اینم از اخرین وضعیت زمین ما
از این ها به پست منم خورده
![]()
اینا کسایی هستن که میخوان بازی رو بزارن کنار، منابعشونو میزارن بیرون واسه ثوابش.از این ها به پست منم خورده![]()
بعضی وقتها طرف میخاد مپ بچینه یدفعه به دلیلی اف میشه بعد شما سر وقتش میرسی خیلی حال میده من یبار اینجوری ریونج گرفتم طرف داشت دفاع میچید وسط مپش حفره ایجاد شده بود خخخ
چقدر وضعیت چیدمانت بهتر شده
این مپ چقدر جواب داده برات تا الان ؟
خیلی خوبه کم ازم سرقت میشه
البته الان تمام دفاعی هام تا اخر آپ شده خونه هشتی ها که جرات نمیکنن اتک بزنن بهم : دی
مقدار اکسیر سیاهو دیدی؟ یه نامرد خونه لول 10 چینی با جاینت 6 و ویزارد 7 و دراگون 4 زد 2000 تا اکسیر سیاه بلند کرد :| البته 60% درصد زد چون داخل کستل ویزارد داشتم... این سیستم بالانس سوپرسل افتضاح مورد داره!!
حالا رفتم انتقام بگیرم دیدم 2400 تا لوت اکسیر سیاه داره ولی هر جور نگاه کردم نمیشه زدش : دی
ولی کلا خوبه, بزور کسی 90 هزار تا ازم بزنه ( موقعی که 300 هزار تا لوت گلد و اکسیر هست برای زدن...
جدیدا هم به مپی خوردم 800 هزارتا گلد لوت داشت کسی تا حالا به همچین موردی خورده؟ : دی
منم دارم همه رو مکس میکنم اما مگه حالا تموم میشه ! :|
تازه Mortar و Canon و یه سری از Collector ها با نیرو هام مکس شدن
وای عزای WizTower و AirDefense با اون زمان های طولانی آپ رو گرفتم
من کلا هیچ وقت Revenge نمیرم چون ارزش نداره سعی میکنم تلافیشو سر یه بدبخته دیگه در بیارم
نــــــــــــــــــه ! جدی میگی !؟!؟
زدیش ؟!![]()
سلام به همه ابنم اخرین وضعیت مپ من
میخوام کم کم دیوار هامو اپ کنم ایر دیفنس هم همینطور نظری داشتید درمورد مپ بگید
سلام
AirDefense رو بزارید بعدا
الان Canon و WizTower مهمتر از بقیه هستن چون کم آپگرید شدن
Hiden Tesla هم چون زمان بر هست آپگرید اش بزارید در اواخر TH8 شروع به آپ کنید و قبل از آپ کردن TH به سطح 9 حتما Hiden Tesla هارو به سطح 3 برسونید
نیرو ها در چه وضعیتی هستن ؟
ایردفنس رو تا 6 ببر تو کلن وارز عمرا با هوایی کسی بیاد سمتت : دی
اره زدم ولی 600 تاش رو تونستم بگیرم : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)