تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 249 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

من هم تبريك ميگم اين برد با ارزشو
    تيم بايد عادت كنه به بردن چون توانايي اين كارو داره اين پرسپوليس از رقيباش جولو تره اگه كمي هماهنگ تر بشن و حاشيه از اين تيم دور بمونه ميتونيم در نهايت قهرمان بشيم.
    مهمترين اصل براي قهرمان شدن داشتن يك دفاع منسجم و خوبه كه تا اين جاي كار دفاع پرسپوليس خوب بوده بجز چند مورد واقعا نقاط خالي رو خوب پوشش ميدن وبه مهاجمين حريف كمتر فضا ميدن اين كار ها داره با رهبري سيد جلال انجام ميشه سيد الان كاري رو تو تيم انجام ميده كه قبلا افشين پيرواني انجام ميداد هم با تجربس هم بقيه مدافعان ازش حرف شنوي دارن هم كارشو خوب بلده ! نيلسون هم ميشه گفت تو اين 3 بازي كار سختي نداشته و اعلب دقايق بيكار ه تو دروازه.

در پايان اميد وارم مسئولان بتونن خلعتبري رو جذب كنن با خلعت راحت تر ميشه به جام رسيد رضايي رو هم كمتر ميشه تو تركيب ديد! ( در مورد رضايي اينو بگم كه خوب ميدوه ولي حمل توپ خوبي نداره سانتر بلد نيست گل بلد نيست خظا هم نميتونه بگيره اميد وارم رضايي بتونه نقاظ ضعفشو كه ميبينيد كم نيست كمتر بكنه چون دايي بهش علاقه داره پس بايد براي بهتر شدن زحمت بيشتري بكشه!)

یلسون 6
    میثم حسینی 6
    سید جلال 6
    بنگر6
    ماهینی 6
    حقیقی 5
    دهنوی 7
    نوری 5
    صادقیان 8
    سید صالحی 4
    علی عسگر 4
    کفشگری 3
    رضایی 2
    Last edited by ragbar12; 08-08-2013 at 03:02.

2. 8 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تبریرک
    نمرات:

نیلسون:7 یه اشتباه داشت که با توجه به سانتری که شده بود و قد کوتاهش نباید زیاد میومد بیرون که توپ خورد به تیر دروازه
    بنگر:7
    حسینی:7.5
    ماهینی:6.5
    حسینی:6
    دهنوی:7.5
    حقیقی:6.5
    رضایی:-5 نه همون 1 بستشه
    نوری:5.5
    صادقیان:8
    سید صالحی:5.5 بنده خدا زیاد موقعیت براش نیومد
    علی عسگر:6 هنوز هم با ترس و بی تجربه بازی می کنه

من سواله برام که نقش نوری و رضایی غیر از اینکه ترکیب تیم را پر می کنند چیه؟
    ماهینی در دفاع خیلی خوب بود اما در حمله غیر از یک سانتر سر ضرب من چیزی ندیدم

مشکل تیم همون مشکل سالهای پیش هست یعنی تغذیه نشدن خط حمله.یه مدتی از رضا جباری و ابراهیم اسدی ایراد می گرفتیم نمی دونستیم کارمون میوفته دست نوری
    یاد استیلی و کاویانپور و عبدی بخیر که از وسط زمین خیالمون راحت بود

4. 9 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

نمرات:
    نیلسون 6

میثم حسینی 6
    سید جلال 6
    بنگر6
    ماهینی 6
    حقیقی 5
    دهنوی 8
    نوری 3
    صادقیان7
    سید صالحی 4
    علی عسگر 3
    رضایی 3
    بهترین بازیکن بازی:دهنوی با تقدیر از بازی خوب صادقیان
    *بعد از چهارتا بازی دیگه راحتر میشه در مورد ترکیب و سیستم بازی پرسپولیس نظر داد.نقطه قوت تیم وجود خط دفاع و گلر بسیار منسجم و هماهنگه و کاملا برعکسیم تو خط حمله.البته بغیر از سانتر از جناحین که اتفاقا هر دو گل پرسپولیس از این شیوه بدست آمد این تیم هیچ طرحی و برنامه دیگه ای برای گلزنی نداشته که اینم دلیلش نبود یه بازیکن بازیسازیه.(از فریدون زندی چه خبر؟)
    *جذب یه بازیکن بازیساز از نون شب برای پرسپولیس واجبتره.در اینکه خلعتبری بازیکن فوق العاده ای اصلا حرفی نیست ولی ایکاش دایی با توجه به کمبودهاش و مهمتر از همه بودجه پرسپولیس بازیکن بخره.ما در پست خلعت همین الان غریبی،عالیشاه،رضایی و نوروزی رو نیمکت داریم.بنظرم با یه میلیون دلار راحت میشه یه بازیساز درجه2 اروپایی خرید.که بسیار بیشتر از خلعتبری بکار پرسپولیس میاد.
    *نیمه اول بازی پرسپولیس درست مث دو بازی قبلی هیچ برنامه ای برای در اختیار داشتن بازی نداشت.
    *دهنوی داره به بازیکنی تبدیل میشه که جای خالی همچین بازیکنای خیلی وقت بود تو پرسپولیس احساس میشد.یه بازیکن متعصب،پرتلاش وجنگنده که وجودش برای هر تیمی غنیمته.خیلی خوب تکل زد،توپ گرفت،تو بازیسازی شرکت میکرد و مزد بازی خوبش رو با یه گل هم گرفت.
    *بغیر از صادقیان و دهنوی نوع پاسکاری تمام بازیکنان پرسپولیس مخصوصا حقیقی روبه عقبه.هیچکدوم نمیتونن به راحتی بازیکن مقابلشون رو دریبل کنن.اگه دقت کرده باشین همیشه سیدصالحی،رضایی پشت به تیم حریف صاحب توپ میشن و حداقل بالای 80 درصد اکثر توپ هارو براحتی لو میدن.
    *با اضافه شدن دهنوی تو فاز هجومی در نیمه دوم و بازی خوب صادقیان شاهد نیمه دوم خوبی از پرسپولیس بودیم.حرکت های ترکیبی بسیار خوب سید میثم و صادقیان در اولین بازی که کنار هم بازی میکردن،سانترهای هدفمند از سوی ماهینی نشون داد این نفرات پتانسیل خوب بازی کردن رو دارن اگه ازشون خوب بازی گرفته شه.
    *حقیقی تنها هافبک دفاعمون با وجود کاشته زن حرفه ای(ادینهو)تو مس به تنهایی اندازه تمام بازیکنای داخل خطا کرد.
    *اگه از این نرم افزارهای انالیز میشد استفاده کرد مطمئنم محمد نوری زیر5کیلومتر دوید.واقعا جای سواله عملکرد این بازیکن مخصوصا تو بازی دیشب چی بود؟و اینکه آیا واقعا کادرفنی از بازی ایشون راضی بودن؟
    البته به نظرم خودم چون نوری نتونست بعد بازیهای تیم ملی استراحت کافی داشته باشه به این روز افتاده.و مهمتر اینکه تو فصل بدنسازی هم با تیم نبود.بهترین کاری که الان میشه کادر فنی انجام بده اینه که چندتا بازی به نوری استراحت کامل بده تا نوری به شرایط خوبش برگرده.وجود یه محمد نوری آماده تو طول فصل پرسپولیس رو تبدیل به همون تیمی میکنه که طرفدارش از دیدن بازیهاش لذت ببرن درست مث پرسپولیس دهه60

6. 10 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

اینم امتیازات بنده
    حسینی:5
    سید جلال:7.5
    بنگر:7.5
    نیلسون:5
    ماهینی:7
    دهنوی:8
    حقیقی:7
    رضایی:3(قابل قبول تر از هفته قبل بود)
    نوری:3.5
    صادقیان:7.5(یکم زیادی تکروی کرد این بازی ولی بازم عالی بود)
    سید صالحی:5
    علی عسگر:4.5(اصلا خوب نبود )
    این عباسزاده هم هیچوقت نمیشه امتیاز داد

8. 6 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

پاسخ تند دایی به علی کریمی: روی حرف کسی که ثبات ندارد نمی‌شود حساب کرد!

سرمربی تیم پرسپولیس در پاسخ به حرف‌های علی کریمی به تندی پاسخ کاپیتان فصل قبل این تیم را داد.

به گزارش ایسنا، علی دایی پس از پیروزی تیمش مقابل مس کرمان در نشست خبری حاضر شد و گفت: ابتدا روز خبرنگار را به همه خبرنگاران تبریک می‌گویم و پیشاپیش عید سعید فطر را به همه مردم تبریک می‌گویم. فکر می‌کنم در نیمه اول بازی متعادلی داشتیم اما ما بهتر بودیم. در نیمه دوم با فشاری که روی دروازه مس آوردیم توانستیم به دو گل برسیم. از بازیکنانم تشکر می‌کنم که خیلی زحمت کشیدند.

وی ادامه داد: لازم می‌دانم از هواداران خوب‌مان تشکر کنم که از دقیقه یک تا پایان بازی تیم خود را تشویق کردند. مطمئنا هرچقدر هواداران کنار ما باشند، می‌توانند ما را یاری دهند. اتحاد آن‌ها با ما می‌تواند به پرسپولیس کمک کند.

در ادامه خبرنگاری به صحبت‌های یاوری که درباره بازی جوانمردانه مطرح شده بود اشاره کرد. دایی پاسخ داد: یاوری بزرگتر من است و احترامش برای من واجب است. ایشان به من سلام نظامی بدهند یا ندهند، من به ایشان احترام می‌گذارم. راجع به صحنه‌های مورد اشاره باید بگویم که ما زمین فوتبال را با جای دیگر اشتباه گرفته‌ایم. در همه جای دنیا این مسئله طبیعی است. دوست ندارم زیاد درباره بازی جوانمردانه صحبت کنم. مگر قانونی هست که چنین دستوری می‌دهد. اگر این طور باشد هر بازیکنی می‌تواند خود را زمین بزند تا حریف توپ را به بیرون بزند. فوتبال بازی مردانه است. تنیس نیست، دعوا و جنگ دارد.

دایی ادامه داد: با اینکه احترام زیادی برای آقای یاوری قائلم نظر ایشان را قبول ندارم.

در ادامه خبرنگاری درباره خریدهای جدید پرسپولیس سوال کرد. دایی پاسخ داد: به نظر تلفیق بازیکنان قدیمی و جدید باعث شده که تیم نسبت به سال قبل بهتر بازی کند. اگر کمک و همدلی بازیکنان نباشد، نمی‌توانیم گل بزنیم. کل مجموعه تیم است که گل می‌زند و گل نمی‌خورد. اگر نگاه کنید، من بر اساس کمبودها و نقاط ضعف پرسپولیس بازیکن گرفته‌ام و مطمئنم هنوز زمان می‌برد تا خوب شویم. این پرسپولیس هنوز کامل نیست. در آینده حرف‌های بیشتری برای گفتن خواهیم داشت و بهتر بازی خواهیم کرد. احترام زیادی برای کارشناسان قائلم اما من مسئول تیم هستم و بهتر است اجازه دهند کارم را انجام دهم.

سرمربی پرسپولیس در ادامه درباره عملکرد خط دفاع و دروازه‌بان تیمش و همچنین ضعف گلزنی تیمش گفت: قبول دارم که این ضعف را داریم. باید به ما وقت بدهید. ظرف دو سه ماه نمی‌توانیم تیم را تغییر بدهیم. اگر در بازی قبلی موقعیت‌هایمان را به گل تبدیل می‌کردیم اکنون 9 امتیاز داشتیم. باید به ما فرصت بدهید. پرسپولیس دو سال بد را گذرانده است. مطمئنا اگر شما به ما کمک کنید می‌توانیم این نقیصه را برطرف کنیم. خدا را شکر تیم کم کم به هارمونی مناسب می‌رسد.

در ادامه خبرنگاری به دایی گفت دیروز در رسانه‌ها نقل قولی از علی کریمی منتشر شد که گفته دایی در برنامه 90 جار و جنجال کرده که داوری‌ها را تحت‌الشعاع قرار دهد تا در بازی به هدفش برشد.

دایی پاسخ داد: احترام زیادی برای کریمی قائلم. او جزو بزرگان فوتبال ماست. اما من سوالی از شما دارم. اگر من در برنامه 90 صحبت کردم، هدفم دفاع از حق پرسپولیس بود. اگر کسی ادعای پرسپولیسی بودن دارد از این صحبت‌ها ناراحت نمی‌شود. در بازی اول قرار بود سکوها علیه من حرف بزنند اما این اتفاق نیفتاد. به چه علتی یک نفر یک روز قبل از بازی مصاحبه می‌کند؟من خیلی دوست داشتم که این مسئله را باز کنم اما به خاطر اینکه ایشان ثبات در حرف‌شان ندارند جواب‌شان را نمی‌دهم. کسی که آنقدر ثبات ندارد که یک روز خداحافظی می‌کند و یک روز برمی‌گردد نمی‌شود خیلی روی حرفش حساب کرد.

وی ادامه داد: من تا روز آخر همین طور ادامه خواهم داد و از حق تیم دفاع می‌کنم. ایشان اول ثبات پیدا کنند، یک روز خداحافظی نکنند و روز دیگر بازگردند و آن وقت صحبت کنند که این طور خیلی بهتر است. بهتر است هر کس درباره تیم خودش صحبت کند. آیا دیده‌اید که من درباره تراکتورسازی صحبت کنم؟

دایی درباره وضعیت محمدرضا خلعتبری هم گفت: دیشب با خلعتبری صحبت کردم. باید عزمی باشد که او را به ایران بیاوریم. فدراسیون فوتبال باید به این امر کمک کند. متاسفانه تیم عجمان حدود یک میلیون دلار می‌خواهد بنابراین باید به پرسپولیس کمک شود که او را به لیگ ایران بیاوریم تا در آن لیگ کذایی بازی نکند. سردار خیلی زحمت می‌کشد و من امیدوارم که بتوانیم خلعتبری را بیاوریم.

در ادامه خبرنگاری به دایی گفت که نزدیکی پرسپولیس به صدر جدول توقع هواداران را بالا برده است. دایی پاسخ داد: وظیفه ماست که هواداران را خوشحال کنیم. اکنون سه هفته از لیگ گذشته و ما کار خاصی نکرده‌ایم. ما فوتبال‌مان را انجام می‌دهیم و روزهای سخت خواهد رسید. فعلا باید تلاش کنیم که امتیاز از دست ندهیم. چسبیدن به صدر فعلا مهم نیست. باید تلاش کنیم که پایان فصل جایگاه مناسبی داشته باشیم.

دایی در ادامه درباره عملکرد داور بازی گفت: ما اگر هر صحبتی کنیم از همه جا به ما حرف می‌زنند پس بهتر است که چیزی نگوییم.

در ادامه خبرنگاری به دایی گفت که حضور او و کریمی برای پرسپولیس مثمر ثمر بوده است. این خبرنگار به دایی گفت: شما حرف از ثبات زدید در حالی که خودتان یک بار علیه رویانیان صحبت کرده بودید و حالا سرمربی پرسپولیس هستید. دایی پاسخ داد: پرسپولیس آنقدر بزرگ است که کسانی مثل دایی و رویانیان نمی‌توانند جلویش بایستند. مطمئنا من و سردار از خیلی چیزها گذشتیم که پرسپولیس موفق باشد. من با شخص سردار مشکلی داشتم و صحبت کردم. زمانی که ما جلسه گذاشتیم و همه چیز درست شد، یعنی باید برای پرسپولیس تلاش کنیم.

وی در ادامه بار دیگر درباره داوری بازی گفت: اگر امروز مثلا بگویم داور یک پنالتی روی رضایی نگرفت و در یک صحنه او در آفساید نبود یا اینکه یک بار داور کرنر ما را نگرفت چه چیزی را عوض می‌کند؟ من اصلا دوست ندارم راجع به داوری صحبت کنم. گاهی آنقدر مسائل به ما فشار می‌آورد که مجبور می‌شوم صحبت کنم.

10. 11 کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

امیدوارم این کارها تداوم داشته باشه./ باقی تیمها هم از روی ما اسکی برن ما که بخیل نیستیم!

12. 17 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

عکس هواپیما هم که اومد بیرون...قابل توجه اونهایی که میگن فوتوشاپه
    +
    فکر کنم منافی این تاپیک و امتیاز دهی ما را دیده

منافی: صادقیان در آینده روزهای بهتری خواهد داشت/ باید به خط دفاعی نمره عالی داد
    پرسپولیس نیوز : مربی تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به عملکرد پیام صادقیان در این تیم گفت: صادقیان بازیکن بسیار خوبی است و در آینده روزهای بهتری در انتظار این بازیکن خواهد بود.

جواد منافی درباره پیروزی پرسپولیس مقابل مس‌کرمان اظهار داشت: نیمه اول بازی به خاطر حضور بازیکنان مس‌کرمان در یک‌ سوم خط دفاعی خود، چندان جالب توجه نبود. آنان در این نیمه دل به ضد حمله بسته بودند اما در نیمه دوم شرایط فرق کرد. آنها جلو آمدند و همین مسئله باعث شد تا ما راحت‌تر بازی کنیم و در نهایت برنده بازی باشیم.

وی در مورد درخشش بازیکنان تازه‌ وارد پرسپولیس در 3 هفته ابتدایی لیگ گفت: برای جذب این بازیکنان از قبل شناخت وجود داشت و طبق خواسته سرمربی جذب پرسپولیس شدند. آنها بازیکنان جوان و آینده‌داری هستند که می‌توانند جواب اعتماد کادر فنی را بدهند. مسلما آرام‌آرام به شرایط بازی در پرسپولیس خواهند رسید.

مربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص عملکرد پیام صادقیان هم یادآور شد: پیام بازیکن جوان و آینده‌داری است و می‌تواند برای تیم ملی هم بازیکن مثمرثمری باشد؛ البته اگر در بازی مقابل مس نتوانست عملکرد چشم‌گیری داشته باشد به خاطر این بود که مسی‌ها بازی را شدیدا بسته بودند ولی اطمینان دارم که در آینده روزهای بهتری در انتظار پیام صادقیان خواهد بود.

منافی در واکنش به عملکرد خط دفاعی تیم فوتبال پرسپولیس و بسته ماندن دروازه این تیم در 3 بازی اخیر، تاکید کرد: واقعا باید به خط دفاعی نمره عالی داد. اینکه در 3 بازی دروازه پرسپولیس باز نشود آمار قابل قبولی است. نکته جالب اینجاست که خط دفاع ما در این 3 بازی کوچکترین موقعیتی به حریفان نداده‌اند.

وی در مورد بازی روز یکشنبه پرسپولیس و سایپا در چارچوب هفته چهارم مسابقات لیگ برتر هم گفت: برای اینکه بتوانیم در کورس صدرنشینی باقی بمانیم باید 3 امتیاز این مسابقه را به دست بیاوریم. هر بازی برای ما حکم فینال را دارد و از امروز برای شکست سایپا استارت می‌زنیم. هر چند که معتقدم سایپا جز تیم‌های خوب لیگ امسال است اما ما هم به 3 امتیاز این مسابقه احتیاج مبرم داریم.

14. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

وقتی که ما تنهایم

16. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

محتوای مخفی: ادامه... 

18. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

ببخشید که بی ربطه ولی از کجا میشه تاریخ شروع هر هفته بازی ها رو تا اخر لیگ فهمید؟ورزش3 که خبری نبود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •