سلام دوستان عزیز . من بازی رو نصب کردم و با کرک چهارم وارد بازی میشه . حتی تو تمرینات یا منوهای بازی هم میشه اما میخوام بازی کنم و وارد بازی دوستانه یا تو لیگ بشم میاد بیرون بدون هیچ اروری ! میشه راهنماییم کنید.
ممنون
سلام دوستان عزیز . من بازی رو نصب کردم و با کرک چهارم وارد بازی میشه . حتی تو تمرینات یا منوهای بازی هم میشه اما میخوام بازی کنم و وارد بازی دوستانه یا تو لیگ بشم میاد بیرون بدون هیچ اروری ! میشه راهنماییم کنید.
ممنون
سلام من بازی رو اجرا کردم ولی به محض اینکه خطایی چیزی میشه یهوو میپره از بازی بیرون!![]()
خب ینی من الان بخوام جای کلیدارو عوض کنم میشه؟؟؟....چون سعی کردم نشد....![]()
کرک ورژن3 رو امتحان کردی ؟
منم مشکل مشابه شما رو دارم البته وقتی که از منویی که قبل از شروع مسابقه میاد آب و هوا و فصل رو تغییر بدم یعنی فقط تو هوای برفی میتونم بازی کنم!!!
کیبورد رو بذار رو حالت alternate بعد customize کن کلیدهارو
اگه منظورت دکمه های جهته، همونطور که دوستمون گفتن، باید تو صفحه ای که دکمه ها رو تنظیم میکنی، با چپ و راست، از classic یا custom ، بذاری رو alternate ، بعد بقیه رو عوض کنی.
با سلام با سلام من کرک ۴ رو دارم استفاده میکنم یه مشکل حل شد ولی یکی دیگه اومده. مثلا ۲ بازی میکنم بعد از بازی میاد بیرون البته در حین بازی بیرون نمیپره وقتی داری کریر میکنی و ۱۵ دقیقه بعد close program میده چیکار کنم؟
سلام فیفا بازهای عزیز
2تا اموزش به عشق فیفاامیدوارم جواب بده دهنم سرویس شد تا اینا رو نوشتم
روش به روز کردن نقل و انتقالات و فعال کردن لیگ های معتبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(روش تغییر تنظیمات کلیدهای دسته بازی FIFA14)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(مشکل بیرون پریدن)
http://s3.picofile.com/file/7984341826/jump_out_FIFA14_M_Pishro_.pdf.html
حــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــلا لت پسر . درست شد . دمت گرم![]()
برای من روی ویندوز 8 اصلا هیچ عکس العملی موقع کلیک روی ایگون بازی نشون داده نمیشه
روی ویندوز 7 هم اجرا که میشه..بارون یا برف یا نور شدید که باشه..تقریبا همه چی سفید دیده میشه..کرک 4 رو هم تست کردم..بی فایده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)