تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 64 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 631

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

FCBayern.ir- پس از آن که دانته در دقیقه ی 19 بازی با فرایبورگ گلش را به ثمر رساند شتابان به سمت نویر رفت تا شادی اش را با وی تقسیم کند، شاید این کمی عجیب به نظر آید که چرا دانته سمت گلر تیمش رفت!؟

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ مانوئل درحالی که پوزخند می زد، در این باره به TZ می گوید: "من همیشه نزدیک دروازه هستم و هیچ کس پس از به ثمر رساندن گل برای خوشحال به سمت من نمی آید، مگر اینکه پنالتی بزنم تا دور من جمع شوند!!! بنابراین فکر میکنم باید الان از دانته تشکر کنم."

دانته نیز در پاسخ به چرایی این سوال به خبرنگار TZ گفت: " مانوئل همیشه به من کمک می کند، حتی وقتی من در دفاع جا می مانم مانوئل وظیفه ی من را نیز انجام می دهد، اما هیچ کس برای شادی پس از گل او را شریک نمی کند، بنابراین من تصمیم گرفتم این بار فقط با نوئر جشن بگیرم تا برای زحماتش تشکر کنم."

عاغا من کم کم دارم استرس می گیریم

هنوز که زوده برا استرس
    درسته بازیه مهمی هست و ریبری رو نداریم اما با همین ها هم باید آرسنال رو ببرن در شرایط عادی.
    منکه خیلی امیدوارم بایرن یه نتیجه ی خوب از آرسنال تو بازیه رفت بگیره

2. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

عاغا من کم کم دارم استرس می گیریم
    با توجه به رویارویی های چند سال اخیرمون با آرسنال در لیگ قهرمانان، بیشتر باید نگران بازی برگشت باشیم .
    Last edited by Dark Soul; 18-02-2014 at 21:25.

4. 3 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من هیچ استرسی ندارم
    با این خط دفاعی که من از آرسنال دیدم بعید میدونم جلوی بایرن دووم بیارن مگه اینکه بازی رو دست کم بگیریم.
    خیالی نیست 90 درصد تو یک چهارم هستیم

6. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آرسنال استاد ضد حمله ست، عمق دفاع ما آسیب پذیره و تو هر بازی 3 4 بار نویر مجبور به واکنش شده

فصل قبل قدرت دفاعی بایرن به خاطر کار فوق العاده ی شواینی و مارتینز بود، که فعلا جفتشون از ترکیب اصلی دورن

فکر می کنم واسه کسب 3 امتیاز مشکلی نباشه ولی احتمالا گل هم می خوریم

8. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

با توجه به مصدومیت ریبری و شکیری، به احتمال قریب به یقین گوتزه در سمت چپ قرار می گیره.
    از اونجا که مارتینز و شواینی هنوز آمادگی کامل رو ندارن (مگه اینکه امشب خلافش رو نشون بدن)، لام در پشت سر کروس و تیاگو قرار می گیره.
    اما مانژو یا مولر؟ من مانژو رو به عنوان مهاجم بیشتر می پسندم.

پیش بینی Kicker برای ترکیب دو تیم در بازی امشب:

Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Wilshere, Flamini - Santi Cazorla, Özil, Podolski - Giroud

Neuer - Rafinha, J. Boateng, Dante, Alaba - Lahm, Thiago - Robben, T. Kroos, M.Götze - Müller

10. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

خب اول تبریک به خاطر این برد ارزشمند.

اوایل بازی بایرن خیلی سردرگم بازی می کرد. روبن سمت چپ عملا از کار افتاده بود، گوتزه هم سمت راست کار خاصی نمی کرد. و همچنین مارتینز وسط زمین جنگندگی قبل رو نداشت. خوشبختانه پپ زودی فهمید که باید روبن رو بگردونه سمت راست ولی بیشتر نیمه ی اول، آلابا سمت چپ عملا تنها بود و دیگه خبری از زوج طلایی بایرن در سمت چپ نبود. کلا نبود ریبری باعث شده بود بایرن یک موتورش از کار بیوفته.

تصمیم دوم پپ در آوردن لام به وسط زمین خیلی خوب بود و نیمه ی اول کاملا نبود یه بازیکن مثه لام اون وسط احساس میشد. با اینکه قد و قامت خاصی هم نداره ولی خیلی خوب تونست وسط میدون رو به نفع بایرن جمع کنه، این بشر واقعا نابغه ای هست تو پست خودش. شاید اگه قدش بلند تر می بود، جای نوئر هم میشد ازش استفاده کنن

همون اول بازی، آرسنال خیلی فشار آورد و نوئر بدون شک نجات دهنده ی بایرن بود، یه شوت و یه پنالتی رو خیلی خوب گرفت. از دفاع بایرن مخصوصا تو نیمه ی اول اصلا راضی نیستم. کلا نوئر خیلی به دفاع بایرن کمک میکنه و امشب ناخوداگاه یاد حرف پل برایتنر افتادم که گفته بود لام، ریبری و نوئر بازیکنان بدون جانشین تو بایرن هستند.

تیاگو و گوتزه بازیه خوبی انجام دادند ولی کمتر از حد انتظار بودن، اما کروس خیلی عالی بود. شوت ها و پاس های خیلی خوبی داشت. گلش هم خیلی قشنگ بود و یک شوت هم به تیرک دروازه زد. کلا امشب جز بازی های خیلی عالیه کروس بود و عملا نبود شواینی رو کاملا پر کرده بود. به نظرم بهترین بازیکن زمین، امشب همین کروس بود.

12. 9 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عجب پاسكارييييي! اتومات سرم همراه با توپ اينور اونور ميشد نفوذهاي فوق العاده پاس هاي پشت دفاع، بي سابقه(!) يعني كلا فوتبال ناب و زيبا
    كه هر جنبنده اي رو به تماشا وا ميداره، ممنون پپ

14. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی بازی خوب بود فقط از همون اول با تیاگو مشکل داشتم و به نظرم زوج مولر و کروس بهتر باشه البته من کلا با بازیکن های بارسا مشکل دارم .
    ای کاش داور دروازه بان ارسنال رو اخراج نمیکرد تا ارسنال 11 نفره رو میبردیم بدون حرف و حدیث تا لذت بیشتری ببریم فقط از بازی های تو مونیخ میترسم کاش بازی برگشت هم تو لندن باشه تا مثل فصل قبل نشه و چند فصل قبل با اینتر
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 20-02-2014 at 19:50. دليل: حاشیه

16. این کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا دیگه حرف و حدیث نداره که بردنشون،دروازبانشون دریبل خورد و خطا کرد و اخراج شد.حتی 1 درصد هم شک نمیشه کرد به تصمیمش که بگیم حرف و حدیث توش درمیاد.

تیاگو تو فاز دفاعی خیلی ضعیف بود،مارتینز هم رو فرم نبود تیم اصن جلوی سرعت آرسنال کم آورده بود

18. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دیشب با قدرت تونستیم هانوفر رو شکست بدیم. دو گل از مولر، مانژو و تیاگو هم هرکدوم یک گل زدن.
    نکته ی مثبت بازیه دیشب، حضور خوب و موثر شواینی بود که انگار دوباره داره به ریتم سابقش بر می گرده.
    ریبری متاسفانه حضور نداشت، انشالله آماده بشه برای بازی با آرسنال.
    یک نکته ی منفی بزرگی که تو بازی های بایرن میبینم، شروع بازی هست بطوریکه هر تیمی که جلو بایرن بوده همون اول بهتر بازی کرده و بعد بایرن بازی رو گرفته. نمونه ی آخریش جلو آرسنال بود و حتی مقابل همین هانوفر هم اوایل بازی اونا بهتر بودن. پپ خودش هم همینو میگه هر بازی ولی بازیه بعد درست بشو نیست این مشکل.
    +
    منچستر هم بعد این فصلی افتضاحش دوره افتاده دنبال بازیکنای آلمانی.
    به کروس پیشنهاد 300 هزار یورو در هفته رو دادن ( منبع گل) . گندوگان رو هم می خوان و جدیدا انگار دنبال وینگر لورکوزن، Julian Brandt هم هستن.

20. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •