضی است.
آی اسپورت- مارک آندره تراشتگن، دروازه بان جوان بارسا، با ابراز خشنودی از حضور در این باشگاه، ستاره هایی مانند مسی و نیمار را انسان هایی خوب توصیف کرد.
این ملی پوش آلمانی در تابستان گذشته از بوروسیا مونشن گلادباخ به بارسا پیوست. او اعلام کرد که کاملا در جمع آبی و اناری ها جا افتاده و از حضور در کنار ستاره های این تیم راضی است.
او به بیلد گفت:" مسی و نیمار انسانهای معمولی هستند. آنها هم به غذا خوردن، حمام رفتن و ... مثل بقیه مردم نیاز دارند. انسانهای بسیار خوبی هستند و با همه ارتباط نزدیکی دارند. از لحاظ سطح فوتبالی بحث نمیکنم که خیلی خوب هستند، بلکه چیزی که برای من مهم است، شخصیت آنهاست. یک احمق، همیشه احمق است بدون توجه به جامهایی که کسب کرده. خوشبختانه در رختکن ما فقط انسانهای خوب پیدا میشود.
حالا احساس راحتی میکنم. پیش فصل خوبی پشت سر گذاشتم ولی پس از اینکه مصدوم شدم، دوران بدی پشت سر گذاشتم. البته هیچوقت پس از مصدومیت، دوران خوبی پشت سر نمیگذاریم."
تراشتگن برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی بارسا باید با کلودیو براوو، دروازه بان تیم ملی شیلی رقابت کند. او در مورد این موضوع هم گفت:" هر دوی ما میخواهیم کار را برای لوئیس انریکه سخت کنیم ولی دو حضورم در لیگ قهرمانان عالی بود. واقع گرا هستم و شرایطم را بررسی میکنم ولی روز به روز بهتر و بهتر میشوم و با بهترین بازیکنان جهان تمرین میکنم."
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]