یعنی با کارت گرافیک ATI MOBILITY RADEON HD 4650 هیچ جوره نمیتونم بازی کنم؟
یعنی با کارت گرافیک ATI MOBILITY RADEON HD 4650 هیچ جوره نمیتونم بازی کنم؟
دوست عزیز بستگی داره پیشرفت در چه چیزی باشه پسرفت در چه چیزی
اصلا قشنگی فیفا تو این بود که سبکش به واقعیت نزدیک تر بود نمیشد با یک بازیکن با همون سرعت دریبل بزنی و تک به تک بشی
بله تو همه چیز پیشرفت داشته ولی اصل کاری که مربوط میشه به اصالت گیم پلی فیفا پسرفت داشته اونم همین دریبل مسخرست
فیفا تو این ورژن تو فکر جذب گیمرای پیس هستش واسه اون بازی رو راحت تر کرده ولی دیگه شورش دراومده شما دو نفری بازی کنی متوجه میشی چی میگکم
تو اکثر شماره های فیفا تا الان این قابلیت بوده اما نه اینکه کنترل کامل بازی کن رو داشته باشیم
شما با زدن یک یا چند بار دکمه چیپ بازیکن رو میفرستی تو موقعیت عمقی
کارت شما تا دایرکت 10.1 رو ساپورت می کنه باید منتظر باشی ببینی تو ورژن اصلی بارم دایرکت 11 شرطه یا نه
دوستان الان بحث کردن درباره سیستم وجذابیته بازی کاره اشتباهیه
دوست داران فیفا وایسید ودندون به جیگربزارید تانسخه اصلی بیاد الان بحث درباره نسخه قلابی وغیر اصل هست
تانسخه اصلی نیاد نمیشه درباره سیستم و کیفیت اون صحبت کرد
خب قبل از عرضه بازی، یه دستی به سر و روی Ultimate Team م کشیدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته 4 روز وقت دارم کارت گرافیک بخرم.![]()
دوستان میدونن که نسخه ی اصلی بازی که بیاد چیزی حدود 186 تومن اینا قیمتشه
اگه کسی خواست من میتونم براش حدود 150 تومن تهیه کنم ضمنا یک روز هم قبل از اومدن بازی بهش بدم سی دی کی رو
کسی خواست پیغام بده بهم
یکی از ایراد های بزرگ FUT اینه که ترکیب CUSTOM نداره و منی که عاشق سیستم 4-2-1-3 هستم،هیچی دیگه...باید بشینم دیوار رو نگاه کنم...
راستی دوستان اگه خواستین یه سایت بهتون معرفی میکنم یه کانکشن ازش میخرین،پینگتونو عالی میکنه واسه آنلاین بازی کردن.مثلا اگه پینگتون 200 هست،میکنه 120 اینا
معلوم نیست بتونی
من با corei7 3.1 و رم 4 و ati 6770 2gb نمیتونم
دوستان من می تونم اجرا کنم؟
گرافیک: gtx 460 - 768mb
رم: 6gb ddr3 1333
سی پی یو: phenom II x4 955
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)