تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 278 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

3900 باشه پا میشم میام شیراز برای خریدش ..

منم در جریان بزارین حتماااا پولم اماده ـست فقط باید سوار اتوبوس بشم و 7 ساعت با گوشیم بازی کنم و بعدش میرسم شیراز

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با گارانتی سازگار؟!
    فول اچ دی و لمسی؟
    مشخصات بده تا اگه بشه دوستم که توی پی سی سنتر هست بگم برامون با قیمت همکار بگیره ازش(حدود 3 4 نفر هستیم بچه های شیراز)
    اره فول اچ دی و لمسی بود دادش یعنی خودش که میگفت هست... یارو مثل سنگ سفت هست و فکر نکنم بشه ازش تخفیف گرفت.. مغازش تو خیابان زرگری هست... حقیقت میترسم ادرس کامل رو بدم همین 6 تا هم تموم بشه! من میگم ارزش خرید داره با این قیمت؟ گارانتی فقط گفت 2 ساله دیگه نپرسیدم سازگار یا.... کیف و موس هم که گفت داره... اگه واقعا میدونید دیگه وارد شدنش منتفی هست 6 نفر بشیم بریم بگیریم ازش... البته اگه تا الان نفروخته باشه چیزیشو.... این استعلام مال دیشب بود.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بنظر من بریم بگیریم 6 تاشو رو هرکدوم 50 ت تخفیف نمیخواد بده یعنی ؟؟؟؟

وارد هم بکنن کف کف قیمت میشه 3800 دیگه برای 50 ت یا 100 تومن ارزش نداره ریسک کنیم

از قدیم هم گفتن نقدت رو به نسیه نده

فقط بازم میگم با من هماهنگ کنیدا از خوزستان میخوام بیام شیراز

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اره فول اچ دی و لمسی بود دادش یعنی خودش که میگفت هست... یارو مثل سنگ سفت هست و فکر نکنم بشه ازش تخفیف گرفت.. مغازش تو خیابان زرگری هست... حقیقت میترسم ادرس کامل رو بدم همین 6 تا هم تموم بشه! من میگم ارزش خرید داره با این قیمت؟ گارانتی فقط گفت 2 ساله دیگه نپرسیدم سازگار یا.... کیف و موس هم که گفت داره... اگه واقعا میدونید دیگه وارد شدنش منتفی هست 6 نفر بشیم بریم بگیریم ازش... البته اگه تا الان نفروخته باشه چیزیشو.... این استعلام مال دیشب بود.....
    فکر کنم با گارانتی خودشون باشه چون الان هر کی داره خودشون گارانتی میکنن که بدرد نمیخوره!
    اگه با گارانتی سازگار باشه تو این وضعیت خوبه ولی چند مدت دیگه قراره سری جدید وارد بشه
    Last edited by ahriman323; 08-10-2013 at 14:34.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فکر کنم با گارانتی خودشون باشه چون الان هر کی داره خودشون گارانتی میکنن که بدرد نمیخوره!
    اگه با گارانتی سازگار باشه تو این وضعیت خوبه
    داداش زنگش زدم گفت سازگار هست. تاکید هم کرد که لمسی و فول hd هست... گفت دستگاه پلمپ هست... دوستان شیرازی همینجا اعلام امادگی کنید تا با هم بریم یه تخفیف مشتی ازش بگیریم اگه بشه.... من فردا میرم میخرم...اگه دوستان تا امشب اعلام امادگی کردن که با هم میریم... در غیر اینصورت بعد از خرید خودم ادرس کامل مکان رو همینجا قرار میدم.

6. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام ..
    این لینک
    نقدکامل ودقیق n550jvهست (برید خودتون بخونیدش ،وقتی خوندینش،تو جدیدترین نقد(سمت راست صفحه ) y510pرو کلیک کنید ونقد اون رو هم بخونید،اونوقت خودتون قضاوت کنید)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با درود و سپاس از جوابتون. دوست عزیز میشه به بخش دوم سوال که عبارت بود از -" تو ایران بطور کلی ایسوس بهتره یا لنووو و کدومشون بعد از خرید کمتر اذیت میکنند و گارانتی بهتری دارن "- هم پاسخ بدین ؟مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با درود و سپاس از جوابتون. دوست عزیز میشه به بخش دوم سوال که عبارت بود از -" تو ایران بطور کلی ایسوس بهتره یا لنووو و کدومشون بعد از خرید کمتر اذیت میکنند و گارانتی بهتری دارن "- هم پاسخ بدین ؟مرسی
    دوست من هر 2 برند جزو برندهای عالی حساب میشن.. اکثر فروش در ایران مختص به اسوس و لنوو و سونی هست... چندی پیش هم ک مقاله در مورد کمنترین خرابی لپتاپها خوندم که اولین رتبه به اپل بعد از اون به لنوو و بعد از اون هم اسوس بود ... شما هر کدام از این 2 لپتاپ رو بگیری ایشالا حالا حالاها فنش برات میچرخه....هر 2 تا گارانتی سازگار هستن... البته با گارانتی های دیگه هم موجوده..

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش زنگش زدم گفت سازگار هست. تاکید هم کرد که لمسی و فول hd هست... گفت دستگاه پلمپ هست... دوستان شیرازی همینجا اعلام امادگی کنید تا با هم بریم یه تخفیف مشتی ازش بگیریم اگه بشه.... من فردا میرم میخرم...اگه دوستان تا امشب اعلام امادگی کردن که با هم میریم... در غیر اینصورت بعد از خرید خودم ادرس کامل مکان رو همینجا قرار میدم.

سلام. من یکی آماده هستم . کجا قرار بزاریم حمله کنیم

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

اشتباه میکنید 3900 میخرید...خوشحالی هم میکنید؟؟؟
    یه لپتاپ 900 دلاری چه جوری 3900 در میاد؟؟؟چرا به دلالی دامن میزنید؟؟؟

11. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه یه انسان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ...
    همون طور که کابر گرامی گفت این 2 جزءبهترین برندند(خواستم بهتون بگم مارک لب تاب دیگه ملاک خریدتون نباید باشه (فقط لب تابی انتخاب کنید که نیازتون رو برآورده کنه ومهم تر از این گارانتی معتبر داشته باشه(چون در طول استفاده اگه برای وسیلتون مشکلی پیش بیاد بتوننید از طریق گارانتی مشکلتون رو حل کنید(بعضی از برند ها ، مثلhp وdell(اصل)،چون امریکایی هستند وتو ایران گارانتی سخت بدست میاد (بیشترین خرابی هم من شنیدم مال hp بوده)طبعاُ اگر مشکلی براتون پیش بیاره باید با پرداخت هزینه زیاد و اعتماد به تعمیر کار ،لب تاب رو درست کنید که معلوم نیست که براتون درستش کنه(گند نزنه بهش)
    موفق باشید
    Last edited by یه انسان; 08-10-2013 at 18:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •