تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 175 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

یک دهه تماشای لیونل مسی

طرفداری- از تماشای اولین روزها و ماه های لیونل مسی، یک دهه گذشت و پسرک آرژانتینی هم چنان عاشقانه به دنبال بهترین دوستش، یعنی توپ فوتبال میدود.
    16 اکتبر سال 2004، شهر بارسلونا و دربی که همیشه بوی جنگ می دهد. تیم اول شهر، فصل را خوب آغاز کرده است، در 6 بازی اخیر خود، 5 بازی را پیروز شده و یک مساوی دشت کرده است. اما مانند رسم هر سال، تیم چندین مصدوم دارد. موتا، سیلوینیو، گابری، ادمیلسون، جرارد و ژولی نمی توانند بازی کنند، برخی دیگر از بازی های بین المللی برگشته اند و تنشان خسته است، حتی ستاره ای مانند رونالدینیو...
    بنابراین، فرانک ریکارد باید به فکر بازی دادن برخی از جوان ها و نوجوان هایش باشد. بازیکن هایی مانند دامیا، کریستین پنا و یا لیونل مسی.
    آخرین نفر بر خلاف دیگران، در دو بازی دوستانه شرکت کرده است، برابر تیم های پورتو و المییاکو، اما هنوز هیچ کس او را در میدان رسمی ندیده است.
    دیدار حساسی بود، سانچز لیبره مدیر اسپانیول هشدار داده بود که اگر در این بازی پیروز نشویم، عواقب و تلفات گردن او نیست.اما آن ها هرگز برنده نشدند، دکو ستاره پرتغالی آن روزهای بارسلونا، کامنی را تسلیم خودش کرد.
    یک - هیچ، نتیجه خوبی بود. آن روز ها بحث در مورد برنده توپ طلا زیاد بود. دکو هم یکی از نامزدهای اصلی آن مراسم بود. یادم می آید کریس رونالدو، ستاره حال حاضر دنیا، آن موقع در مورد هم وطنش گفته بود: " دکو بهترین دوست من است و سزاوار بردن این جایزه."
    اما خوب، دکو توپ نقره ای را به خانه برد، چون که شوچنکو در آن دوران آقایی می کرد. ولی ستاره پرتغالی، در همان روز دربی با بازیکنی تعویض شد که بعد ها چهار بار موفق شد توپ طلا را ببرد. شاید دکو در آن لحظات فکرش را هم نمی کرد، پسرک لاغر اندام و خجالتی که همیشه در حال جست و جوی توپی بود که با آن برش عرضی بزند و از صف حریفانش فرار کند، روزی امید و ستاره نیوکمپ شود.
    لئو، شماره 30 می پوشید، به عشق دکو که 20 بر تن داشت و رونالدینیو، استاد فانتزی بازهای جهان، که 10 می پوشید.
    مسی، هشت دقیقه در آن دیدار بازی کرد و با 17 سال، 3 ماه و 22 روز، دومین بازیکن جوان تاریخ باشگاه شد که در ترکب قرار می گیرد، اولین نفر آلکانتارا بود.
    روبرتو سوریانو، نویسنده مشهور ایتالیایی اولین جمله را در مورد لئو مسی بیان کرد و گفت: " او کوچک ترین قهرمان زنده حال حاضر فوتبال است." و فرانک ریکارد وعده آمدن بازیکنی را می داد که روزی جهان به شیوه بازی و دریبل هایش خیره می شوند، ریکارد می گفت منتظر باشید.
    حال، 10 سال از آن حرف ها، بازی و نگاه اول می گذرد. پسر آرژانتینی یک دهه است که فرزند نیوکمپ می باشد، شاید عضوی از خانواده کاتالان. در این 10 سال لئو مسی افتخارات زیادی به دست آورد، و همین چند وقت قبل تر تا یک قدمی فتح جام جهانی هم پیش رفت، اما مغلوب ژرمن های با نظم و تدبیر شد.
    ارنستو چه گوارا، یک بار گفت خدا من را برای این خلق نکرده که یک مدتی زندگی کنم و بعد از آن بمیرم. اگر او معتقد است که خدا او را برای ایستادن تا پای جان و آزادی مردمش و یا اصلا چیزی فرای این خلق کرده، بگذارید فکر کنیم که مسی هم برای کسب عناوین پا به دنیای فوتبال نگذاشته است، اجازه دهید حتی برای ثانیه ای هم که شده از فوتبال بازی کردن، به شیوه خیابانی و ذاتی اش لذت ببریم. فقط نگاه کنیم، بدون هیچ تعصب و تصور قبلی.
    هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند برای ماندگاری تلاش کند، این تاریخ است که بخش های مختلف خود را انتخاب می کند.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

اینیستا: کاپیتانی اسپانیا برای من یک افتخار است

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    کاسیاس که به دلیل چند اشتباه در بازی های رئال، با انتقاد هواداران تیمش روبرو شد، در دیدار مقابل اسلواکی که با شکست 2-1 اسپانیا به پایان رسید، روی گل اول مقصر بود
    آی اسپورت- آندرس اینیستا، هافبک باتجربه تیم ملی اسپانیا، تایید کرد که اشتباه ایکر کاسیاس در دیدار مقابل اسلواکی، روی روحیه این دروازه بان باتجربه تاثیر گذاشته اما توانسته به آرامش دست پیدا کند.
    کاسیاس که به دلیل چند اشتباه در بازی های رئال، با انتقاد هواداران تیمش روبرو شد، در دیدار مقابل اسلواکی که با شکست 2-1 اسپانیا به پایان رسید، روی گل اول مقصر بود؛ اتفاقی که به نیمکت نشین شدن او در دیدار بعدی انجامید.
    اینیستا به خبرنگاران گفت:" بله با ایکر صحبت کردم. برایش سخت بود ولی حالا آرام است."
    هافبک باتجربه بارسا همچنین در مورد کسب جایزه پای طلایی و بستن بازوبند کاپیتانی اسپانیا مقابل لوکزامبورگ گفت:" خوشحالم که موفق شدم چنین عنوانی را کسب کنم و از همه ی کسانی که به من رای دادن متشکرم. خوشحالم زیرا در مراسم توانستم با اسطوره های فوتبالی زیادی که قبلا ندیده بودم، دیدار کنم."
    کاپیتانی تیم ملی افتخار من است و من در یکی از بهترین تیم‌های جهان بازی می‌کنم. باید باور کنیم که روزهای خوب بازخواهد گشت و من مطمئنم زیرا بازیکنانی داریم که توانایی انجام آن را دارند. هنوز شک و شبهه هایی راجع به جام جهانی وجود دارد و بسیار مهم است که انتقادات پس از دیدار با اسلواکی را قبول و بررسی کنیم."

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

سوارس: بازی در ال‌کلاسیکو حکم تقدیر است

مهاجم بارسلونا مشتاقانه چشم‌انتظار بازی برابر رئال مادرید است. «»«»
    آی اسپورت- محرومیت چهارماهه‌ی مهاجم اوروگوئه‌ای بارسلونا در روز 24 اکتبر، درست یک روز قبل از دیدار حساس ال‌کلاسیکو در سانتیاگو برنابئو، به پایان می‌رسد و او عقیده دارد که این تقارن اصلاً تصادفی نیست.
    «می‌دانید، من آدمی هستم که اعتقاد دارم دلیلی پشت اتفاق‌ها است. بین 19 تیم حاضر در لیگ، این دقیقاً برابر رئال مادرید در برنابئو است که من بر خواهم گشت. باید دلیلی وجود داشته باشد. تصور می‌کنم که چه حسی خواهد داشت که پیراهن تیم را در دستم بگیرم، با بقیه‌ی تیم قبل از بازی در رختکن باشم، برای بازی لباس بپوشم، و شانسش را داشته باشم، به یک همچه ورزشگاهی پا بگذارم. این یک تقارن خارق‌العاده است، اما من چشم به راه این تجربه ام. هنوز درست درکش نکرده‌ام. هنوز باور نکرده‌ام که حقیقت داشته باشد.»
    اگرچه مهاجمانی مثل تیری آنری، داوید ویا و زلاتان ابراهیموویچ بعضاً به دلیل بازی در پست غیرتخصصی در بارسا به مشکل خوردند، سوارس ترسی از روبه‌رو شدن با مشکلات ندارد. «بعضی‌ها من را یک مهاجم نوک می‌دانند، و بقیه یک مهاجم. اما حتی اگر من در مرکز خط حمله بازی کنم، هیچ‌وقت همه‌ی زمان بازی را آن‌جا نمی‌مانم. من همیشه جابه‌جا می‌شوم و دوست ندارم ساکن بمانم. وقتی توپ دست ما ست دوست دارم در همه‌ی نقاط حمله حرکت کنم. دوست ندارم فقط در محوطه جریمه باشم. اما باید به چیزی که مربی می‌خواهد گوش بدهید و سعی کنید هر جا هستید به تیم کمک کنید.»
    «چیزی که یک مهاجم از همه بیشتر دوست دارد گل زدن است و این به کیفیت مهاجم، اعتمادبه‌نفسش، غریزه‌اش و فرصت‌طلبی در لحظه‌ی مناسب بستگی دارد. اما یک مهاجم همچنین عضوی از تیم است و در مورد من، من دوست دارم حرکات بدون توپ خوب هم انجام بدهم و به هم‌تیمی‌هایم هم پاس گل بدهم. شاید بعضی‌ها این را باور نکنند، اما مهاجمانی هستند که ترجیح می‌دهند اگر هم‌تیمی‌شان موقعیت بهتری داشته باشد به او پاس گل بدهند. من در تیم‌هایی که بازی کرده‌ام همیشه سعی کرده‌ام نه فقط با گل زدن بلکه با پاس گل به تیم کمک کنم.»

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

سوارس: نسبت به اورا نژادپرست نبودم

ستاره‌ی اوروگوئه‌ای بارسا که به پایان دوره‌ی محرومیت خود نزدیک شده، زخم‌های کهنه‌ای را که از یک حادثه مربوط به زمان حضورش در انگلیس به جا مانده بود باز می‌کند.
    آی اسپورت- لوییس سوارس که در این تابستان مرسی‌ساید را به مقصد کاتالونیا ترک گفت، اذعان می‌کند که در دوران بازی پرجاروجنجالش اشتباهاتی داشته است، اما همچنان تاکید می‌کند که در درگیری با پاتریس اورا بازیکن آن زمان منچستر یونایتد بی‌گناه بوده و هیچ توهین نژادپرستانه‌ای به او نکرده است. در پی این درگیری، اتحادیه‌ی فوتبال انگلیس با بازبینی تصاویر ویدیویی بازی، جزئیات گزارش داور بازی و اظهارات سایر بازیکنان حاضر در زمین سوارس را گناهکار تشخیص داد و او را 8 جلسه محروم و 50 هزار یورو جریمه کرد.
    «وقتی می‌گویم متاسف ام به این دلیل است که از چیزی احساس پشیمانی می‌کنم. متاسف بودن به منزله‌ی پشیمانی است. اما گاهی مرا برای چیزهایی مورد قضاوت قرار داده‌اند که حقیقت ندارند، مثل این مساله‌ی نژادپرستی. من بدون شواهد جریمه شدم و این چیزی‌ست که از همه بیشتر مرا غمگین می‌کند. سایر موارد، کارهایی بودند که خود من به اشتباه انجام دادم. من هم پذیرفتم و طلب بخشایش کردم، اما این مساله‌ی نژادپرستی که بدون شواهد مرا جریمه کردند، ناراحتم کرد.»
    سوارس هم‌اکنون به دلیل گاز گرفتن کیه‌لینی در جام جهانی محرومیتی چهارماهه را طی می‌کند، کاری که پشیمانی خود را از بابت آن ابراز می‌کند. «خوب است که بپذیرید که اشتباه کرده‌اید و این همان کاری بود که من کردم. چند روز این کار را به تعویق انداختم، چون نباید یادتان برود که من هم فقط یک انسان هستم و گاهی روبه‌رو شدن با حقیقت سخت است. سختم بود که درک کنم و بفهمم چه کاری انجام داده‌ام. روزهایی بودند که نمی‌خواستم به‌شان فکر کنم. فقط می‌خواستم با همسر و فرزندانم باشم که در آن مدت مرا حمایت کردند. نمی‌خواستم حرف کسی را بشنوم یا با کسی حرف بزنم. نمی‌خواستم واقعیت را بپذیرم.»

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

سوبی‌سارتا: مسی شایسته‌ی تجلیل هواداران رئال مادرید است

مدیر بارسلونا مشتاق است تا رکوردشکنی ستاره‌ی آرژانتینی را در بازی ال‌کلاسیکو ببیند و می‌گوید لوییس سوارس آمادگی بالایی پیدا کرده است.
    آی اسپورت- مسی تنها دو گل نیاز دارد تا با رکورد 251 گل تلمو زارا در لالیگا مساوی کند، و احتمالاً با گلزنی برابر رئال مادرید در 25 اکتبر این رکورد را خواهد زد. سازمان لیگ اسپانیا اعلام کرده که در صورت رکوردشکنی مسی در بازی ال‌کلاسیکو در مادرید از او در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو تجلیل خواهد شد و آندونی سوبی‌سارتا مدیر بارسا، که پیش‌تر تشویق ایستاده‌ی تماشاگران برنابئو از رونالدینیو در پیروزی 0-3 بارسا برابر رئال در سال 2005 را به چشم دیده، بر این عقیده است که مسی شایستگی این تجلیل را دارد.
    «در ورزش‌هایی مثل فوتبال آمریکایی و بسکتبال این را می‌بینیم، اما در فوتبال این امر غریب است. اما او شایسته‌ی تقدیر است. من چشم‌انتظار گلزنی او در بازی برابر ایبار و مادرید خواهم بود و بعد او رکورد را خواهد زد. قبلاً هم دیده‌ایم که بازیکنانی از بارسادر برنابئو تشویق شده‌اند، عکسش هم اتفاق افتاده است.»
    لوییس سوارس می‌تواند نخستین بازی رسمی خود برای بارسلونا را در 25 اکتبر در ال‌کلاسیکو انجام بدهد و سوبی‌سارتا مطمئن است که او پس از جلساتی که با یک روان‌شناس داشته برای بازی آماده است. «لوییس انریکه همه را برای بازی در برنابئو در اختیار خواهد داشت. تا به حال بدون او [سوارس] فصل خوب پیش رفته است. با شناختی که از این بازیکن داریم، او قبل از این که ما بخواهیم در برنابئو خواهد بود. مربی کسانی را انتخاب می‌کند که به زعم او برنده هستند. یادم هست بعد از محرومیت‌هایی که در گذشته هم برای او [سوارس] پیش آمده بود، در برابر یونایتد [برای لیورپول] بازگشت. او خونسرد است. بازی برای اوروگوئه هم او را در وضعیت خوب و آرامی قرار خواهد داد.»

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

سوارز: ای کاش زودتر به بارسلونا می‌آمدم

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، لوئیس سوارز ستاره تیم بارسلونا می‌گوید تحت تاثیر امکاناتی که این باشگاه در اختیار بازیکنان جوان تیم می‌گذارد، قرار گرفته است.

وی در این خصوص گفت: خیلی تحت تاثیر امکانات باشگاه بارسلونا قرار گرفتم. این باشگاه درتمام زمینه‌ها به نوجوانان و جوانان کمک می‌کند تا پیشرفت کنند.

سوارز در ادامه افزود: ای کاش در دوران نوجوانی به این باشگاه می‌آمدم و می‌توانستم بهتر از این امکانات استفاده کنم.

تراشتگن: مسی و نیمار هم آدم هایی هستند مانند بقیه!

این ملی پوش آلمانی در تابستان گذشته از بوروسیا مونشن گلادباخ به بارسا پیوست. او اعلام کرد که کاملا در جمع آبی و اناری ها جا افتاده و از حضور در کنار ستاره های این تیم راضی است.
    آی اسپورت- مارک آندره تراشتگن، دروازه بان جوان بارسا، با ابراز خشنودی از حضور در این باشگاه، ستاره هایی مانند مسی و نیمار را انسان هایی خوب توصیف کرد.
    این ملی پوش آلمانی در تابستان گذشته از بوروسیا مونشن گلادباخ به بارسا پیوست. او اعلام کرد که کاملا در جمع آبی و اناری ها جا افتاده و از حضور در کنار ستاره های این تیم راضی است.
    او به بیلد گفت:" مسی و نیمار انسان‌های معمولی هستند. آنها هم به غذا خوردن، حمام رفتن و ... مثل بقیه مردم نیاز دارند. انسان‌های بسیار خوبی هستند و با همه ارتباط نزدیکی دارند. از لحاظ سطح فوتبالی بحث نمی‌کنم که خیلی خوب هستند، بلکه چیزی که برای من مهم است، شخصیت آنهاست. یک احمق، همیشه احمق است بدون توجه به جام‌هایی که کسب کرده. خوشبختانه در رختکن ما فقط انسان‌های خوب پیدا می‌شود.
    حالا احساس راحتی می‌کنم. پیش فصل خوبی پشت سر گذاشتم ولی پس از اینکه مصدوم شدم، دوران بدی پشت سر گذاشتم. البته هیچوقت پس از مصدومیت، دوران خوبی پشت سر نمی‌گذاریم."

تراشتگن برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی بارسا باید با کلودیو براوو، دروازه بان تیم ملی شیلی رقابت کند. او در مورد این موضوع هم گفت:" هر دوی ما می‌خواهیم کار را برای لوئیس انریکه سخت کنیم ولی دو حضورم در لیگ قهرمانان عالی بود. واقع گرا هستم و شرایطم را بررسی می‌کنم ولی روز به روز بهتر و بهتر می‌شوم و با بهترین بازیکنان جهان تمرین می‌کنم."

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by Masoud-2014; 15-10-2014 at 15:23.

2. 10 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

اول تبریک به لیورپولی ها بعد بارسایی ها

کسب کفش طلا اروپا در سال 2013-2014 توسط لوئیز سوارز

دریافت کفش طلا از دستان کنی داگلیش سرمربی و ستاره سابق لیورپول

عکس یادگاری با سوفیا همسر لوئیز

ژاوی و اینیستا و بوسکتس هم از مهمانان این مراسم بودند

کاپیتان و اسطوره باشگاه لیورپول هم طی یه پیام ویدیویی به لوئیز تبریک گفت:
    "متاسفم که نتوانستم امشب در کنار تو باشم، اما می خواهم که از جانب خودم و تمام لیورپولی ها این موفقیت را به تو تبریک بگویم. تو برای لیورپول یک بازیکن جادویی بودی و بارسلونا واقعا خوش شانس است که امروز تو را در اختیار دارد. دل مان در این جا برایت واقعا تنگ شده است. با آرزوی بهترین ها برای تو و خانواده ات."

پ.ن: کریستین رونالدو هم طی یه مراسم جداگونه ای کفش طلاش رو تو ماه نوامبر میگیره.
    Last edited by Iman-Emperatour; 15-10-2014 at 23:39.

4. 11 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مقایسه بازدهی شوت های پشت محوطه رونالدو و مسی : تعداد شوت (تعداد شوت گل شده)

6. 8 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

لیونل مسی در گذر زمان ...

گواردیولا: از تیکی‌تاکا بیزارم

پپ گواردیولا از سبک تیکی‌تاکا که تیم بارسلونای او را مترادف با آن می‌دانستند بیزار بود.
    آی اسپورت- سبک پاسکاری بارسلونا در زمان هدایت گواردیولا به این تیم در فتح سه قهرمانی لالیگا و دو قهرمانی لیگ قهرمانان کمک کرد. در دوران حضور پپ در بارسلونا، سبک بازی مبتنی بر حفظ توپ که در ابتدا یوهان کرویف آن را پایه‌گذاری کرده بود در این باشگاه بسیار ثمربخش واقع شد. اما او که حالا در بایرن مونیخ حضور دارد، در کتابی به قلم مارتی پرارنائو روزنامه‌نگار فاش کرده که از ایده‌ی حفظ توپ خالی، بدون حرکت رو به جلو متنفر بوده است.
    این کتاب فصل اول حضور او در جمع غول‌های بوندس‌لیگا را شرح می‌دهد و در آن از قول این مربی 43 ساله نقل شده که پس از یک پیروزی خفیف در برابر نورمبرگ خطاب به بازیکنان گفته است: «من از این پاسکاری صرف بیزار ام، همین تیکی‌تاکا. این خیلی مزخرف است و هیچ هدفی ندارد. شما باید توپ را با یک قصد واضح و مشخص پاس بدهید، با این هدف که آن را به دروازه‌ی حریف برسانید. اما این پاسکاری به صرف پاسکاری است. باید به درون DNA خودتان نقب بزنید. من از تیکی‌تاکا متنفر ام. تیکی‌تاکا یعنی پاس دادن توپ، فقط به صرف پاس دادن، بدون هیچ هدف مشخصی. این بی‌ارزش است.»
    «بارسا تیکی‌تاکا نمی‌زد. این‌ها همه‌اش جعلیات است. یک کلمه‌اش را هم باور نکنید. در همه‌ی ورزش‌های تیمی راز کار این است که یک طرف زمین را شلوغ کنید تا تیم حریف مجبور شود دفاع خود را به آن سمت متمایل کند تا بتواند جلوی شما را بگیرد. شما یک طرف را شلوغ می‌کنید و آن‌ها را به سمت خود می‌کشید تا سمت دیگر را ضعیف رها کنند. و وقتی این کار را کردیم، از سمت دیگر حمله می‌کنیم و گل می‌زنیم. به این خاطر است که شما باید توپ را پاس بدهید، اما مشروط بر این که قصد مشخصی از آن داشته باشید. پس یک طرف را شلوغ می‌کنید، حریف را به سمت خودتان می‌کشید و بعد با یک هوک مخالف به او ضربه می‌زنید. بازی ما باید این‌طوری باشد. کاری با تیکی‌تاکا نداریم.»

پیکه به خاطر مشاجره با مامور پلیس عذرخواهی کرد

مدافع بارسلونا که در ساعات اولیه‌ی صبح دوشنبه به جر و بحث با افسران پلیس پراخته بود، حالا اذعان می‌کند که عکس‌العملش زیادی شدید بوده است.

آی اسپورت- جرارد پیکه مدافع بارسلونا پس از پیروزی اسپانیا برابر لوکزامبورگ در ساعات اولیه‌ی صبح دوشنبه به خانه برگشت، و در منطقه‌ی «پورت الیمپیک» کاتالونیا با برادرش ملاقات کرد. در این هنگام افسر پلیس به این دو نفر نزدیک شد و مارک که راننده‌ی ماشین بود را به دلیل توقف در خط ویژه‌ی اتوبوس جریمه کرد و این اقدام واکنش خشمگینانه‌ی جرارد را در پی داشت. به گزارش روزنامه‌ی اسپانیایی SPORT پیکه مامور پلیس را متهم کرده که به شهرت او حسودی می‌کند و او را به خاطر ثروتش هدف قرار داده است. بنا به ادعای رسانه‌ها، او سپس تهدید کرده که با فرماندهان پلیس تماس می‌گیرد و قبض جریمه را با تنفر به سمت مامور پرت کرده است.
    با این حال، پیکه پس از آن متوجه خطای رفتار خود شده و در حساب رسمی توییتر خود عذرخواهی کرده است، اما علاوه بر آن، گفته رسانه‌ها صحبت‌های او را تحریف کرده‌اند. او نوشته است: «در نقل حرف‌های من خیلی اغراق کردند، اما، به هر صورت، من متاسف ام، من اشتباه کردم و دیگر تکرار نخواهد شد.»
    Last edited by Masoud-2014; 16-10-2014 at 20:12.

8. 6 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تاثیر بازیکنان بارسا در تیم های ملی

در شب درخشش ملی پوشان بارسا، مسی، نیمار و سوارز 8 گل در 3 بازی به ثمر رساندند و سرخی روبرتو نیز برای تیم زیر 21 ساله های اسپانیا گل زنی کرد.

بازی های ملی در این هفته به پایان رسید و اکنون زمان بازتاب عملکرد بازیکنان بارسا در مسابقات دوستانه و مقدماتی یورو 2016 است.

-لئو مسی: برای آرژانتین در پکن و هنگ کنگ به میدان رفت. او در بازی با برزیل که به شکست 2-0 آرژانتین انجامید، یک پنالتی را از دست داد و 90 دقیقه کامل بازی کرد. در شکست سنگین هنگ کنگ با نتیجه 7-0، گل های پنجم و هفتم را به ثمر رساند و یک پاس گل نیز داد.
    -نیمار: در هر دو بازی برزیل در آسیا به طور کامل بازی کرد. در بازی مقابل ژاپن بسیار عالی عمل کرد و در هر 4 گل برزیل در پیروزی 4-0 را به ثمر رساند.
    -لوئیز سوارز: مهاجم اروگوئه ای از شانس حضور در بازی دوستانه به خوبی بهره برد و نقشی اساسی و فعال در هر دو بازی ایفا کرد. در بازی مقابل عربستان سعودی یک گل به ثمر رساند و در دومین بازی مقابل عمان، دو گل تماشایی را وارد دروازه کرد. در کل او 146 دقیقه در خاورمیانه بازی کرد.
    -خاویر ماسکرانو: تاتا مارتینیو در هر دو بازی از او استفاده کرد و مقابل برزیل، 90 دقیقه به او بازی داد و مقابل ژاپن نیمه دوم او را به میدان فرستاد.
    -جرارد پیکه: دل بوسکه به مدافع بارسا ایمان کامل دارد و در شب شکست مقابل اسلوواکی و پیروزی مقابل لوکزامبورگ 90 دقیقه کامل به او بازی داد.
    -جوردی آلبا: سرمربی تیم ملی اسپانیا از آلبا نیز به طور کامل استفاده کرد و در هر دو بازی مرحله مقدماتی یورو 2016 او را در ترکیب اصلی قرار داد.
    -مارک بارترا: در بازی مقابل لوکزامبورگ که به پیروزی 4-0 اسپانیا انجامید، 90 دقیقه کامل در پست مدافع میانی کنار هم تیمی باشگاهی اش جرارد پیکه بازی کرد.
    -سرخیو بوسکتس: او نیز 180 دقیقه کامل در هر دو مسابقه در زمین حضور داشت و در 20 دقیقه پایانی بازی با لوکزامبورگ، بازوبند کاپیتانی را به بازو بست.
    -آندرس اینیستا: 90 دقیقه کامل مقابل اسلوواکی بازی کرد و در بازی مقابل لوکزامبورگ، 70 دقیقه بازوبند کاپیتانی را در اختیار داشت.
    -پدرورودریگس: مهاجم جزایر قناری در 2 بازی مرحله مقدماتی یورو 2016، مجموعا 55 دقیقه بازی کرد.
    -سرخی روبرتو: 90 دقیقه کامل در هر دو مسابقه در مرحله مقدماتی رقابت های قهرمانی اروپایی مقابل صربستان بازی کرد و تک گلش اسپانیا را برای بازگشت به بازی پس از شکست 2-0 در کادیز امیدوار کرد اما نهایتا از صعود به مرحله نهایی باز ماندند.
    -راکیتیچ: در هر دو مسابقه مرحله مقدماتی یورو 2016 برای کرواسی بازی کرد. یک پاس گل در شب شکست بلغارستان و پاس گلی دیگر در پیروزی سنگین 6-0 مقابل آذربایجان داد. در کل وی 170 دقیقه بازی کرد.
    -تراشتگن: دروازبان تیم زیر 21 ساله های آلمان با دو کلین شیت مقابل اوکراین به تیمش برای رسیدن به مرحله نهایی رقابت ها در جمهوری چک کمک کرد.
    -کلودیو براوو: شیلی در تنها بازی خود در این هفته، پرو را شکست داد. براوو ضمن کلین شیت در این بازی، رکورد حضور در بازی های ملی کشورش را شکست.
    -جرمی متیو: در شب پیروزی 3-0 فرانسه مقابل ارمنستان، 90 دقیقه بازی کرد.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: رضا خانجانی/ FCBarcelona.ir
    اینیستا و راکیتیچ، نامزد بهترین هافبک های هجومی لالیگا

ستارگان خط میانی بارسا در کنار هافبک اتلتیکو مادرید نامزد کسب این جایزه هستند. روز چهارشنبه نیز اعلام شد که بوسکتس نامزد بهترین هافبک دفاعی فصل گذشته لالیگاست.

دو هافبک برجسته این فصل بارسا، ایوان راکیتیچ و آندرس اینیستا برای دریافت عنوان بهترین هافبک تهاجمی فصل 2013/14 لالیگا، باید با کوکه از باشگاه اتلتیکو مادرید رقابت کنند. البته راکیتیچ برای حضور موثر خود در سویا نامزد دریافت این جایزه شده است.

روز چهارشنبه نیز اعلام شده بود که سرجیو بوسکتس در میان نامزدهای نهایی بهترین هافبک تدافعی لالیگا قرار دارد. دیگر نامزدهای این عنوان، گابی از اتلتیکو مادرید و مودریچ از دیگر تیم پایتخت نشین اسپانیاست.

مترجم: مصطفی کلانتریان / FCBarcelona.ir
    تمجید آلبا از عملکرد ایبار

مدافع تیم فوتبال بارسلونا مطلع است که تیم تازه وارد لالیگا در حال حاضر به نتایج خوبی در رقابت ها دست یافته است.

جوردی آلبا، انتظار یک بازی سخت را مقابل ایبار در روز شنبه دارد. او در کنفرانس خبری پنج شنبه گفت: «آنها پس از صعود به لالیگا، فصل خوبه داشته اند و بازی های خوبی به نمایش گذاشته اند، نحوه بازی کردنشان را دوست دارم». برای مثال او به شکست خفیف آنها در ویسنته کالدرون استناد کرد. ایبار هم چنین در بازی خارج از خانه موفق شده است الچه را با نتیجه 2-0 شکست دهد و یک تساوی تاثیرگذار 0-0 مقابل اتلتیک بیلبائو، رقیب محلی خود به دست آورد.

البته بیشتر سوالات پرسیده شده از مدافع بارسا به ال کلاسیکو آینده مربوط می شد اما او اصرار دارد: «ابتدا باید به بازی با ایبار فکر کنیم؛ زیرا در صورت عدم پیروزی ما و پیروزی مادریدی ها، اختلاف به 1 امتیاز خواهد رسید. باید برای بازی به بازی این فصل تلاش کنیم چرا که هر بازی حکم یک فینال را دارد».

او هم چنین در مورد بازیکنان مختلف تیم مانند لوئیز سوارز که چهارشنبه شب جایزه کفش طلایش را دریافت کرد، به صحبت پرداخت. او گفت: «مطمئنم با همکاری او بهتر خواهیم شد اما به سرمربی بستگی دارد که چه کسی بازی کند. بازیکنان دیگری نیز در تیم در فرم خوبی قرار دارند». او هم چنین به ستایش از لئو مسی که دهمین سالگرد حضورش در تیم اول را جشن می گیرد، پرداخت: «می توانم بگویم او از زمانی که جوان بود، به سمت پدیده شدن گام برمی داشت. او بازیکن متفاوتی است و نمی توان وی را با بازیکن دیگری مقایسه کرد».

آلبا در مورد جرمی متیو، هم تیمی سابق و کنونی اش در والنسیا و باسا نیز اظهار نظر کرد: «او به خوبی با تیم هماهنگ شده است. او بازیکن سریع و قدرتمندی است. من بسیار او را دوست دارم و فکر می کنم هواداران و باشگاه می توانند ببینند که او خرید بسیار خوبی بوده است».

مصاحبه منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: رضا خانجانی / FCBarcelona.ir
    دعوت از هفت بازیکن لاماسیا در تیم زیر 17 ساله های اسپانیا

سرمربی تیم زیر 17 ساله های اسپانیا سانتی دانیا، نام 18 بازیکن برای حضور در رقابت های زیر 17 ساله های اروپا را اعلام کرد. بارسا همانند سابق بیشترین سهم را در این لیست با 4 بازیکن دارد. کارلس آرنا، کارلس پرز، مارک ککورلا و دنی مورر، 4 آبی و اناری پوش حاضر در این لیست هستند.

اسپانیا در گروه 11 این رقابت ها با تیم های اسلواکی، لیتوانی و لوکزامبورگ قرار گرفته است. این رقابت ها در فاصله 24 و 30 اکتبر در شهر سنس واقع در اسلواکی برگزار خواهد شد.

بازیکنان پس از آخرین تمرین خود در مادرید، روز 22 اکتبر اسپانیا را به مقصد براتیسلاوا ترک خواهند کرد.

منبع: سایت توتال بارسا
    حضور پررنگ بارسا در کتاب رکوردهای گینس سال 2015

کتاب رکوردهای گینس در سال 2015، عنوانی پر فروش از نسخه جهانی این کتاب می باشد که در بسیاری کشورهای دنیا منتشر شده است و همواره بخشی از مطالب خود را به رکوردشکنی های ورزش اختصاص داده است. باشگاه بارسلونا در این نسخه، دو رکورد ورزشی خاص را به نام خود زده است: یک رکوردشکنی از تیم و یک مورد از ستاره برزیلی باشگاه.

بازیکنان بارسا و مجموعه تیم همواره در زمینه شکستن رکوردهای مختلف پیشتاز بوده اند. در کتاب رکوردهای گینس در سال آتی، بارسا با 2 مورد از دست آورد های خود سهیم خواهد بود. رکورد اول مربوط به بیشترین هفته سپری شده توسط یک باشگاه در صدر جدول رقابت های لالیگا می باشد که با 59 هفته صدرنشینی در اختیار باشگاه کاتالانی است. این دوره از 19 آگوست 2012 شروع و تا 27 ژانویه 2014 ادامه یافت.

رکورد شکنی دیگر مربوط به نیمار جونیور، ستاره برزیلی آبی و اناری هاست. او اکنون تنها فردی است که در تاریخ فوتبال در دو رقابت قاره ای معتبر در اروپا و آمریکای جنوبی، موفق به هتریک شده است. او پس از ثبت هتریک در جام لیبرتادورس که معتبرترین رقابت فوتبالی آمریکای جنوبی محسوب میشود، با به ثمر رساندن سه گل در لیگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته برابر سلتیک، به اولین فوتبالیست حرفه ای تبدیل شد که توانسته در این دو رقابت معتبر جهانی هتریک کند.

منبع: سایت توتال بارسا
    تمرین تمامی بازیکنان بمنظور آمادگی برابر ایبار

تمامی ملی پوشان تیم به بارسلون بازگشته اند و لوئیز انریکه قادر بود تا جلسه تمرینی خود را با ترکیب کامل شاگردانش برگزار کند. جلسه تمرینی امروز صبح تیم در سیوتات اسپورتیوا برگزار شد، در حالیکه مسی، ماسکرانو، نیمار، سرجی روبرتو، متئو، تراشتگن، مونیر و ساندرو به تمرینات اضافه شدند.

این بدین معنی است که تمام بازیکنان تیم برای اولین بار پیش از بازی برابر ایبار به تمرین پرداختند. رافینیا نیز با وجود عدم بهبودی کامل در این جلسه حاضر بود اما داگلاس به تمرینات انفرادی خود پرداخت. مونیر، ساندرو و سمپر از بارسا ب در بخش تفریحی تمرین شرکت کردند. در این قسمت از تمرین، بازیکنان در کنار انجام دستورات مربی، با توپ بزرگی که در اختیار دارند به بازی و شوخی می پردازند.

جلسه تمرینی بعدی تیم، روز شنبه پس از کنفرانس خبری انریکه برگزار خواهد شد.

سرجیو بوسکتس، نامزد هافبک برتر فصل گذشته لالیگا

هافبک کاتالانی بارسا در کنار گابی از اتلتیکو مادرید و مودریچ از رئال مادرید، نامزد دریافت این عنوان شده است. سرجیو بوسکتس برای کسب عنوان بهترین هافبک فصل 2013/14 لالیگا در بین 3 نامزد دریافت این جایزه قرار گرفته است. او بایستی برای دریافت این جایزه، با لوکا مودریچ از رئال مادرید و گابی از اتلتیکو مادرید رقابت کند.

برنده این عنوان در مراسم سازمان لیگ اسپانیا که برای بهترین های لیگ یک و دو برگزار می شود، معرفی خواهد شد.

در روز چهارشنبه نیز مشخص شد که سرجی سمپر از بارسا ب، نامزد دریافت بهترین هافبک لیگ دو شده است. نام او در کنار خوان دومینگز از لاکرونیا و کارلس پیتا از لوگو قرار گرفته است.

10. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

لئو مسی در سن 7، 8 سالگی

12. 8 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارسلونا – ایبار، بازگشت لالیگا

لوییس انریکه تایید کرده است که پدرو در ترکیب اصلی تیم حضور دارد. کلادیو براوو برای ثبت کلی شیتی دیگر تلاش می کند؛ در حالی که مسی تنها دو گل با رکوردزنی جدیدش فاصله دارد.

بازی های لیگ بعد از تعطیلات ملی امشب شروع می شود در حالی که تیم تازه صعود کرده ایبار در ورزشگاه نوکمپ حضور پیدا می کند. بارسا از ابتدای فصل شروع خوبی داشته است اما اکنون آنها یک هفته بسیار مهم و حساس در پیش دارند، بازی در برابر آژاکس در لیگ قهرمانان اروپا در روز سه شنبه و اولین کلاسیکو فصل جدید در مقابل رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو در روز شنبه.

سرمربی تیم ترکیب کامل بازیکنان خود را در اختیار دارد، در حالی که داگلاس به علت مصدومیت و لویس سوارزبه علت محروم بودن در در این مسابقه حضور ندارند. در ترکیب اصلی امشب ماسیپ، مونتویا، فرمایلن، بوسکتس و راکیتیچ جایی ندارند، اما قطعا پدرو در این دیدار از ابتدا حاضر خواهد بود.

شکسته شدن رکوردها

امشب ممکن است رکوردهای مهمی در نوکمپ شکسته شود. در حالیکه براوو تلاش میکند رکورد هفت بازی بسته نگه داشتن دروازه اش را ادامه دهد؛ مسی تنها دو گل با رسیدن به رکورد 251 گل در لیگ که در اختیار تلمو زارا است، فاصله دارد. حریف امشب بارسلونا با شروع خوب خود و داشتن نه امتیاز جایگاه خوبی در میانه جدول دارد. مربی ایبار، گایزاکا گاریتانو امشب بدون مهاجم اصلی خود، اروبرانا تیمش را روانه میدان خواهد کرد.

14. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

یه برد شیرین ولی دشوار
    به همگی تبریک میگم

بارسلونا - ایبار
    3 - 0

16. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این بازی ثابت کرد که حداقل در بارسا، تفاوت بین بوسکتس و ماسکرانو زیاده.
    ماسکرانو اصلا نمیتونه اون حضور سنگین و ضروری بوسکتس، مخصوصا در طراحی حمله رو تکرار کنه.

امیدوارم در کلاسیکو زوج دفاع پیکه-بارترا باشه. متیو زیاد مطمئن نیست.

18. 3 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

نیمه دوم آتشین بارسا کار ایبار را تمام کرد

در شبی که تیم تازه وارد ایبار کار را برای آبی اناری ها در رسیدن به دروازه دشوار کرده بود، کاپیتان ژاوی با گل دقیقه 60 خود، زمینه ساز پیروزی شیرین برای بارسا شد.

دیشب و در ورزشگاه نیوکمپ، بارسا به مصاف تیم جنگنده و با انگیزه ایبار رفت و در نهایت توانست با گل های نیمه دوم توسظ ژاوی، نیمار و مسی حریف خود را مغلوب کند و جایگاه خود را در صدر جدول استحکام ببخشد. بارسا با این پیروزی نگاه خوش بینانه هواداران را به بازی هفته آینده در برنابئو معطوف کرد.

سیستم چرخشی انریکه

لوییس انریکه با استراحت دادن به راکیتیچ و بوسکتس، از ماسکرانو در خط هافبک استفاده کرد تا در کنار ژاوی و سرخی روبرتو که نخستین بازی فصل خود را با حضور در ترکیب اولیه تیم تجربه می کرد، خط میانی تیم را تشکیل دهند. زوج متئو و پیکه در قلب خط دفاعی بارسا نیز تغییری بود که طبق روال عادی این فصل در خط دفاعی شکل گرفت. در خط حمله آتشین بارسا نیز لیونل مسی با مشارکت نیمار و پدرو که در نیمه دوم جای خود را به ترتیب به ساندرو و مونیر دادند، قرار گرفته بودند.

بازی طبق انتظاری که از سیستم دفاعی چند لایه حریفان بارسا داشتیم، سخت پیش می رفت. بارسا رفته رفته بر فشار و شدت حملات خود می افزود اما این دفاع منظم حریف ایالت باسک بود که اجازه گلزنی را به آبی اناری ها نمی داد. دنی آلوس توپ های زیادی را از جناح راست بروی دروازه ایبار ارسال کرد اما باز هم این مسی بود که عامل اصلی دردسر خط دفاعی حریف به حساب می آمد.

ژاوی درواز ایبار را فرو ریخت

تیم ایبار در وقت های پایانی نیمه نخست بازی با حرکت کاپا توانست موقعیت بسیار خطرناکی را بروی دروازه بارسا ایجاد کند اما این بازیکن پس از از پیش رو برداشتن براوو، توپ را به خارج از دروازه خالی بارسا فرستاد. پس از آغاز نیمه دوم، سرخی روبرتو با بدشانسی، پس از آسیب دیدگی در دقیقه 54 بازی مجبور شد تا جای خود را به اینیستا دهد و بارسا با این تعویض بیشتر از پیش به جلو حرکت می کرد. پنج دقیقه بعد، ژاوی بارسا را با گل خود پیش انداخت. کاپیتان تمام نشدنی بارسا پس از یک حرکت یک دوی زیبا و تماشایی با لیونل مسی، با ضربه ای چیپ، توپ را وارد دروازه ایبار کرد تا مسی هم هفتمین پاس گل فصل خود را ثبت کرده باشد.

گلزنی مجدد نیمار و مسی

سپس این نیمار بود تا به پیروزی بارسا تحکیم بیشتری ببخشد و با سانتر سرعتی دنی آلوس، بدون معطلی تو را به سمت دروازه ایبار فرستاد و هشتمین گل فصل خود را به ثمر رساند و مسی هم در یک دو با نیمار و پشت سر گذاشتن دو مدافع ایبار توپ را به سمت دروازه حریف شوت کرد و توپ پس از برخورد با تیرک، وارد دروازه شد. مسی در ادامه چند موقعیت خطرناک نیز بدست اورد اما بهترین بازیکن ایبار در زمین، یعنی ایرورتا مانع گل زنی مجدد وی شد.

این پیروزی صدر نشینی بارسا را در لالیگا تثبیت کرد و بارسا با چهار امتیاز اختلاف نسبت به رئال مادرید، در یک هفته مانده به بازی حساس ال کلاسیکو در برنابئو، کار خود را در هفته هشتم به پایان ببرد. البته پیش از این دیدار حساس، بارسا باید در سومین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان این فصل، روز سه شنبه در نیوکمپ، پذیرای تیم آژاکس باشد.

مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
    پنجاهمین بازی نیمار برای بارسا

بازی دیشب بارسا مقابل تیم ایبار پنجاهمین بازی نیمار با لباس آبی اناری بود و گلی که دیشب به ثمر رساند، بیست و چهارمین گل او برای بارسا محسوب می شد.

پس از مدت زمان اندکی بیش از یک فصل حضور در بارسا، نیمار توانست پنجاهمین بازی رسمی خود را برای بارسا انجام دهد و با گلی که مقابل ایبار به ثمر رساند توانست شب خوبی را به ثبت برساند. در مجموع این بازیکن برزیلی 33 بازی در لالیگا، 12 بازی در لیگ قهرمانان، 3 بازی در جام حذفی و دو بازی هم در سوپرکاپ اسپانیا برای بارسا به میدان رفت.

نیمار نخستین حضور خود برای بارسا را در تابستان 2013 و در بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا، مقابل اتلتیکو مادرید و در ورزشگاه ویسنته کالدرون انجام داد و در آن بازی نیز در حرکتی که با سانتر خوب دنی آلوس آغاز شده بود، توانست دروازه حریف را با گلی که قهرمانی را برای بارسا در مجموع دو دیدار به ارمغان آورد، بگشاید.

24 گل در 4 رقابت مختلف

آمار گلزنی های ستاره جوان برزیلی بارسا بدین ترتیب است: 17 گل در لالیگا که 8 گل آن در فصل جاری به ثمر رسید، 5 گل در لیگ قهرمانان و یک گل هم در سوپرکاپ اسپانیا. درخشان ترین عملکرد نیمار به ورزشگاه نیوکمپ باز می گردد که او در دیدار برابر سلتیک توانست هت تریک کند و البته او این کار را در فصل جاری و در بازی مقابل گرانادا نیز تکرار کرد.

مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir

20. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •