سلام. جناب ammar 98 که منابع خوب خواسته بودن.. البته لازمه بگم خودم میدونم غلط املایی زیاد داشتم. : دی با گوشی نوشتم یه خورده نزدیک هم بودن حروف غلط املایی هم زیاد شد :| یه خودشو درستیدم بقیه رو بیخیال
.gif)
باتچکر
.gif)
من خودم خیلی تحقیق کردم واسه کتاب .. البته تونت واسه خودم به نتایجی رسیدم که این نتایج گرانبها رو در اختیار شما هم قرار میدم و

البته من رشتم ریاضیه و از بیشتر این کتابا استفاده نکردم اما تعریفاشونم زیاد شنیدم هر کسی هم تجربه داشت ممنون اگر نظرشو بگه.واسه ادبیات کلا هامون سبطیه بسطیه
.gif)
نمیدونم یکی از این دوتاست
.gif)
هنچنین زبان فارسی . واسه املا لغت قرابت معنایی ی و آرایه. یه گاج سبز هم داشته باشی واسه هر سال تک تک بیت های کتابو بررسی کرده
واسه زبان کتاب جامع شهاب اناری مبتکران اگه تو متن مشکل داشتی بعد خوندن این کتاب و نترسیم از متن کیاسالاری رو بگیر.
عربی هم عربی به زبان ساده ایاد فیلی رو اکثرا پیشنهاد میکنن من خودمدارم اما نخوندم. ولی کامل و جامع توضیح داده اما یه عده هم میگن توضیحاتش زیاده
دینی هم متن درسی رو خیلی خوب بخون یه کتاب خوب هم بگیر واسه پیام آیات و مفاهیمشون. که من در این زمینه تجربه ندارم
.gif)
اما خودم یه گاج دارم فقط پیان آیاته اون خوبه. البته یه دینی جامع خیلی سبز لما داشتم همه جملاتی که مشابه آغاز میشد یه جا نوشته بود مثلا اونایی که با وقتی که شروع میشد یه طرف هرچقدرکه یه طرف و ... اونم به نظرم خوب بود واسه حفظ بهتر.
شیمی هم که همه مبتکران تالیف بازرگانی رو پیشنهاد میکنن. فقط این که بازرگانی دو تا کتاب داره واسه هر پایه یکی کلا آموزشه که یه خورده هم تست داره یکیش هم تسته که درسنامه هم داره. البته مسلماسطح آموزش هر دو یکیه ولی یه عده میگفتن تست بهتره. همچنین واسه تست زدن میگفتن مبتکران خوب نیس البته واسه تست فقط . اونم میتونی گاج یا خیلی سبز استفاده کنی. شیمی سه خیلی سبز یم ورد خوبی داره که نمیدونم مبتکران هم داره یا نه .. اکثر واکنش های مهم رو یه جا نوشته بود .
واسه فیزیک هم هم اینجا پرسیدم هم نت گشتم یگفتن اگه سطحت ضعیفه یک دو و سه رو مبتکران بگیر پیش رو هم فار بگیر بعد اگه خواستی سطحت رو قوی تر کنی نشر الگو که فک کنم همون انرژی اتمیه اونو بخون. اما اگه سطحت خوبه همون نشر الگو رو بگیر واسه درصدای بالا . البته فیزیک فار رو واسه پیش خیلیا تعریف میکردن که عالیه.

اما ریاضیات تجربی هم یه کتابی بود از انتشارات کوله پشتی به اسم فک کنم ریاضیات پایه با طعم آلبالو
.gif)
گیلاسشم مال ریاضیه اونم خیلی تعریف میکردن که خیلی خوبه و .. هندسه هم نظری ندارم. اینایی که نوشتم نظریات خعلیا بودآ