هر جور قبلا کار کردی باید بزنی
الان عوض کنی روشو زیاد جالب نمیشه
هر جور قبلا کار کردی باید بزنی
الان عوض کنی روشو زیاد جالب نمیشه
زیست و شیمی اول بزنین چون هم مهم هستن و هم تمرکزتون اول کاری بالاتره ... بعدش برین زمین شناسی (برای استراحت) (و یه استراحت 2 دقیقه کردن و کشش دادن به بدن و نفس عمیق و آب و ...)
بعدش دوباره استارت برای فیزیک و در آخر ریاضی ...
موفق باشین
پ.ن : فقط مواظب باشین جواب سوال هارو اشتباهی وارد نکنین (حواستون جمع باشه!)
Last edited by Mehran-King; 11-06-2015 at 20:51.
تجربی امروز وحشتنام بود.
رتبه های تک رقمی پارسال رو بیارین ببینم کدومشون شیمی رو بازم میتونن بالای 75 و فیزیک رو 100 بزنن !
امسال هیچ شیمی و فیزیک 100 تجربی در کار نیست به هیچ وجه. زیست سخت بود ولی من بالای 70 میزنم احتمالا. خیلی تله داشت آدم باید مراقب بود تو تله نیافته.
من که نقطه قوتم فیزیک بود کلا 10 تاشو جواب دادم. شیمی هم نصف سوالات رو نزدم چون خیلی سخت بودن. این طراحان شیمی فکر کردن خیلی زرگ هستن که تست میدن توش مجبور هستی 8 تا واکنش اکسایس کاهش بنویسی و تفاوا عدد اکسایش کربن ها رو حساب کنی؟!! به نظر من شیمی امسال حداقل 76 دقیقه بیشتر زمان میخواست. جالبه که زمان شیمی رو هم آورده بودن پایین. برای 35 تا تست شیمی فقط 35 دقیقه گذاشته بودن ! با ماشین حساب هم نمیشد یه ساعته حل کرد چه برسه به 35 دقیقه. با توجه به پایین بودن درصدها مخصوصا در ترازهای بالا، کسایی که معدلدیپلم پایین دارن بیش از پیش کارشون سخت تر شده بود.
به والله ظلمه اینجور سوالا . چه وضعشه آخه ...
عمومیا رو عالی دادم و فکر نکنم زیر 80 زده باشم درسیو .
ولی اختصاصیا ... آخه چه وضعشه ؟ این طراح های لعنتی چشونه ؟ یه درس رو معمولی بدید حداقل . 4 تاش سخت/زمانگیر .
یه سال تمام خوندم ، اینم نتیجش .
ریاضی رو 70 اینا زدم ، زیست رو 78درصد جواب دادم ولی با این سوالا راحت با چند غلط میرم رو 65 درصد . بگیریم 60 . فیزیک 80 ، شیمی هم روی همون 70 .
منو باش این همه خوشحال بودم کنکور میدم راحت میشم . لعنت بهشون ..
پ.ن : آدم سر جلسه زبان نره گیر که نمیدن ؟ کنکور تجربیو که دادم به قدری حالم بد بود که دیگه سر جلسه منحصرا زبان نرفتم .
Last edited by Arrowtic; 12-06-2015 at 14:44.
نه کسی کار نداره شما شرکت میکنین یا نهپ.ن : آدم سر جلسه زبان نره گیر که نمیدن ؟ کنکور تجربیو که دادم به قدری حالم بد بود که دیگه سر جلسه منحصرا زبان نرفتم .
ماشالههه دوست عزیز! اختصاصی ها اشک همه رو در آورده بود شما اگر این جوری زدی فکر کنم زیر 100 رو راحت بیاری!
فیزیک رو صحیح کردم ، 76 شد :(
یه چندتا بی دقتی خیلی الکی داشتم .
بقیه رو ولی صحیح نمیکنم !
همه بی دقتی داشتن
وضعیتت خیلی خوبه، این آزمون داوطلب ها را به دو دسته تقسیم میکنه که شما بدون شد تو اون دسته بالایی هستی
معلوم نیست این موجودات چه تو مغزشون میگذره
سوالات همه الپیادیه
با این وضعی که دارن میرن جلو داوطلب ها اصلا غربال نمیشن یه عده که خیلی خوبن میتونن به سوالات جواب بدن ولی بقیه هیچی
تنها درسی که سوالاتش استاندارد و اصولیه زمین شناسیه که همه جور سوال توش داره ولی هیچکی نمیزه!
خاک بر سر دانشگاه ها که بر اساس سوالات سازمان سنجش دانشجو میگیرن!
زیست این سوالها رو ادم نگاه میکنه رگه های از فلسفه هم داخلش میبینه!
شیمی هم تبدیل شده به ریاضی و بازی با اعداد!
این وقتی که برای جواب دادن داده میشه حتی برای روخونی هم کافی نیست![]()
صحیح کردم .
ریاضی 70 ، یه سوالو مطمئن نیستم ، بگیریم 65 . فیزیک 76 ، یه سوالو مطمئن نیستم باز ، بگیریم 70 . زیست 70 (اینو کلا یادم نیست چی زدم ، از درصدی که جواب دادم یه 8 درصد کم کردم ، فکر نکنم غلط از این بیشتر داشته باشم) . اصلا بگیریم 65 . و شیمی هم تو رنج 60 الی 70 .(2 سوالو مطمئن نیستم چی زدم)
عمومی صحیح نکردم ولی احتمال زیر 80 خیلی کمه تو همشون .
برای دانشگاه ایران حداقل امیدی هست ؟
این سالا چون تخمین رتبه ها همشون کذبه خیلی گفتنه سختش
با این درصد ها اگه سال دیگه ای بودی لب مرز بودی برای پزشکی ایران ولی امسال اوضاع فرق میکنه با توجه به فضایی بودن سوالات خیلی وضعیت بهتری داری فک کنم تعداد زیادی داوطلب کلا از دور خارج شدن و شما معدلت هم عالیه پس خیلی امید هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)