سلام.برای گیم 6600gt بهتره یا X800gto
x800 xtpe با برد asuss بهتره
مهدی جان سلامنوشته شده توسط mahdy2021
خوبی؟
والا فعلا تو صف دانشگاهیم.تا ببینیم خدا چی میخواد
مهدی جان در مورد صحبتهات کاملا موافق هستم و اینم قبول دارم که برد با برد فرق داره.ولی یه چیزم باید در نظر گرفت اونم اینه که وقتی یه کارت مثلا pixelshader 3 رو پشتیبانی نمیکنه .آیا میشه با یه کارت دیگه که پشتیبانی میکنه تو یه سطح قرارش داد (حالا هر بردی باشه).من نظرم اینه که آدم وقتی یه کارت رو میخواد انتخاب کنه باید بدونه میخواد ازش چه استفاده ای کنه.من به شخصه وقتی برای مثال یه بازی رو اجرا میکنم دوست دارم گرافیکش طبیعی باشه و خواب مسلما گرافیک طبیعی نیاز به خیلی چیزها از جمله 3 موارد اول که شما اشاره کردی داره.اگه طرف میخواد فقط بازی اجرا بشه بره توبازی خواب مسلما تا حدودی (نه به طور کامل)5500 نیازش بر طرف میکنه ولی اینم باید در نظر داشت که چطوری بازی رو اجرا میکنه .در حدی هست که آدم از بازی لذت ببره یا نه.برای همین به قول خودمکارت خوش دست و گرافیکی نیست(چی گفتم)
البته شاید بشه یه چیز دیگم گفت و اون اینه وقتی خودم ار این کارت استفاده نکردم حق ندارم در موردش حرف بزنم.ولی چون در فرومها گلایه های زیاد ار این کارت رو دیدم در بررسیها هم پایین بودن نسبت به رقبا رو دیدم به این نتیجه رسیدم.و شاید حرف من علمی نباشه در این مورد از نظر دوستان.
اینم مقایساتی از کارت 5500 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت گیلوپا![]()
کارتم XFX6200 256MB DDR با کارت XFX5500 256MB DDR مقایسه کردم
حدود 85 تومن شد هنوز پولش رو ندادم
این هم مقایسه روی جعبه
3D Marks03 1024*768
|||||||||||||||||||| X300SE
||||||||||||||||||||||| ---9550
|||||||||||||||||||||||||||||| ---6200
PERFORMANCE CHART
البته قبول دارم تبلیغه شاید توی یک برنامه دیگه درجش تغییر کنه، ولی بازم فکر می کنم از 9550 بهتر کار کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخصاتش ایناست
HARDWARE SPECIFICAYIONS
Fill Rate (billion texels/sec.):1.2
Vertices/sec. (million):225
Pixels per clock (peak):4
RAMDACs (MHz):400
خوبه . بدك نيست .نوشته شده توسط hasan11
تو رديف كارت هاي نسبتا متوسط (انويديا) ميشه رده بنديش كرد.
اگر آدم روز اول پول بیشتر بده مادربوردی بخره که شکاف پی سی ای اکسپرس داشته باشه به نفعشه.
چون کارت های پی سی ای اکسپرس هم ارزونترن هم اینکه بعضی از این کارت ها یک قابلیتی دارن به اسمه
توربو کش که این کارت ها خیلی ارزونترن، و توانایی خوبی دارن.
تور بو کش به این شکله که، کارت مقداری رم داره مثلا 64مگ اگر نیاز به رم بیشتری داشته باشه از
رم سیستم استفاده می کنه مثلا تا 256 مگ البته مقدار کش ورم با توجه به مارک کارت متغییر هستن.
جالب ملت می خوان کارت گرافیک بخرن فقط به رمش توجه می کنن در صورتی که بازی های امروزه مشکل
کمبود رم ندارن بلکه پردازنده هست که کم می آره.
مثلا بازی کینگ کنگ حداقل 32مگ و پیشنهاد شده 64مگ رم می خواد ولی پردازنده خوب می خواد، و هیچ
کس به به این مسئله توجه نمی کنه
اقا شما يك سيستم خوب معرفي كن كه ما بخريم
و كارت گرافيك و رم و سي پي رو با مادربرد رو نام ببير بيشتر از 1 مليونم نشه ببينم چه خاكي ميتونم تو سرم بريزم پي سي اكسپرس باشه لطفا
مادربورد با چیپست 945 بخر مثلا مادر بورد زیرنوشته شده توسط silent
Elit 945P-A
این مادر بورد SLI, SATA2, LAN 1G, Dual DDR2, Audio 7.1, FSB 1066, ... دگه همش به روزه قیمتش هم فکر کنم 80 تومنه.
2 تا رم 512 بخر تا از قابلیت دوال چنل هم استفاده کنی، اگر 667 گرون بود 533 هم خوبه فکر هم نمی کنم با این CPUهایی که ما میخریم 667 بدرد بخوره، قیمت533 با رم 400 نزدیک به همه، فکر کنم 2 تاش 120 تومن بشه.
کارت گرافیکت هم GT باشه
بقیش هم دیگه هرچی پولت رسید، چیز مبهم دیگه ای به نظرم نمیاد.
یک توضیحی هم درباره کارت های گرافیک آنبرد اینتل بدم
Intel 845 این چیپست دارای کارت گرافیک Extreme Graphics و دارای 64 مگ رمه، که مقدار رم به صورت هوشمند نیست، که استاندارد های نه چندان جدید گرافیکی رو پشتیبانی نمی کنه(مثل OpenGL1.5 و ....) این چیپست از رده خارج شده.
Intel865 این چیپست کارت گرافیک Extreme Graphics 2 داره من که ازش راضی بودم. من که تست کردم سرعتش به نظرم 2 برابر845 بود. جالب اینجاست که توی کاتالوگ های قدیمی نوشته رم 64مگ توی کاتالوگ های جدید نوشته 96مگ، درایور جدیدش رو که اینتل داده 32 مگ رمش بیشتر شده، رم مورد استفاده به صورت هوشمنده، استاندارد های جدید رو هم پشتیبانی نمی کنه(مثل دایرکت ایکس 9 و T&L و ...)
Intel915 دارای موتور گرافیکی Intel Graphics Media Accelerator 900 که دارای 196 مگابایت به صورت هوشمنده و استاندارد های جدید گرافیکی رو پشتیبانی می کنه، توانش رو در یک تبلیغ 1/4 توان کارت 6200 دیدم
Intel945 این چیپست دارای موتور گرافیکی Intel Graphics Media Accelerator 950 و مشخصاتش شبیه کارت 6200، مقدار رم این کارت گرافیک 224مگ به صورت هوشمنده، و استاندارد های گرافیکی جدید رو پشتیبانی می کنه.
برای دریافت مشخصات کامل به سایت intel.com مراجعه کنید
استفاده از رم به صورت هوشمند به این صورته که هر میزان رم نیاز داشته باشه استفاده میکنه ورم زیادی رو در اختیار CPU میزاره، مثلا به صورت پیش فرض 8 مگابایت از رم سیستم رو مورد استفاده قرار میده(512-8) در صورتی که نرمافزار مورد استفاده به رم بیشتری نیاز داشته باشه این میزان حد اکثر تا 224 مگابایت افزایش پیدا می کنه (512-224).
مادربورد هایی که کارت گرافیک آنبرد ATI دارند چندان از لحاظ اقتصادی به صرفه نیستند.
مادربورد جدید با کارت گرافیک جیفرس ندیدم تنها جیفرس 2 و 3 رو دیدم که کارت های ضعیفی هستند و استفاده از رم هم به صورت هوشمند نیست.
مادربورد هایی که کارت گرافیک سیس یا ویا دارند بسیار ضعیف هستند که حتی بدرد کار های اداری هم نمی خورند به عنوان مثال تنوع وضوح ندارند و تقریبا هیچ استاندارد گرافیکی رو پشتیبانی نمی کنند و ...، البته احتمال دارد که در مدل های جدید تغییری داده باشند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)