عجب بازی بود !
نتیجه ی دست کم گرفتن حریف همین میشه ... امیدوارم بازی های بعد دیگه فرانسه و برزیل و .. رو دست کم نگیریم
توی 20 دقیقه اول که یک بازی پراشتباه در یک سوم دفاعی ، همراه با فشار و هیجان الجزایر رو داشتیم که اگه خروج های فوق العاده نویر نبودن ممکن بود چند گل بخوریم ... اما رفته رفته در اواخر نیمه اول و بعدش هم با اومدن شورله و رفتن لام به سمت راست نبض بازی به دست آلمان افتاد !
نویر .... بدون شک ناجی امشب ما بود ... از همون اول با چند تا حرکتی که کرد معلوم بود شب ، شب خودش خواهد بود .... و یکی از بهترین نمایش های چند وقت اخیرش رو مخصوصا در پست لیبرو داشت
.gif)
..
نبود هوملس واقعا به تیم لطمه زد ! مستافی و هوودس که افتضاح به معنای واقعی کلمه بودن .. مخصوصا مستافی که مصدومیتش واقعا توفیق اجباری بود .!
من نمیدونم دیگه لو و پپ چی باید ببینن که لام رو نذارن هافبک ؟! یک هافبک افتضاح با درصد توپ های لو رفته بالا و جنگندگی صفر و یک مدافع راست یا چپ استثنایی !!! نفوذ های زیاد ، سانتر های خطرناک و قطع توپ عالی ! امیدوارم لو چشم هاشو باز کنه و دیگه لام رو نذاره هافبک ... شایدم باید دعا کنیم هوودس هم مصدوم بشه ؟!
شواینی بازی امیدوار کننده ای رو نشون داد که امیدوارم مصدومیت آخر بازیش خیلی جدی نبوده باشه ... کروس مثل بازی های قبل نبود و تقریبا مهار شده بود .
اومدن خدیرا همراه با بازگشت لام به دفاع هم بهترین تغییر ممکن بازی بود که نتیجش کاملا در طی بازی مشخص بود !
تعویض شورله هم خیلی خوب بود و سرعت بازی رو برای آلمان بیشتر کرد ...
مولر که امروز روزش نبود و بلاخره طبیعی هست یک بازیکن یک روز خوب نباشه !!!!
گوتزه که مثل همیشه محو در جریان بازی و بی اثر بود ...
اوزیل هم در اواخر نیمه اول که پستش تغییر پیدا کرد و تقریبا پست 10 بازی میکرد خیلی خوب بود ولی باز با شروع نیمه دوم از سمت چپ خیلی کم فروغ بود ! امیدوارم گلی که زد نوید بخش بازگشتش به روز های خوبش باشه !
کرامر هم توی چند دقیقه ای که بازی کرد خیلی موثر ظاهر شد که احتمالا بیشتر به خاطر خستگی سایر بازیکنان بود ..
در کل امیدوارم یوگی از این بازی سخت و دشوار درس بگیره !
لام به درد هافبک نمیخوره .. چند بار باید ثابت بشه این قضیه ؟
و امیدورام این بازی سنگین باعث خستگی بازیکنان برای بازی با فرانسه نشه ...
+
پ.ن : اون گلی هم که شورله زد من یک لحظه حس کردم یک پای نامرئی به توپ جهت داد که فکر میکنم بردیا بوده