بعد از ابدیت ۵۶ مگابایت دیگه نیومده نمیدونم مشکل otg توی گریمور جدید حل شده بانه کسی خبر داره ؟؟؟؟
Sent from my ME173X using Tapatalk 2
بعد از ابدیت ۵۶ مگابایت دیگه نیومده نمیدونم مشکل otg توی گریمور جدید حل شده بانه کسی خبر داره ؟؟؟؟
Sent from my ME173X using Tapatalk 2
اگه در استفاده از اندروید تازه کار هستید (مثل خودم) توصیه می کنم روت نکنید چون دسترسی برنامه ها به کرنل سیستم عامل ساده میشه و دستگاهتون مستعد اشکالات نرم افزاری متعدد!
بهترین ورژن اندروید هم همین 4.2 هست و اکثر برنامه ها و بازی ها با ورژن های 4.3 و 4.4 مشکل دارند و باید اپدیت بشن.
نخیر آپدیت جدید براش نیومده متاسفانه.
قبل از تعطیلات 12 و 13 رفتم جمهوری برای خرید کیف و کابل برای مدل 8 گیگ. فقط یه مدل کیف توی نمایندگی خود ایسوس طبقه دوم یا سوم علاالدین پیداکردم که 65 قیمت داد و گفت کابل هم نگرد که نیست. دوستان اگه کسی کیف یا کاور یا کابل مناسب از جایی گرفته لطف کنه به ما هم آمار بده ممنون میشم.
ضمنا قسمت بیشتر این تاپیک رو خوندم و متوجه شدم گویا قراره در آپدیتهای بعدی مشکل otg حل بشه به نظر شما همین کابل otg y رو بگیرم یا صبر کنم؟
دوستان سلام
من این تبلت رو یه هفته میشه خریدم یه سوال داشتم و اون اینکه تبلت شما هم فقط از یه طرف اسپیکرش صدا میاد؟
(منظورم اینه که با توجه به اینکه اسپیکرش کل عرض پایین تبلت رو گرفته ولی فقط از طرف راستش(همون طرفی که دکمه های کم و زیاد کردن ولم و پاور قرار داره)صدا میاد)
اسپیکرهای این تبلت استریو نیست.
بنابر گفته ی ایسوس و تست هایی که در یوتیوب انجام دادن متوجه شدن که دو تا اسپیکر این تبلت دو اسپیکر استریو در حد متوسط است . شما با چه مدرکی میگید که اسپیکر های این تبلت استریو نیست ؟ لطفا مشخصات شتباه ندید ! باتشکر.
درسته، من هم الان سایت ایسوز رو نگاه کردم و در قسمت مشخصات این تبلت نوشته شده که Stereo هست.
خط سوم:
.Dual stereo speakers*² with Sonicmaster Technology for incredible sound effect
ولی فک کنم نسخه ی 16 گیگش استریو باشه مال من 8 گیگه
دوستایی که نسخه ی 8 گیگشو دارن لطف کنن و ببینن که صدا از دو طرف اسپیکر میاد یا فقط یه طرفش،چون اگه از دو طرفش بیاد یارو مغازه دار سرمو کلا گذاشته و جنس خراب انداخته بهم
فقط خواهش میکنم زود جواب بدین.
ولی فک کنم نسخه ی 16 گیگش استریو باشه مال من 8 گیگه
دوستایی که نسخه ی 8 گیگشو دارن لطف کنن و ببینن که صدا از دو طرف اسپیکر میاد یا فقط یه طرفش،چون اگه از دو طرفش بیاد یارو مغازه دار سرمو کلا گذاشته و جنس خراب انداخته بهم
فقط خواهش میکنم زود جواب بدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)