من که تا قسمت 8 دیدم بقیشو دارم دانلود میکنم ببینمامشبم خوب بود این هوش سیاه همه کاره هستااا چه راحت یه اتوبان رو بست و فرار کرد
![]()
من که تا قسمت 8 دیدم بقیشو دارم دانلود میکنم ببینمامشبم خوب بود این هوش سیاه همه کاره هستااا چه راحت یه اتوبان رو بست و فرار کرد
![]()
با وجود اینکه بعضی قسمت های فیلمنامه غیر قابل باوره اما باید به کارگردان و نویسنده و بازیگران این سریال تبریک گفت
مثلا من نفهمیدم چی شد که موتور رو برد و مخفی کرد و دقیقا همونجا که با طناب اومد پایین موتور اونجا بود یا ...![]()
دقت کردین اتوبان سریع ترافیک شد؟! شلوغ هم نبود زیاد!! D:
پلیسا هم زود اومدن بعد دیدیم شلوغ شده!! خیلی اغراق کردن! دی
خوب اونجا مخفی کردن بعد اونم همون ورا پیاده شد دیگه. D:
یادت نیست اونجا نیما بود اسمش؟ گفت: به من گفتن موتورو اینجا بزارم![]()
اون پلیس رو دیدی رفت بالای ماشین
خوب کی بهت گفت بدل کاری بزن الکی میرفتی دنبالش میگفت فرار کرد
حقت بود بخوری زمین
یعنی تفک اسنایپر به اون زبلی (همون قناصه-سیمسنوو) نتونست کاظمی رو بزنه؟؟ آخه مگه امکان داره؟ از دست سیمینوو کی میتونه دربره آخه؟؟
خوب باید حس فیلم بره بالا یا نه؟!بعدشم داشتن میدیدن دیگه همینجوری بره دنبالش همه داشتن میدیدن ! :بهمن
در ضمن با اونجاش حال نکردم که اونو زد منفجرید!![]()
بعدشم داشت خیلی راحت دستگیر میشد. من اعصابم داشت خورد میشد که اینا راحت نشستن. بعد اون زنگ زد وگرنه الان آب خنکی بودن!
باو اینجوری که الان فیلم تموم میشد!
به قسمت اخر زیاد مونده هنوز D:
جریانا داریم هنوز![]()
قشنگ بود این قسمتش
فقط بعضی جاها یه جوری پیش میره فیلم
مثلا من نگرفتم اصلا قضیه بانک و اینا چطوری بود؟
که از روی رنگ ماشین صاحب قبلی ماشین رو توی بانک پیدا کردن و ادامه ماجرا؟
یعنی همه نقشه هایی که جوکر واسه بتمن می ریخت و فرارهایی که میکرد قابل باور بود حالا این شده غیر واقعی؟
یکم هم انصاف خوبه....
آره منم حال نکردم که منفجرش کرد یه خورده ناراحت شدم نامردی بود از قبل بهش وصل کرده بود
کار درستی هم کرد که منفجرش کرد . کلا خودش کاظمی هیچ وقت رد پایی از خودش نمیزاره که پیداش کنن اطرافیانشن که سوتی میدن . ولی خداییش دم پلیس ها هم گرم که از کجا به اون خونه رسیدن . اگه اون خواهره لو نمیداد عمرا میفهمیدن . الان اون یارو فرار کرد دیگه ؟ یعنی هیچ کس نرفت دنبالش . فوقش یارو که افتاد زمین باید پا میشد یه ماشین میگرفت میرفت دنبالش . واقعا که ... پلیس فتائن دیگه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)