تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 65 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوشبختانه تونستیم به اولین فینال این فصل برسیم
    توی این بازی لیورپول خیلی سرسختانه بازی می کرد و این جام براشون خیلی مهم بود
    موقعیت های خوبی داشتیم ولی کلا این سیستم جدید لیورپول باعث میشد وسط زمین خیلی پرتراکم باشن به خاطر همین بازیکنایی که وسط بازی می کردن خیلی خوب نبودن
    بیشتر از کناره ها حمله می کردیم که ویلیان و هازارد اون قدر اون جا تحرک داشتن که فک کنم حسابی خسته شدن
    نیمکت هم از لحاظ هافبک خیلی تعریفی نداره مثلا همین رمیرز که اومد خوب نبود و کلا بازیکن نیمکتمون نسبتا به قبلا افت محسوسی داشتن!
    اول فصل در مورد نیمکت خیلی تعریف می کردیم ولی الان به شدت نیاز به خرید بازیکن توی همین ژانویه دارم که ظاهر کوادرادو رو ممکنه بگیریم

توی این بازی باید به عملکرد خوب زوما اشاره کنیم که خیلی خوب بود و کم کم داره جا می افته
    همین طور کورتوا که بازم چند تا واکنش خیلی عالی داشت
    کاستا هم دیگه زیادی شیطنت داشت و بیشتر از بازیش این جور چیزا به چشم اومد
    درسته از لحاظ فنی خیلی عالیه ولی بعضی وقتا این مسائل حاشیه ای بازیشو خراب می کنه

حالا با استراحت کمتر میریم سراغ حساس ترین بازی فصل که شنبه شب با من سیتی داریم
    فقط جای امیدواری داره بین دو بازی 4 روز فاصله ست و بازیکنا می تونن برای اون بازی آماده بشن

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

کاستا هم دیگه زیادی شیطنت داشت و بیشتر از بازیش این جور چیزا به چشم اومد
    در مصاحبه بعد از بازی در جواب خبرنگارها در مورد برخورد احتمالی اتحادیه فوتبال انگلیس با کاستا: "نه، در خصوص پنالتی ای که باید روی کاستا باید اعلام می شد صحبت کنید. اجازه بدید کاستا فوتبالش رو بازی کنه."

4. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

منم بردو تبریک میگم ولی به نطر من کارای کاستا یکم بیشتر از شیطنته و خدا میدونه کی ضربه شدید به تیم وارد میکنه.دوستان با عرض شرمندگی حرف دلمو میگم با وجود اینکه واقعا فوتبالیست خوبیه این کاستا ولی در عین حال کثیف و حال بهمزنم هست.بازم شرمنده ولی هیچ حوره برام قابل تحمل نیست

6. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

منم بردو تبریک میگم ولی به نطر من کارای کاستا یکم بیشتر از شیطنته و خدا میدونه کی ضربه شدید به تیم وارد میکنه.دوستان با عرض شرمندگی حرف دلمو میگم با وجود اینکه واقعا فوتبالیست خوبیه این کاستا ولی در عین حال کثیف و حال بهمزنم هست.بازم شرمنده ولی هیچ حوره برام قابل تحمل نیست
    منم قبل گفته بودم سبک بازی کاستا یه جورایی کثیف هست اما اصلا نمیشه از بازی فوق العادش چشم پوشی کرد...وقتی گل نمیزنه وارد جنگ روانی میشه این باعث نمیشه به تیم لطمه بزنه جز محرومیت...دیشب بیش از حد شیطنت کرد واقعا اگر داور میدید قطعا اخراج میشد...

8. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

در پی پست های دوستان، خب در عملکرد خوب و منحصر به فرد کاستا شکی نیست، اما این مسائل در طول زمان باعث آسیب زدن در وهله اول به تیم می شه، شما بالوتلی رو ببینید، در حال حاضر کمتر تیمی با وجود بازی خوبش زیر بار حواشی این بازیکن می رن، دیشب هانری و ردنپ کارشناس بودند، در مورد کاستا شاید منصفانه ترین صحبت رو داشتند:

هانری: " "طبیعت وحشی" کاستا نکته بارزی در بازیش هست که خوبه ولی دیشب باید اخراج می شد. من پشتکار و روحیه جنگندگی را دوست دارم اما فکر می کنم حرکات او فراتر از این حد بود. فکر می کنم باید کارت قرمز میگرفت. داور صحنه را ندید. کمک داور هم همین طور. داور چهارم هم همین طور. من فکر می کنم باید کارت قرمز می گرفت."

جیمی ردنپ:
    " فکر می کنم مرز واضحی بین روحیه جنگندگی و رفتار خشن وجود دارد که کاستا از آن تجاوز کرد."
    +
    آخرین خبر اینکه داور مایکل اولیور آخرین فردی هست که قراره تصمیم بگیره آیا کاستا از حضور در بازی آخر هفته مقابل سیتی محروم هست یا نه.
    Referee Michael Oliver will have the final say on whether Diego Costa is banned for this weekend's game against Manchester City.

sky SPORTS
    Last edited by Sara; 28-01-2015 at 17:54.

10. 6 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جنگنده به مالدینی و زانتی میگن نه به این که با مقدسی مثه جرارد درگیر میشه.
    دیشب واقعا نذاشت لذت ببرم ازون بازی سریع. حالمو به هم زد!
    سوارز بیچاره یه گاز گرفت دو ماه محروم شد تازه از نامزد های توپ طلا حذفش کردن! این کاستا هر بازی داره مرزای وحشی گری رو جابه جا میکنه. به نظر من باید یه محرومیت سنگین بالای 3 جلسه واسش بذارن حساب کار دستش بیاد!

12. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اتحادیه انگلیس کاستا رو به خاطر حرکت خشنی که روی امره کان انجام داد سه جلسه محروم کرد و بازی هفته ی بعد با سیتی که خیلی هم حساسه رو از دست داد . چلسی تا فردا وقت داره درخواست تجدید نظر بده ..

14. این کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اتحادیه انگلیس کاستا رو به خاطر حرکت خشنی که روی امره کان انجام داد سه جلسه محروم کرد و بازی هفته ی بعد با سیتی که خیلی هم حساسه رو از دست داد . چلسی تا فردا وقت داره درخواست تجدید نظر بده ..
    دست راست رونالدو رفت تو صورت حریف 2 جلسه محروم کردن !!
    سوارز گاز گرفت کلا ترکوندش !
    کاستا دیشب کشته و زخمی فقط شانس آوردیم نداد !
    بعد 3 جلسه ؟؟

انصافا بازیکن جنگنده و با تعصب دیدیم !
    ولی کاستا الزاما بازیش ربطی به جنگندگی نداره !!

البته دست خودش نیست
    یه مدت زیر نظر سیمئونه بود اینجوری شده !! (( بازی امشب رو دیده باشید متوجه میشین ))
    ولی یه مدت تو چلسی باید جا بیفته و مورینیو جا میندازتش !!

همینجوری ادامه بده هیچی واسش نمیمونه !!

16. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

به نظر حتی بیشتر از این هم محرومش کنن جا داره متاسفانه لذت دیدن فوتبالو از ادم میگیره.همونطور که قبلا گفته بودم تیمو تو شرایط بسیار حساس به حاشیه میبره و جالب اینکه مورینیو همیشه ازش دفاع کرده.نمیدونم واقعا فکر میکنه داره با این کاراش داره به تیم کمک میکنه

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی انگلیس بازیکن اگه مستقیم اخراج بشه سه جلسه محروم میشه
    این محرومیت هم احتمالا باید به خاطر اون حرکتش باشه که روی پای بازیکن رفت
    به جز اون دیگه مثلا درگیری بازیکنا و اینجور چیزا جزو محرومیت نیست

کارش خیلی اشتباه بود و جای خیلی حساسی از فصل اونو از دست دادیم
    حالا حاشیه رو نمیشه کاریش کرد و خیلی بازیکنا دارن ولی دیگه نباید یه بازیکن کاری کنه که الکی محروم بشه
    توی این بازی بهتر بود دروگبا یا رمی بازی می کردن و خیلی هم کاستا تاثیر نداشت!
    امیدوارم بازی با من سیتی به مشکل نخوریم

شاید یکمی از این به خاطر مکتب سیمئونه باشه

+

ظاهرا این قضیه انتقال کوادرادو به چلسی خیلی جدی شده و حتی بعضی منابع گفتن که چلسی با فیورنتینا توافق کرده و میشه انتظار داشت به زودی رسمی بشه
    اگه این احتمال صورت بگیره احتمالا شورله هم به وولفسبورگ فروخته میشه
    Last edited by vahidgame; 29-01-2015 at 16:54.

19. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •