من مدل ci7 با ram 8 رو گرفتم ولی بازی ها رو خیلی خوب اجرا نمیکنه حتی تو فیفا 14 هم تیک میزنه.
در ضمن آخرین درایور هاشو نصب کردم و موقع بازی شارژر وصله.
من مدل ci7 با ram 8 رو گرفتم ولی بازی ها رو خیلی خوب اجرا نمیکنه حتی تو فیفا 14 هم تیک میزنه.
در ضمن آخرین درایور هاشو نصب کردم و موقع بازی شارژر وصله.
سلام
چه ونیدوز نصب کردید؟
چک کنید که حتما وصل شارژ باشه + از داخل باتری منیجمنت روی high performance بذارید
درایور کارت گرافیک رو هم آپدیت کنید ( هم اینتل و هم اینودیا )
بعد ممکنه از خود بازی هم باشه ، با همه بازی ها اینطوریه؟
بهتره ویندوز 8.1 نصب کنید
دوستان این سئوال منم هست گرافیک این لبتاپ 64 بیته یا 128 بیت؟
از لحاظ بازی خیالت راحت باشه
ایسوس لپ تاپ های خوبین ولی تو رنج این قیمت z510 قویترن و ارزش خریدشون بیشتر
البته اگه عیب هاش براتون مهم نباشه
من خودم با وجود اینکه برند ایسوس را خیلی قبول دارم و لپ تاپ هایش را. ولی دو سری X و A ایسوس را توصیه نمیکنم. من سری های بالاتر ایسوس را توصیه میکنم ولی در قیمتهای کمتر بنظرم لنوو z510 انتخاب بهتری است.
عیبهاش به جز صفحه نمایش چیه ؟ که اونم با x550 فک نکنم تفاوت زیادی داشته باشه ، تو یه حدن!
میدونی بشترین ترس من کیفیت ساخته ، لپتاپ با طول عمر بالا میخوام ، زرت و زورت خراب نشه ، همین![]()
یه سوال بی ربط به تاپیک ، به احتمال زیاد از دیجی کالا بخرم پست یا تیپاکس کدوم بهتره برای کرج ؟
برنامه GPU-Z را نصب کنید. مشخص میکند که گرافیک 64 بیت است یا 128.
اما براساس اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، باید 128 بیت باشد.
یک زمانهایی دیجی کالا تخفیف میگذاره به طوری که قسمت مدل core i5 اش به 1925 هم رسید.
ولی الان قیمتهایش را دوباره بالا برده.
و در مغازه شاید بتوانی ارزانترش را گیر بیاری.
ضمنا من شنیدم دیجیکالا در کرج نمایندگی داره و میتوانی از آنجا تحویل بگیری ولی اطلاع دقیقی ندارم.
باید از خودشان بپرسی.
از مغازه پرسیدم 2.200 میده :|
گرون گفته.Core i 7 قیمتش 2300 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)