تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 43 از 136 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

جدي ميگي ؟ زمين نسبت به 92 عوض شده ...من فكر ميكردم كلا كتابا تغييري نكردن
    آره به کل عوض شده
    هم باید کتاب رو عوض کنیم هم کمک آموزشی اگه دارین . تازه میگن ممکنه ضریبش تو زیر گروه سک افزایش پیدا کنه!!

اگه میخواین کتاب رو از اینجا دانلود کنین یه بار بخونین بعدش برین کتاب زیمین نشر دریافت بخونین (البته قبلش باید بخرینش) خیلی خوبه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by A/|\IR; 08-10-2013 at 16:49.

2. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ammar98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

از همه دوستانی که کمک کردن متشکـــــرم

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض سوال

جان بی جمال جانان میل جهان ندارد هر کس که این ندارد حقا که آن ندارد
    با هیچ کس نشانی زان دلستان ندیدم یا من خبر ندارم یا او نشان ندارد
    هر شبنمی در این ره صد بحر آتشین است دردا که این معما شرح و بیان ندارد
    سرمنزل فراغت نتوان ز دست دادن ای ساربان فروکش کاین ره کران ندارد
    ای دل طریق رندی از محتسب بیاموز مست است و در حق او کس این گمان ندارد
    احوال گنج قارون کایام داد بر باد در گوش دل فروخوان تا زر نهان ندارد
    کس در جهان ندارد یک بنده همچو حافظ زیرا که چون تو شاهی کس در جهان ندارد
    حکیم حافظ شیرازی
    ================================================== =

مشکلم حل شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Mehran-King; 09-10-2013 at 20:37.

داره خودمونی میشه s@har's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام. جناب ammar 98 که منابع خوب خواسته بودن.. البته لازمه بگم خودم میدونم غلط املایی زیاد داشتم. : دی با گوشی نوشتم یه خورده نزدیک هم بودن حروف غلط املایی هم زیاد شد :| یه خودشو درستیدم بقیه رو بیخیال باتچکر
    من خودم خیلی تحقیق کردم واسه کتاب .. البته تونت واسه خودم به نتایجی رسیدم که این نتایج گرانبها رو در اختیار شما هم قرار میدم و البته من رشتم ریاضیه و از بیشتر این کتابا استفاده نکردم اما تعریفاشونم زیاد شنیدم هر کسی هم تجربه داشت ممنون اگر نظرشو بگه.واسه ادبیات کلا هامون سبطیه بسطیه نمیدونم یکی از این دوتاست هنچنین زبان فارسی . واسه املا لغت قرابت معنایی ی و آرایه. یه گاج سبز هم داشته باشی واسه هر سال تک تک بیت های کتابو بررسی کرده
    واسه زبان کتاب جامع شهاب اناری مبتکران اگه تو متن مشکل داشتی بعد خوندن این کتاب و نترسیم از متن کیاسالاری رو بگیر.
    عربی هم عربی به زبان ساده ایاد فیلی رو اکثرا پیشنهاد میکنن من خودمدارم اما نخوندم. ولی کامل و جامع توضیح داده اما یه عده هم میگن توضیحاتش زیاده
    دینی هم متن درسی رو خیلی خوب بخون یه کتاب خوب هم بگیر واسه پیام آیات و مفاهیمشون. که من در این زمینه تجربه ندارم اما خودم یه گاج دارم فقط پیان آیاته اون خوبه. البته یه دینی جامع خیلی سبز لما داشتم همه جملاتی که مشابه آغاز میشد یه جا نوشته بود مثلا اونایی که با وقتی که شروع میشد یه طرف هرچقدرکه یه طرف و ... اونم به نظرم خوب بود واسه حفظ بهتر.
    شیمی هم که همه مبتکران تالیف بازرگانی رو پیشنهاد میکنن. فقط این که بازرگانی دو تا کتاب داره واسه هر پایه یکی کلا آموزشه که یه خورده هم تست داره یکیش هم تسته که درسنامه هم داره. البته مسلماسطح آموزش هر دو یکیه ولی یه عده میگفتن تست بهتره. همچنین واسه تست زدن میگفتن مبتکران خوب نیس البته واسه تست فقط . اونم میتونی گاج یا خیلی سبز استفاده کنی. شیمی سه خیلی سبز یم ورد خوبی داره که نمیدونم مبتکران هم داره یا نه .. اکثر واکنش های مهم رو یه جا نوشته بود .
    واسه فیزیک هم هم اینجا پرسیدم هم نت گشتم یگفتن اگه سطحت ضعیفه یک دو و سه رو مبتکران بگیر پیش رو هم فار بگیر بعد اگه خواستی سطحت رو قوی تر کنی نشر الگو که فک کنم همون انرژی اتمیه اونو بخون. اما اگه سطحت خوبه همون نشر الگو رو بگیر واسه درصدای بالا . البته فیزیک فار رو واسه پیش خیلیا تعریف میکردن که عالیه.
    اما ریاضیات تجربی هم یه کتابی بود از انتشارات کوله پشتی به اسم فک کنم ریاضیات پایه با طعم آلبالو گیلاسشم مال ریاضیه اونم خیلی تعریف میکردن که خیلی خوبه و .. هندسه هم نظری ندارم. اینایی که نوشتم نظریات خعلیا بودآ
    Last edited by s@har; 10-10-2013 at 04:05. دليل: غلط املایی فراوان :دی

6. این کاربر از s@har بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RezaPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان

می خواستم یه چند تا سوال حیاتی بپرسم اول اینکه من دو سال پیش کنکور تجربی دادم هم سراسری هم ازاد سراسریم شد 189 ولی چون عاشق دانشگاه تهران بودم و فقط وفقط می خواستم پزشکی تهران برم انتخاب رشته نکردم رفتم رشته نرم افزار تهران شمال ازاد اما بعد یه سال دیدم نمی تونم پزشکی تهرانو فراموش کنم برا همینم انصراف دادم که امسال بشینم بخونم حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه امسال تو خونم و همه ی وقتم ازاده اگه تمومه برنامه های کانونو مو به مو انجام بدم و تو ازموناش شرکت کنم می تونم پزشکی تهران بیارم یا نه برم همون گزینه دو که دو سال پیش رفتم ولی خودم فکر می کنم گزینه دو چیزه جدیدی بیشتر از این بهم اضافه نمی کنه از یه طرفم می گم چون دو سال پیش باهاش جلو رفتم با برنامش اشنا ترم از یه طرفه دیگم با خودم فکر می کنم جامعه اماری کانون خیلی عالیه........
    واقعا گیج شدم لطفا اگه می شه راهنماییم کنین

ممنون

داره خودمونی میشه ammar98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام. جناب ammar 98 که منابع خوب خواسته بودن.. البته لازمه بگم خودم میدونم غلط املایی زیاد داشتم. : دی با گوشی نوشتم یه خورده نزدیک هم بودن حروف غلط املایی هم زیاد شد :| یه خودشو درستیدم بقیه رو بیخیال باتچکر
    من خودم خیلی تحقیق کردم واسه کتاب .. البته تونت واسه خودم به نتایجی رسیدم که این نتایج گرانبها رو در اختیار شما هم قرار میدم و البته من رشتم ریاضیه و از بیشتر این کتابا استفاده نکردم اما تعریفاشونم زیاد شنیدم هر کسی هم تجربه داشت ممنون اگر نظرشو بگه.واسه ادبیات کلا هامون سبطیه بسطیه نمیدونم یکی از این دوتاست هنچنین زبان فارسی . واسه املا لغت قرابت معنایی ی و آرایه. یه گاج سبز هم داشته باشی واسه هر سال تک تک بیت های کتابو بررسی کرده
    واسه زبان کتاب جامع شهاب اناری مبتکران اگه تو متن مشکل داشتی بعد خوندن این کتاب و نترسیم از متن کیاسالاری رو بگیر.
    عربی هم عربی به زبان ساده ایاد فیلی رو اکثرا پیشنهاد میکنن من خودمدارم اما نخوندم. ولی کامل و جامع توضیح داده اما یه عده هم میگن توضیحاتش زیاده
    دینی هم متن درسی رو خیلی خوب بخون یه کتاب خوب هم بگیر واسه پیام آیات و مفاهیمشون. که من در این زمینه تجربه ندارم اما خودم یه گاج دارم فقط پیان آیاته اون خوبه. البته یه دینی جامع خیلی سبز لما داشتم همه جملاتی که مشابه آغاز میشد یه جا نوشته بود مثلا اونایی که با وقتی که شروع میشد یه طرف هرچقدرکه یه طرف و ... اونم به نظرم خوب بود واسه حفظ بهتر.
    شیمی هم که همه مبتکران تالیف بازرگانی رو پیشنهاد میکنن. فقط این که بازرگانی دو تا کتاب داره واسه هر پایه یکی کلا آموزشه که یه خورده هم تست داره یکیش هم تسته که درسنامه هم داره. البته مسلماسطح آموزش هر دو یکیه ولی یه عده میگفتن تست بهتره. همچنین واسه تست زدن میگفتن مبتکران خوب نیس البته واسه تست فقط . اونم میتونی گاج یا خیلی سبز استفاده کنی. شیمی سه خیلی سبز یم ورد خوبی داره که نمیدونم مبتکران هم داره یا نه .. اکثر واکنش های مهم رو یه جا نوشته بود .
    واسه فیزیک هم هم اینجا پرسیدم هم نت گشتم یگفتن اگه سطحت ضعیفه یک دو و سه رو مبتکران بگیر پیش رو هم فار بگیر بعد اگه خواستی سطحت رو قوی تر کنی نشر الگو که فک کنم همون انرژی اتمیه اونو بخون. اما اگه سطحت خوبه همون نشر الگو رو بگیر واسه درصدای بالا . البته فیزیک فار رو واسه پیش خیلیا تعریف میکردن که عالیه.
    اما ریاضیات تجربی هم یه کتابی بود از انتشارات کوله پشتی به اسم فک کنم ریاضیات پایه با طعم آلبالو گیلاسشم مال ریاضیه اونم خیلی تعریف میکردن که خیلی خوبه و .. هندسه هم نظری ندارم. اینایی که نوشتم نظریات خعلیا بودآ

ممنونم از تجربیات گرانبهایی که رایگان در اختیارم گذاشتید متشکرم

زیست هم شنیدم "خیلی سبز" ابوذر و کمیل نصری خیلی خوبه

9. این کاربر از ammar98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه EternalWanderer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان

می خواستم یه چند تا سوال حیاتی بپرسم اول اینکه من دو سال پیش کنکور تجربی دادم هم سراسری هم ازاد سراسریم شد 189 ولی چون عاشق دانشگاه تهران بودم و فقط وفقط می خواستم پزشکی تهران برم انتخاب رشته نکردم رفتم رشته نرم افزار تهران شمال ازاد اما بعد یه سال دیدم نمی تونم پزشکی تهرانو فراموش کنم برا همینم انصراف دادم که امسال بشینم بخونم حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه امسال تو خونم و همه ی وقتم ازاده اگه تمومه برنامه های کانونو مو به مو انجام بدم و تو ازموناش شرکت کنم می تونم پزشکی تهران بیارم یا نه برم همون گزینه دو که دو سال پیش رفتم ولی خودم فکر می کنم گزینه دو چیزه جدیدی بیشتر از این بهم اضافه نمی کنه از یه طرفم می گم چون دو سال پیش باهاش جلو رفتم با برنامش اشنا ترم از یه طرفه دیگم با خودم فکر می کنم جامعه اماری کانون خیلی عالیه........

ممنون
    ببین، هیچ موسسه ای هیچ چیزی رو تضمین نمیکنه پس دنبال معجزه نباش! ، کار موسسه ها اینه که فقط و فقط به کار شما نظم بدن، این خود شمایی که با تلاشت حرف اول و آخر و میزنی . به نظر خودم کانون هم برنامش اصولیه هم سوالاش استاندارده و هم جامعه آماریش خوبه. در ضمن هر سال حول و حوش 80 درصد از رتبه های برتر کشوری دانش آموز کانون بودند. چیزی که من میخوام بگم اینه که اگه قرار بود اتفاقی باشه یک بار اتفاق می افتاد نه هر سال! در پس چهره کانون یه جور محاسبات ریاضیه! میدونی که چی میگم؟! دقیق هست!
    کانون هم یه شروطی داره:
    بشرطی که 1- همیشه با برنامه جلو بیای 2- فقط دنبال تراز و رتبه نباشی منظورم اینه که بعد از هر آزمون بررسی کنی و ببینی چرا اشتباه میزنی یا اصلا نمیزنی 3- سعی کنی از هر آزمون چیزای جدید یاد بگیری 4- غیبت نداشته باشی 5- همه ی درسات در یک سطح باشه(همه 60 بهتر از یکی 90 و دیگری 30!) 6- سعی کنی تراز نیمسال دوم و اولت در یک سطح باشه و افت نداشته باشی(کارنامه امسالی ها نشون میده اونایی که افت نداشتن رتبه بهتری کسب کردن)
    موفق میشی ولی کسی چیزیو نمیتونه تضمین کنه!

11. 3 کاربر از EternalWanderer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان

ممنون
    زیاد خودت رو درگیر آزمون ها نکن
    هرکدوم معایب و محاسنی داره
    برای کلاس کنکور هم اگر تهران هستی برو آموزشگاه هدف
    واقعا تضمین کننده س(اگه خودت درسا رو بخونیاااااا)

13. این کاربر از leo73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    میگم شما دیدین کسی زبان انگلیسی رو 100 زده باشه ؟
    من ندیدم
    دیدم طرف عربی رو 100 زده ولی انگلیسی رتبه های خوب هم اکثرا بین 60 تا 90 میچرخه
    یه سوال دیگه :
    با درسایی مثل حسابان و جبر خیلی مشکل دارم توی تست
    پارسال هم همینطور بود
    مثلا درسو کامل یاد میگیرم حتی سواالای امتحان نهایی رو حل میکنم
    ولی تستاش خیلی برام سخته
    مثلا حتما یا باید عین سوالو دیده باشم که بتونم حلش کنم یا واقعا ساده باشه
    چجوری بخونمشون ؟
    چون پیش نمیاد که همه جور سوالو ببینم
    هنوز ریاضی رو شروع نکردم البته
    راهنمایی کنید
    مرسی

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من رتبه خوبي نياورده بودم ولي زبان رو 96 زده بودم. يكي از دوستامم بود كه سال قبلش زبان رو 100 زده بود رتبش هم به هيچ وجه خوب نبود حتي دندانپزشكي رو نتونست بياره. اتفاقا عربي سخت تره 100 زدنش خيلي كم پيا ميشه (‌توي رياضي و تجربي منظورمه )

16. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •