دوستانی که سرویس محدود وایرلس رفاتک دارن, توی نرخنامه برای طرح های سیلور نوشته شده : به ازای خرید 3 گیگ ترافیک مازاد, یک گیگ هدیه بگیرید.
کسی تا حالا گرفته ؟ من الان توی همین یک ماه 3 گیگ اضافه خریدم اما خبری نیست از یک گیگ اضافه . باید تماس بگیرم ؟
دوستانی که سرویس محدود وایرلس رفاتک دارن, توی نرخنامه برای طرح های سیلور نوشته شده : به ازای خرید 3 گیگ ترافیک مازاد, یک گیگ هدیه بگیرید.
کسی تا حالا گرفته ؟ من الان توی همین یک ماه 3 گیگ اضافه خریدم اما خبری نیست از یک گیگ اضافه . باید تماس بگیرم ؟
به نظر من حتما تماس بگیر . معمولا خوب پیگیری میکنن !
Last edited by porya_spy; 31-03-2014 at 16:01.
سلام بر دوستان اهوازی میخام برای یکی از رفیقام adsl2مخابرات بگیرم کجا باید رفت وچگونه باید ثبت نام کرد خونه دوستم سلطانمنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از بچه های پادادشهر اهواز اینجا کسی نیست که بهترین سرویس دهنده ی این منطقه رو پیدا کرده باشه.
های وب؟
آسیاتک؟
پارس آنلاین؟
مخابرات؟
کدومشون بهتر جواب میده؟
درحال حاضر اشتراک hiWeb دارم و راضی نیستم.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
مخابرات و پارس بهتر از بقیه هستن
شما هم پادادی هستی؟ الان از کدوم استفاده میکنی؟ هایوب هم داشتی؟
مرسی.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
دوستان اینترنت آسیاتک سایت یوتیوب رو واسه من بدون فیلتر باز میکنه
البته حتما باید https بنویسمش
یعنی به این صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه شما هم باز میشه؟
موقتیه بعضی مواقع از این اتفاق ها برای بوتیوب و فیس بوق می افته
سرویس 1024 حجمی پارس آنلاین (دانلود با هیتلرشکن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*پارس آنلاین به ما خوزستانیها به مناسبت قهرمانی فولاد،1GB ترافیک هدیه داد.با اون 1GB که واسه عید داد میشه 2Gb توی این ماه.دیروزم نمیدونم به چه مناسبت 1روز به زمان اتمام قرارداد اضافه کرد.
سرویس 1024 حجمی پارس آنلاین (دانلود با هیتلرشکن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*پارس آنلاین به ما خوزستانیها به مناسبت قهرمانی فولاد،1GB ترافیک هدیه داد.با اون 1GB که واسه عید داد میشه 2Gb توی این ماه.دیروزم نمیدونم به چه مناسبت 1روز به زمان اتمام قرارداد اضافه کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)