تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 46 اولاول ... 333940414243444546 آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 457

نام تاپيک: Assassin’s Creed IV: Black Flag

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

معلومه که اون ابهت رو نداره........ادوارد هرگز ابهتی نداره....ولی اگه حرف از ابهت زدی اتزیو استادش بود
    اره ولی تو تریلرها خیلی خفن ناک نشونش داده بودن . اونجور که تچ ازش تعریف میکرد تو تریلر خیال میکردم این دفعه کاراکتری خفن داریم . در حالی که به نظرم از لحاظ ابهت اتزیو بهتر بود و جوری مبارزه میکرد که دشمنا به غلط کردن میفتادن .
    از لحاظ خشونت مبارزه و روون بودن مبارزات کانر خیلی بهتر بود . انواع سلاح ها رو میشد واسه کانر استفاده کرد . نه مثل حالا که فقط شمشیر داره . ادوارد فقط کاپتان خوبیه همین
    Last edited by Gregar; 13-03-2014 at 19:03.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اه چه یه دفعه تموم شد

محتوای مخفی: اسپوبل اخر داستان 

به احتمال زیاد اساسین بعدی داستان haytham باشه با این پایانی که دیدیم
    ولی در مورد haytham :
    معلوم شده بچه خود ادوارده ؟
    اخه اولا ادوارد نشون نداد با کسی غیر از زنش بوده باشه یا حتی بعد از مرگش با کسی ازدواج کرده باشه .
    دوما با اون چهره ای که توی سری سوم دیدیم از haytham بعید میدونم اصلیتی انگلیسی داشته باشه و کلا بچه واقعی ادوارد باشه .
    من که حدس میزنم بچه واقعی ادوارد نیست و شاید بچه anne bony باشه که به هر حال توی داستان به حاملگیش اشاره شد .

من فقط قضیه sage رو نفهمیدم چطور اون اخر کار اومده بود . ایا توی همین نسخه دلیل حضور sage توی این دوران معلوم شد یا نه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام
    آقا وقتی یه کشتی رو غارت میکنیم
    اون گذینه آخرش چیه؟ sent to kenway fleet
    ممنون

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

سلام
    آقا وقتی یه کشتی رو غارت میکنیم
    اون گذینه آخرش چیه؟ sent to kenway fleet
    ممنون
    اون برا کسایی هست که بازی رو اورجینال خریدن و آنلاین میتونن بازی کنن....درواقع هر بار که اونو انتخاب میکنی یکی به یارانت اضافه میشه....در کل استادشون خیلی زیاد نیست تو آنلاین...

5. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دوستان دوستان....دوستان Ac باز من خبر مهم خبر مهم خبر مهم
    اساسینس کرید جدید اومد assassin's creed unity در یکی از تعطیلات 2014 طبق گفته ی یه سایتی قابله خریده
    دیم دیدام دی دام ری رام ری رام ری رام رام
    دارم از خوشحالی میرم اون دنیا

7. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

خوبه
    من اینو فعلا رو 40 درصد هستم
    البته وقت نمیکنم بازی کنم
    هرچند اینم بخواهی با ماموریتهای فرعی و سینگ با درصد بالا تموم کنی تمومی نداره

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان دوستان....دوستان Ac باز من خبر مهم خبر مهم خبر مهم
    اساسینس کرید جدید اومد assassin's creed unity در یکی از تعطیلات 2014 طبق گفته ی یه سایتی قابله خریده
    دیم دیدام دی دام ری رام ری رام ری رام رام
    دارم از خوشحالی میرم اون دنیا
    الان واسه نسخه بعدی اینقدر خوشحال شدی ؟

خداییش همچین خوشحالی رو من موقع brotherhood کردم اما الان دیگه همچین خبری خوشحالی که هیچ حتی ناراحتی هم داره . حالا نمیدونم شما لذت میبری از این نسخه های هر ساله یا نه ولی من یکی که به زور بازی میکنم . فقط واسه فهمیدن داستان . دیگه واقعا هیچی غیر از داستان نمیتونه ارائه بده این بازی .
    بر خلاف یک بازی مثل بتمن که از لحاظ ماموریتهای جانبی خیلی بهتر کار میکنه .

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

الان واسه نسخه بعدی اینقدر خوشحال شدی ؟

خداییش همچین خوشحالی رو من موقع brotherhood کردم اما الان دیگه همچین خبری خوشحالی که هیچ حتی ناراحتی هم داره . حالا نمیدونم شما لذت میبری از این نسخه های هر ساله یا نه ولی من یکی که به زور بازی میکنم . فقط واسه فهمیدن داستان . دیگه واقعا هیچی غیر از داستان نمیتونه ارائه بده این بازی .
    بر خلاف یک بازی مثل بتمن که از لحاظ ماموریتهای جانبی خیلی بهتر کار میکنه .
    پسر خوب شما برو یه تریلر از این ببین..............شخصیت داستان اسمش arno هستش ........که در انقلاب فرانسه یعننننننننننی پاریسه....حالا فهمیدی چرا خوشحالی می کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پسر خوب شما برو یه تریلر از این ببین..............شخصیت داستان اسمش arno هستش ........که در انقلاب فرانسه یعننننننننننی پاریسه....حالا فهمیدی چرا خوشحالی می کنم
    میدونستم تو فرانسه است و موقع انقلابه . اما نمیدونستم تریلرش اومده . عکسهاشو فقط دیده بودم .

نه انصافا تریلر خوبی بود . کمی امیدوار شدم به این نسخه . حق داری خوشحال باشی
    حس همون زمان ازیو رو بهم داد . چه میدونم فعلا که AC دو نسخه است که دیگه اونجوری مثل قبل بهم حال نمیده . اگه بخوان این نسخه رو هم مثل دو نسخه قبلی بکنن که هیچ اما اگه دوباره برگرده به دوران Assassin خیلی خوبه . نه به دوران Warrior .
    Last edited by Gregar; 27-03-2014 at 10:21.

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

میدونستم تو فرانسه است و موقع انقلابه . اما نمیدونستم تریلرش اومده . عکسهاشو فقط دیده بودم .

نه انصافا تریلر خوبی بود . کمی امیدوار شدم به این نسخه . حق داری خوشحال باشی
    حس همون زمان ازیو رو بهم داد . چه میدونم فعلا که AC دو نسخه است که دیگه اونجوری مثل قبل بهم حال نمیده . اگه بخوان این نسخه رو هم مثل دو نسخه قبلی بکنن که هیچ اما اگه دوباره برگرده به دوران Assassin خیلی خوبه . نه به دوران Warrior .
    اره خیلی توپه......من که خیلی منتظرشم.....سیستمش این بود ز یه سایت معتبر خارجی با کلی زحمت در اوردم
    minimum
    cpu:dual core 2.00 GHz
    ram:4 GB
    hard drive :20 GB
    graphic:8800GT
    خیلی خوبه نه؟!؟ میدونی چرا هارد درایوشکمه؟!؟ به خاطر اینه که بخاطر این که همه ی زبون ها به جز انگلیسی پاک شده......هارد بلک فلگ 16 بود...برای این یکی یه جای بزرگ تر پیدا کن (درایو بزرگتر)

گرافیکشم خوبه......در کل عالیه...تنها بدیش این که این دوست خوش لباس ما تفنگ یکی داره با شمشیرم یکی داره...کرفتینگم ندار...........اااااههههههههاا اهههه
    Last edited by wrath of god; 27-03-2014 at 11:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •