خسته شدم ان قد دنباله سوییچ کردن گرافیک گشتم هر چی فکر کنید هم انجام دادم
دیگه حالم از فوتبال به هم خورد![]()
خسته شدم ان قد دنباله سوییچ کردن گرافیک گشتم هر چی فکر کنید هم انجام دادم
دیگه حالم از فوتبال به هم خورد![]()
من این بازی رو دانلود کردم بعد از اکسترکت کردن یه فایب isoمیاد که انروهم اکسترکت می کنم ولی نصب نمیشه.یعنی روی ست اپ که کلیک می کنم می خواد به اینترنت وصل بشه که من جلوشو می گیرم و بعدش هیچ اتفاقی نمی افته؟دلیلش چیه؟
اون برنامه نت فریم ورکی که باهاش هست رو باید نصبش کنیم؟چون من ویندوزم اکس پیه فریم ورک ۴/۵ روش نصب نمیشه !!
vga:gt630
cpu:e8500
سلام دوست من
همنطور که توضیح دادی من در کنترل پنل گراقیک هم pes2014 و هم ستینگش رو بر روی گرفیک قوی لپ تاپ GF750 4گیگ گذاشتم که همینطور که در عکس میبینید نشناخته...
در ضمن این درایور گراقیک رو چطور میشه اپدیت کرد ؟
![]()
من نسخه blackbox repack رو گرفتم ، ولی اکسترکت که کردم یه فایل فریم ورک دات نت توش هست و یه فولدر که ویژوال سی ++ و دایرکت ایکس 11 توش هست، و دو تا فایل set up که فرمتش bin هست و روی هم حجم این دو تا فایل 2100 مگ هست. چه باید کرد واسه نصب ؟ لطفا کمک کنید
عکسشو بذار، فک کنم ایمیج بازی باشه و باید با نرم افزاری مثل Power ISO ایمیج رو مانت کنی
یک اتفاق بد واسه pes من افتاده
دیشب که اومدم بازی کنم ، بازی کند کند شده بود. عینهو که دارن فوتبال رو پخش آهسته کنند عین اون شده بود . مشکل عجیبیه . به نظرتون مشکل می تونه از چی باشه .
منم وقتی بازی میکنم اولش خوبه ولی بعد رفته رفته سرعت بازی میاد پایین
الان نمیدونم سی پی یو بگیرم یا گرافیک
تو یه برنامه تلویزیونی یکی دو روز پیش در مورد فیفا 14 و pes 14 بحث میکرد ، و در مورد سرعت پایین pes میگفت که نسبت به نسخه ی قبلی یا فیفا کند تر عمل میکنه ، حالا نمیدونم منظور شما هم همینه یا نه ؟
چون خودم هنوز نصبش نکردم
فکر نکنم ایمیج باشه ، چون فایل نصبی توش هستی که قابل اجرا هست مثه دایرکت ایکس 11 یا نت فریم ورک
اینم عکس اکسترکت شدش
![]()
سلام ...
بچه ها من همه چیم اوکیه به جز صدا گزارشگر که ندارمش کلا ...
چیکا کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)