تو پوشه bios.
برات دومی رو آپ کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو پوشه bios.
برات دومی رو آپ کردم:
سلام ((در رابطه بامشکل اجرانشدن بازی های چند لب توسط نرم افرار pSX_1_8 )) از نرم افزار epsxe160 هم استفاده کردم ولی فقط مرحله اول ninja رو تونستم بازی کنم و در انتهای مرحله اول بعد از باز کردن در آخر و وارد شدن به آن بازی تمام میشود وهر چه صبر میکنم مرحله دوم اجرا نمی شود . لطفاًکمکم کنید اخه من این بازی رو خیلی دوست دارم.با تشکرفراوان
از شبیه سازهای دیگه مثل Xebra یا PSXeven استفاده کن. یه بازی ای بود (The Misadventures of Tron Bonne) که من هم فقط تونستم با Xebra درست اجراش کنم.
سلام
اگه میشه لینک PSXeven رو برام بزار و نحوه کاربا Xebra رو هم برام بنویس چون من هرکارمیکنم نمی تونم بازی رو اجرا کنم .از زحمات شما هم خیلی ممنو نم . راستی من هم پرسپلیسی هستم
*******____((((((PERSPOLIS ))))))___********
تا اونجایی که یادمه Xebra فقط بایوس میخواد و تنظیمات خاصی نداره.
برای دانلودشون به سایت زیر برو:
تو قسمت پلی استیشن تمام شبیه سازها رو میتونی دریافت کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت زیر هم شبیه سازها رو داره.
PCSX2 v0.9.2 download FULL
games20.blogfa.com
سلام
میگم با این امیلاتور ها میشه هر بازیی رو روون و خوب اجرا کرد ؟ حتی gow ؟
اگه منظورت بازیهای PS2ه باید بگم نه.
با سلام !
با عرض معذرت می خواستم یه سوال در مورد شبيه ساز پلي استيشن به نام pSX_1_8_P30world بپرسم ؟
وقتی من برنامه رو دانلود کردم یک فایل DLL نداشت ! اونو پیدا کردم و رجسترش کردم ، ولی وقتی می خوام برنامه رو اجرا کنم یک مشکل پیش میاد !عکس های پایین نشون دهنده ی مشکل هستش !
وقتی اوکی رو میزنم اتفاق پایین میفته !
No رو میزنم ارور Dont Send میاد !
Yes رو میزنم اتفاق پایین ...
هر کدوم از دکمه هارو میزنم می خواد یک فایل رو سیو کنه !
ممنون میشم اگه کمکم کنید !
اگه یه برنامه دیگه ای هست که بشه باهاش بازی های پلی استیشن رو اجرا کرد ممنون میشم که بهم معرفی کنید !
ممنون
با سلام !
ممنون میشم اگه یه آدم خیر پیدا شه و کل فولدر شبیه ساز خودش رو که خوب کار میکنه واسم آپلود کنه
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)