3900 باشه پا میشم میام شیراز برای خریدش ..
منم در جریان بزارین حتماااا پولم اماده ـست فقط باید سوار اتوبوس بشم و 7 ساعت با گوشیم بازی کنم و بعدش میرسم شیراز![]()
3900 باشه پا میشم میام شیراز برای خریدش ..
منم در جریان بزارین حتماااا پولم اماده ـست فقط باید سوار اتوبوس بشم و 7 ساعت با گوشیم بازی کنم و بعدش میرسم شیراز![]()
اره فول اچ دی و لمسی بود دادش یعنی خودش که میگفت هست... یارو مثل سنگ سفت هست و فکر نکنم بشه ازش تخفیف گرفت.. مغازش تو خیابان زرگری هست... حقیقت میترسم ادرس کامل رو بدم همین 6 تا هم تموم بشه! من میگم ارزش خرید داره با این قیمت؟ گارانتی فقط گفت 2 ساله دیگه نپرسیدم سازگار یا.... کیف و موس هم که گفت داره... اگه واقعا میدونید دیگه وارد شدنش منتفی هست 6 نفر بشیم بریم بگیریم ازش... البته اگه تا الان نفروخته باشه چیزیشو.... این استعلام مال دیشب بود.....
بنظر من بریم بگیریم 6 تاشو رو هرکدوم 50 ت تخفیف نمیخواد بده یعنی ؟؟؟؟
وارد هم بکنن کف کف قیمت میشه 3800 دیگه برای 50 ت یا 100 تومن ارزش نداره ریسک کنیم
از قدیم هم گفتن نقدت رو به نسیه نده
فقط بازم میگم با من هماهنگ کنیدا از خوزستان میخوام بیام شیراز![]()
فکر کنم با گارانتی خودشون باشه چون الان هر کی داره خودشون گارانتی میکنن که بدرد نمیخوره!
اگه با گارانتی سازگار باشه تو این وضعیت خوبه ولی چند مدت دیگه قراره سری جدید وارد بشه
Last edited by ahriman323; 08-10-2013 at 14:34.
داداش زنگش زدم گفت سازگار هست. تاکید هم کرد که لمسی و فول hd هست... گفت دستگاه پلمپ هست... دوستان شیرازی همینجا اعلام امادگی کنید تا با هم بریم یه تخفیف مشتی ازش بگیریم اگه بشه.... من فردا میرم میخرم...اگه دوستان تا امشب اعلام امادگی کردن که با هم میریم... در غیر اینصورت بعد از خرید خودم ادرس کامل مکان رو همینجا قرار میدم.
با درود و سپاس از جوابتون. دوست عزیز میشه به بخش دوم سوال که عبارت بود از -" تو ایران بطور کلی ایسوس بهتره یا لنووو و کدومشون بعد از خرید کمتر اذیت میکنند و گارانتی بهتری دارن "- هم پاسخ بدین ؟مرسی![]()
دوست من هر 2 برند جزو برندهای عالی حساب میشن.. اکثر فروش در ایران مختص به اسوس و لنوو و سونی هست... چندی پیش هم ک مقاله در مورد کمنترین خرابی لپتاپها خوندم که اولین رتبه به اپل بعد از اون به لنوو و بعد از اون هم اسوس بود ... شما هر کدام از این 2 لپتاپ رو بگیری ایشالا حالا حالاها فنش برات میچرخه....هر 2 تا گارانتی سازگار هستن... البته با گارانتی های دیگه هم موجوده..
سلام. من یکی آماده هستم . کجا قرار بزاریم حمله کنیم![]()
اشتباه میکنید 3900 میخرید...خوشحالی هم میکنید؟؟؟
یه لپتاپ 900 دلاری چه جوری 3900 در میاد؟؟؟چرا به دلالی دامن میزنید؟؟؟
سلام ...
همون طور که کابر گرامی گفت این 2 جزءبهترین برندند(خواستم بهتون بگم مارک لب تاب دیگه ملاک خریدتون نباید باشه (فقط لب تابی انتخاب کنید که نیازتون رو برآورده کنه ومهم تر از این گارانتی معتبر داشته باشه(چون در طول استفاده اگه برای وسیلتون مشکلی پیش بیاد بتوننید از طریق گارانتی مشکلتون رو حل کنید(بعضی از برند ها ، مثلhp وdell(اصل)،چون امریکایی هستند وتو ایران گارانتی سخت بدست میاد (بیشترین خرابی هم من شنیدم مال hp بوده)طبعاُ اگر مشکلی براتون پیش بیاره باید با پرداخت هزینه زیاد و اعتماد به تعمیر کار ،لب تاب رو درست کنید که معلوم نیست که براتون درستش کنه(گند نزنه بهش)
موفق باشید![]()
Last edited by یه انسان; 08-10-2013 at 18:28.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)