من یه بار اینکارو کردم پشیمون شدم چون دور joysticke k750با w800فرق داره و جهت راست و بالا درست کار نمی کنه و آنتن دهی هم مییاد پایین!
من یه بار اینکارو کردم پشیمون شدم چون دور joysticke k750با w800فرق داره و جهت راست و بالا درست کار نمی کنه و آنتن دهی هم مییاد پایین!
فدات شم دوست عزیز با این توضیحات گوشی شما منحصرا ساخت چین است حالا شما برو جلوی دوستت کلاس بذار![]()
گوشی واسه فروش کا750 . و550 خواستین پیغام بدین
کسی میدونه چطور میشه رادیوی اینترنتی رو از گوشی به اصطلاح استریم(گوش)کرد؟من نمی تونم چون هر بار می خوام این کارو بکنم مرورگر میگه "آین نوع فایل توسط گوشی پشتیبانی نمی شود در هر صورت دریافت شود؟"که وقتی بله رو کلیک میکنم فایل تو موارد دیگر ذخیره میشه که بلا استفادست!این سایتو امتحان کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد یک کانال رادیو رو انتخاب کنید از لیستش.
لطفا اگه کسی میدونه جواب بده.
من وقتی که میخوام مسیج بفرسنم حرف پ نداره ولی وقتی مسیج دریافت میکنم پ هم داره !!![]()
من میخوام بدونم رم1G روی k750 تبدیل شده به w800 چطور جواب میده؟
متشکرم
سلام
شنیدم کا 750 ساخت چین و مالزی هست کدومش بهتره
2. سونی اریکسون مال کدوم کشوره و چرا میده گوشی ها شو چین و مالزی بسازن
3.ایا کا 750 ساخت خود کشور ی که سونی اریکسون اون جا هست پیدا میشه
ممنون
k750 رو فقط چبن میزنه اما کیفیتش عالیه
این مرورگر گوشی مشکلش چیه؟؟!چرا سایتهایی که برای موبایل طراحی شدند رو باز نمیکنه؟لطفا این دو تا سایتو برای نمونه توی موبایل امتحان کنید اگه باز شدند پس مشکل از جای دیگست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wap.scootertechno.com
کسی روشی بلده که بشه باهاش صدای رادیو رو ظبط کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)