تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 302 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از طرف دیگه مارکا گویا یک نظرسنجی بین هوادارا گذاشته که به نظر شما کاسیاس باید بره یا نه، و نتیجه با قاطعیت، بله بوده!
    کجا؟ میشه لینک بدید؟

کاسیاس، دی ماریا، بنزما و اوزیل رو بفروشه تا پول خرید بیل جور شه!
    اره حتما رئال به خاطر بیل اینهمه بازیکن ارزشمندو میفروشه
    مخصوصا اوزیل یا کاسیاس

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

دوست عزیز شما بارسا رو با تیم دیگه ای اشتباه نگرفتید؟
    بارسا برعکس رئال با وجود اینکه با 3 مهاجم ثابت بازی میکنه باز هم ترافیک مهاجم داره اونوقت شما میگید بارسا مهاجم نداره! شاید هم شما مسی ، نیمار ، پدرو ، الکسیس ، تیو و 1 2 تا مهاجم تیم بارسا ب رو هافبک میدونید!

اره با روبین غازان اشتباه گرفتم ...
    اون جوری بخوای حساب کنی دی ماریا رونالدو بنزما هم مهاجمن ... منظورم از مهاجم یه مهاجم کلاسیک بودش ... یه شماره ۹ .

3. 3 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اره با روبین غازان اشتباه گرفتم ...
    اون جوری بخوای حساب کنی دی ماریا رونالدو بنزما هم مهاجمن ... منظورم از مهاجم یه مهاجم کلاسیک بودش ... یه شماره ۹ .
    حالا شمارش 9 نباشه نمیشه!
    میخوای بگیم همشون 9 بپوشن؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

در مورد حضور لوپز و کاسیاس که بعضی از رسانه ها بهش دامن زدند مسئله خیلی سادست: کسی که آماده تر باشه بازی می کنه، فعلا لوپز آماده تره و بنابراین لوپز بازی می کنه، تصمیم با کارلتو هست که در تمرینات آمادگی هر دوی اونها رو از نزدیک زیر نظر داره.
    فکر کن تو این تاپیک کسی جرات داشت فصل قبل همچین صحبتی بکنه....!!!!!!!!!!!
    الان کارلتو میذاره رو نیکمت کاسیاس رو به خاطر آمادگی لوپزه؛ولی فصل قبل....
    هـــــــــــــــــه......

6. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

8. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

فکر کن تو این تاپیک کسی جرات داشت فصل قبل همچین صحبتی بکنه....!!!!!!!!!!!
    الان کارلتو میذاره رو نیکمت کاسیاس رو به خاطر آمادگی لوپزه؛ولی فصل قبل....
    هـــــــــــــــــه......
    نه دیگه به این شکل هم نبوده، بودن کسایی که گفتن تصمیم با سرمربی هست و هیچ شخصی بزرگ از تیم نیست، من خودم توی چند تا پست همین مورد رو گفتم، دوستان دیگه هم گفتن، می تونید پست ها رو مرور کنید.
    چیزی که مشخصه لوپز از زمانی که به تیم اضافه شده عملکرد خیلی خوب و حتی فراتر ار حد انتظاری داشته، در طرف مقابل کاسیاس توی بازی های پیش فصل چشمه هایی از آمادگی خودش رو نشون داد اما مشخصا هنوز
    با کاسیاس سال های قبل فاصله داره و استفاده نکردن از آماده ترین گزینه توی هر پست پیام خوبی رو به تیم منتقل نمی کنه.

در هر صورت از اونجا که کارلتو اولین کاره که با کاسیاس و لوپز کار می کنه میشه گفت به فنی ترین شکل ممکن به قضیه نگاه می کنه و هر رسانه ای که به این تصمیم ایراد بگیره مشخصا یک طرفه نظر میده.
    در طرف مقابل دوستانی که به جای طرفداری از تیمشون هنوز به دنبال مورینیو هستن، حتی بعد از صحبت های اخیرش، باید یه تجدید نظر بکنن و ببینن که واقعا طرفدار تیم هستن یا طرفدار شخص (مثل همون مسئله طرفداری بی چون و چرا از کاسیاس اما اینبار با مورینیو)

10. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

میدونید پریروز خواهر زادم یهو اومد پیشم گفت دایی برام فوتبال بزار!! منم رفتم تو پوشه ای که گل های دانلودی رو نگه میدارم و یه بازی رئال رو گذاشتم. چند تا رو که دید دیگه ول کرد رفت. ولی من ادامه دادم. نکتۀ جالب این بود که گل هایی که کاسیاس میخورد در مسخره ترین حالت های ممکن و در حالی که کوچکترین واکنشی روی توپ نداشت، بودن. نمیدونم بازی آژاکس رو یادتون میاد؟ اشتباهی کرد که آماتور ترین دروازه بان ها هم نمیکنن. یه جورایی از روی توپ پرید. یا اون بازی که آدان اخراج شد و کاسیاس اوومد تو. پنالتیه هیچی ولی دو تا گل بعدی بدون کوچکترین عکس العملی رفت تو دروازه.
    نکتۀ جالب کار اینجاست که مثلاً وقتی تو یه بازی پاس عرضی دیماریا برای اوزیل ارسال شد و اوزیل سمت توپ نرفت و یهو مورینیو به حالت برافروخته روی نیمکت با حرکت بدنش به کارانکا میگفت اگه خودش رو پرت میکرد میرسید (فکر کنم یادتون میاد) و یه دقیقه بعدش هم عوضش کرد، صدای هیچکس در نمیومد. هیچ کس نگفت اوزیل رو چرا عوض کرد. ولی ملت در مورد کاسیاس منطقی رفتار نکردن. حالا که آنجلوتی هم اونو زیاد استفاده نمیکنه ابراز ناراحتی میکنن. باور کنین 4-5 ماه قبل از اینکه نیمکت نشین بشه من تو خونه هی میگفتم این چقدر ضعیف شده. پدرم هم با تعجب میگفت چی میگی! کاسیاس حرف نداره (پدرم در درجۀ اول منچستری و بعدش طرفدار بارسلونا هست). اون موقع تو جریان 4-5-6 گل هایی که رئال میزد کمتر کسی اشتباه های کاسیاس رو میدید ولی یادمه مورینیو چند بار بدون نام بردن گفت که نباید گل مفت بخوریم.

نگاه کنین مورینیو هم ایراد های خودش رو داشت (مثل هر آدم دیگه ای) ولی یه چیزی که باعث شد خیلی ها باهاش مشکل داشته باشن رک بودنش بود. و یه چیز دیگه ای که داشت آرمان گرا بود. همه چیزو پرفکت میخواست. غیر از اینا و گاهی رفتار های واقعاً عجیبش (انگشت کردن تو چش تیتو ) من فکر میکنم برای رئال مربی ایده آلی بود. منتهی میخواست نفر اول و مرکز توجهات باشه ولی خوب کسای دیگه بودن که اینو دوست نداشتن.
    حالا وقت زیاده و شما هم خواهید دید که چرا وقتی شایع شده بود که آنجلوتی شاید بشه سرمربی رئال من پست دادم (وای کارلتو نه!). آره شاید حتی تیم باهاش قهرمان اروپا هم بشه ولی دو سه تا خصوصیتی که کارلتو داره و خیلی آزار دهنده هم هستن کم کم تو تیم مشخص تر میشه. یکیش اینکه تک مهاجم کار میکنه. اون هم به روشی که حمایت همه جانبه از هافبک ها نداره. یعنی یه جورایی قسمت جلویی تیم خلوت تر نشون خواهد داد. دوم فاصلۀ زیاد همیشگی خط دفاع و خط حملۀ تیم هاشه. سوم اینکه هممیشه چند تا بازیکن خوب و اسم و رسم دار تو تیم هاش میسوزن (بوبان، روی کوستا، ریوالدو و اگه بدشانسی میاورد حتی شوچنکو).
    من طرفدار میلان هم هستم. با وجود تمام افتخاراتی که میلان با کارلتو آورد من هیچ وقت از بازی تیمش راضی نبودم.
    ولی خوب حد ا قل این خوبی رو داره که اون سیاستی که مورینیو نداشت رو رعایت خواهد کرد و سر وقت سکوت خواهد کرد و جنجال ها به اسمش تموم نمیشه (به هر حال از قدیم گفتن یه پادشاه نباید اونقدر تنبیه کنه که همه رو از خودش فراری بده و نباید اونقدر شل بگیره که روی همه زیاد بشه). اونوقت دیگه شاید وقتی نظر فنی در مورد یه بازیکن داد (که همه باید خودشون ضعفش رو میدیدن) دیگه جنجال به پا نمیشه.

12. 8 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

صحبت های اوزیل در یک مصاحبه زنده:

"در رئال مادرید کاملا احساس راحتی میکنم و بازی کردن برای این تیم باعث افتخارم هست. هنوز تا ۲۰۱۶ با این تیم قرارداد دارم و در رئال میمانم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

فقط یک لحظه به خبرهای The Daily Mirror توجه کنین. حالا با فرض بر اینکه Perez بیشتر یه Business Man & Manager هست، میگیم اون تو منطقش این کار رو میکنه. اما آیا آنجلوتی و دستیارش زیدان، حاضراً بازیکنانی رو که چند فصل هست جزو بهترین های رئال بودن و تو پیش فصل کاملا حضور داشتن رو بندازن بیرون، واسه یه بازیکن که بدون شک یه نیم فصل طول میکشه تا با تیم هماهنگ بشه؟
    .
    .
    اگر اشتباه نکنم فصل پیش همین موقع بود که تازه مودریچ اومد رئال (به هرحال با بازی در آوردن های تاتنهام ، دیر اومد). هنوز که بیل نیومده و گویا امروز هم باید در تمرینات تاتنهام شرکت میکرد اما نکرد. چقدر لذت بخش خواهد بود که آخرین روز نقل و انتقالات هم بگذره و پرز بیل رو نگیره، تا این تاتنهام...!!!

14. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

فقط یک لحظه به خبرهای The Daily Mirror توجه کنین. حالا با فرض بر اینکه Perez بیشتر یه Business Man & Manager هست، میگیم اون تو منطقش این کار رو میکنه. اما آیا آنجلوتی و دستیارش زیدان، حاضراً بازیکنانی رو که چند فصل هست جزو بهترین های رئال بودن و تو پیش فصل کاملا حضور داشتن رو بندازن بیرون، واسه یه بازیکن که بدون شک یه نیم فصل طول میکشه تا با تیم هماهنگ بشه؟
    .
    .
    اگر اشتباه نکنم فصل پیش همین موقع بود که تازه مودریچ اومد رئال (به هرحال با بازی در آوردن های تاتنهام ، دیر اومد). هنوز که بیل نیومده و گویا امروز هم باید در تمرینات تاتنهام شرکت میکرد اما نکرد. چقدر لذت بخش خواهد بود که آخرین روز نقل و انتقالات هم بگذره و پرز بیل رو نگیره، تا این تاتنهام...!!!
    دقیقا ! به نظرم امسال دیگه هیچ بازیکنی از تیم جدا نمیشه ، حتی کوانترائو هم اگه مشتری خوب براش نیاد تو تیم موندگاره !
    اوزیل هم امروز تاید کرد که تا 2016 برای رئال بازی خواهد کرد :
    مسوت اوزیل که به خاطر اعتراضش به تعویض در بازی قبل خبرساز شده بود، و روزنامه های زیادی از احتمال جداییش از رئال مادرید نوشته بودن، امروز بعد از ظهر در یک مصاحبه، همه ی این شایعه های بی اساس رو رد کرد و تأکید کرد که رئالی بودن براش یه افتخاره:

اوزیل: «مطبوعات چیزهای زیادی در مورد من و تیمهای دیگه نوشتن، ولی من بازیکن رئال مادرید هستم و میخوام اینجا بمونم. مربی به من اعتماد داره و احساس خوبی دارم. من تا سال 2016 با رئال مادرید قرارداد دارم. درک متقابل خوبی از هم تیمی هام دارم و این برام یه افتخار بزرگه که برای رئال مادرید بازی میکنم.»

همچنین در مورد شرایط تیم هم گفت: «وقتی برای باشگاه مهمی مثل رئال مادرید بازی میکنی، باید جام ببری، و ما هرکاری که برامون مقدور باشه انجام میدیم تا بهش برسیم. ما باشگاهی هستیم که بازیکنهای استثنایی ای داره و مطمئنم که امسال جامها رو خواهیم برد. ما اهداف خودمونو داریم و هرکدوممون نقش خاصی داره و سعی خودمونو میکنیم تا به همه ی جامهای فصل دست پیدا کنیم. این یکی از مهمترین اهداف من در تیم رئال مادرید هست.
    ما در حال حاضر خیلی خوشحالیم چون دو بازی رو بردیم و 6 امتیاز داریم. باید بهتر بازی کنیم، ولی هنوز جای خیلی زیادی برای پیشرفت داریم.»
    بنا به تاکید کارلتو ، دی ماریا هم قطعا موندگاره شاید به بیل هم حتی تو نیم فصل اول ترجیح داده بشه !

16. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

بچه ها این بیل کی 100 درصد میشه من دیگه داره اعصابم خورد میشه
    مثلا قرار بود به گفته روزنامه دیلی میل سه شنبه روز معارفش باشه

امروز روزنامه خبر ورزشی نوشته بود تاتنهام موافقت نکرده ظاهرا لوی با نحوه پرداخت رئال مشکل داره گفته تمامش نقد میخواد
    یه روز میشنوم همه جی تموم شده و فقط معارفه وا مضاء مونده چند روز بعد که میشه امروز میشنوم تاتنهام موافقت نکرده

پس کی میشه عکس گرت رو هنگامیکه پیراهن شماره 11 رئال مادرید به دستش هست رو ببینیم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •