تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 754 اولاول ... 333940414243444546475393143543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

خوب همونطور که میبینید وضع خط من افتضاح هست .
    دوستان در تاپیک اینترنت شهرمون پیشنهاد کردن یه خط تلفن جدید بگیرم . حالا سوالم این هست که اگه خط جدید بگیرم SNR بالا میره یا Attenuation پایین میاد ؟ یا فرقی نمیکنه ؟
    اینم بگم مشکل از سیم کشی داخلی و اسپلیتر و ... نیست . مستقیم از دم در خونه سیم کشیدم ولی زیاد تغییر نکرد .

یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه اگه میزان Attenuation به فاصله ربط داره چرا در بخش Upstream میزان Attenuation کم هست ولی در بخش DownStream زیاده ؟ درحالی که اگه به وضعیت بقیه دوستان نگاه کنید میزان Attenuation در بخش Upstream و Downstream تفاوت چندانی نداره (این چند صفحه اخیر که نگاه کردم اینطوری بود ) . ضمنا فاصله خونه ما با مرکز مخابراتی اونقدرها هم زیاد نیست ! 2-3 کیلومتر زیاده ؟ الان خط من رو 2 مگ بسته شده ولی میزان Rate بین 1500-1800 در نوسان هست که دوستان میگن به خاطر نویز زیاد اینطوری میشه . بنابراین من نمیتونم حداکثر سرعت رو بگیرم ... البته اینم بگم که قطع و وصلی ندارم.

به مخابرات زنگ زدم ولی اونا میگن مشکلی وجود نداره و خط شما سالم هست و نویز نداره و ...

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اینترنتم وصل نمی شد رفتم دوشاخه تلفن رو وصل کردم، وصل شد

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

مشکل نویزت برطرف شد؟

4. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خوب همونطور که میبینید وضع خط من افتضاح هست .
    دوستان در تاپیک اینترنت شهرمون پیشنهاد کردن یه خط تلفن جدید بگیرم . حالا سوالم این هست که اگه خط جدید بگیرم SNR بالا میره یا Attenuation پایین میاد ؟ یا فرقی نمیکنه ؟
    اینم بگم مشکل از سیم کشی داخلی و اسپلیتر و ... نیست . مستقیم از دم در خونه سیم کشیدم ولی زیاد تغییر نکرد .

یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه اگه میزان Attenuation به فاصله ربط داره چرا در بخش Upstream میزان Attenuation کم هست ولی در بخش DownStream زیاده ؟ درحالی که اگه به وضعیت بقیه دوستان نگاه کنید میزان Attenuation در بخش Upstream و Downstream تفاوت چندانی نداره (این چند صفحه اخیر که نگاه کردم اینطوری بود ) . ضمنا فاصله خونه ما با مرکز مخابراتی اونقدرها هم زیاد نیست ! 2-3 کیلومتر زیاده ؟ الان خط من رو 2 مگ بسته شده ولی میزان Rate بین 1500-1800 در نوسان هست که دوستان میگن به خاطر نویز زیاد اینطوری میشه . بنابراین من نمیتونم حداکثر سرعت رو بگیرم ... البته اینم بگم که قطع و وصلی ندارم.

به مخابرات زنگ زدم ولی اونا میگن مشکلی وجود نداره و خط شما سالم هست و نویز نداره و ...
    منم اینجا در مورد اینکه با گرفتن خط جدید میزان Attenuation ممکنه تغییر کنه یا نه سوال کردم ولی جوابی نگرفتم. کیفیت خط من هم تقریبا مثل شماست

6. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

منم اینجا در مورد اینکه با گرفتن خط جدید میزان Attenuation ممکنه تغییر کنه یا نه سوال کردم ولی جوابی نگرفتم. کیفیت خط من هم تقریبا مثل شماست
    اگر همه تست هارو انجام دادی سیم کشی چک کردی سر خط کنترل کردی
    اخرین گزینه ناچاری خط بگیری

8. 2 کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اگر همه تست هارو انجام دادی سیم کشی چک کردی سر خط کنترل کردی
    اخرین گزینه ناچاری خط بگیری
    خب سوال همینجاست که با گرفتن خط چقد امکان داره که وضعیتش مثل خط قبلی نباشه ؟ اصلا تغییر میکنه یا نه؟

10. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

خب سوال همینجاست که با گرفتن خط چقد امکان داره که وضعیتش مثل خط قبلی نباشه ؟ اصلا تغییر میکنه یا نه؟
    فقط در یه صورت میتونی بفهمی وضعیتت تغییر میکنه با نه اونم اینکه بری خونه یه همسایه نزدیکت وارد کنسول مودمش بشی و فاصله اش تا مخابرات رو چک کنی
    Attenuation
    اگه مشابه مال شما بود که هر کاری کنی همینه ولی اگه اختلاف چشم گیری داشت پس مشکل از خط شماست

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

اگه از همون پریز تلفن و نت میگیری ممکنه دوشاخه درونش اتصالی داشته باشه یا اسپلیتر این مشکل رو داشته باشه

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

اگه فاصلت دور باشه مثل همون خط قبلی هست چون که مسیر زیادی رو باید طی کنه به خاطر همین نویز افزایش پیدا میکنه و کیفیت هم کاهش
    به نظر من خط های قدیمی از لحاظ کیفیت بهترن هیچ وقت خط قدیمی رو کنار نزار و خط جدید نخر
    در ضمن اگه فاصلت با مخابرات کم باشه امکان این هست که کیفیتت بالاتر بره

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مشکل نویزت برطرف شد؟
    نه باید سیم کشی رو عوض کنم. دیروز بارونی بود خیلی قطع شد.

خیر از یه پریز دیگه نت میگیرم. از اسپلیتر هم استفاده نمی کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •