تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 626 اولاول ... 333940414243444546475393143543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

اگه نباشه جاش خالی می مونه shik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با عرض معذرت از مدیر تاپیک بابت پست های زیاد من (می تونید پستامو پاک کنید)

توی دفترچه نوشته بود یه دکمه ریکاوری داره. روی لپ تاپ نگاه کردم و درسته دکمه ریکاوری کنار محل وصل شارژر هست. اما این دکمه ریکاوری در کامپیوتری که خام بوده و ویندوز اوریجینال نداشته به چه دردی می خوره؟
    میشه خودمون ریکاوری فایل بسازیم و بعد از اون بخونه؟

قول می دم تا موضوع جدید پیش نیومده دیگه پست نذارم
    دوباره میتونید ویرایش کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان فرقِ 500 با 580 چیه و 400 با 480 چطور؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

از کجا بخرم بهتره؟؟تو تهران

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

حوصله ندارم نقل قول کنم شرمنده ....

1: وقتی رو حالت optimize battery life باشه تا 60 درصد شارز میشه و بعدش مستقیم وصل میشه به شارزر ولی در دفاعت بعد اگر به هر دلیلی تا 9 درصد ازشارزتون کم بشه یعنی بشه 51 درصد همچنتان شارزش نمکنه تا وقتی که برسه به 50 درصد اون وقته که دوباره تا 60 درصد شارز میشه....

2: دوستی که میخواستی بخری اینو بدون کیفبت صفخه کلید و دی وی دی رایت خوب نیست و باتریش هم زیاد چنگی به دل نمیزنه و بر خلاف همه چیز هایی که من شنیدم لیتیوم پلیمری نیست و بلکه همون لیتیوم یونیه و با دیگ لپ تاپ ها هیچ فرقی نمیکنه در ضمن وقتی هنگ کنه مصیبته چون باتری قابلیت جدایی نداره......

5. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

حوصله ندارم نقل قول کنم شرمنده ....

2: دوستی که میخواستی بخری اینو بدون کیفبت صفخه کلید و دی وی دی رایت خوب نیست و باتریش هم زیاد چنگی به دل نمیزنه و بر خلاف همه چیز هایی که من شنیدم لیتیوم پلیمری نیست و بلکه همون لیتیوم یونیه و با دیگ لپ تاپ ها هیچ فرقی نمیکنه در ضمن وقتی هنگ کنه مصیبته چون باتری قابلیت جدایی نداره......
    شما منو به شک انداختی برای انتخاب این مدل!!
    یعنی اونقدرهام که میگن خوب نیست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

شما منو به شک انداختی برای انتخاب این مدل!!
    یعنی اونقدرهام که میگن خوب نیست؟

من که راضی نبودم حالا بقیه رو نمیدونم......

همین تاپیک رو بخون چند مورد کلیدئ های کیبورد شون از جا دراومده.....

من انتظار بیشتری از باطری داشتم و این سلیقه ای ولی خواستم بدونی اگه نیاز به باطری قوی داری این مدل مناسب نیست......

البته بماند در زیبایی رقیب نداره یعنی من تنها رقیبش در زیبایی رو k55 میدونم ولا غیر وکیفیت صدا هم بسیار زیباست.....

8. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من که راضی نبودم حالا بقیه رو نمیدونم......

همین تاپیک رو بخون چند مورد کلیدئ های کیبورد شون از جا دراومده.....

من انتظار بیشتری از باطری داشتم و این سلیقه ای ولی خواستم بدونی اگه نیاز به باطری قوی داری این مدل مناسب نیست......

البته بماند در زیبایی رقیب نداره یعنی من تنها رقیبش در زیبایی رو k55 میدونم ولا غیر وکیفیت صدا هم بسیار زیباست.....
    نمیخوام از بحث تاپیک خارج بشم ولی میشه شما بگید چه مدلهایی رو تو همین رنج 2500 معرفی میکنید که 1)کیفیت ساخت خوب 2)اسپیکر خوب 3)کیبورد خوب داشته باشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

نمیخوام از بحث تاپیک خارج بشم ولی میشه شما بگید چه مدلهایی رو تو همین رنج 2500 معرفی میکنید که 1)کیفیت ساخت خوب 2)اسپیکر خوب 3)کیبورد خوب داشته باشه؟

من نمیتونم مدل خاصی رو به شما معرفب کنم این مدل رو هم چون خودم دارم راجع بهش نظر دادم البته من خودم به جز این مدل به دنبال k55vd از asus هم بودم که اونم کار خوبیه ولی راجع به جزئیاتش چیزی نمیدونم....ولی کانفیگش نسبت به z500 خیلی پایین تره

11. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

سلام
    من دیروز لپ تاپ لنوو Z500 را خریدم. بین این لپ تاپ و یه مدل ایسوس شک داشتم که دیروز بعد از خوندن این تایپک تصمیم قطعی گرفتم. خیلی از همه شما که اطلاعاتتون را در اختیار بقیه می گذارید متشکرم.

رنگ سفید. Core i7 و بقیه کانفیگش هم مشخصه. قیمت 3100 گارنتی هماهنگ و بیمه ایران یکساله. از مجتع پایتخت خریدم.
    کل پاساژ را زیزو رو کردم تا بک لایت دار پیدا کنم. همه می گفتن i7 بک لایت نداره. اما یه جا پیدا کردم که گفت رنگ قهوه ای بک لایت داره اما سفیدش نداره. خلاصه آخرش بدون بک لایت گرفتم. یه ویدوز 8 هم برام نصب کرد. تا امروز خودم برم نرم افزاراش را نصب کنم.

فقط دو تا مشکل. من اصلا بلد نیستم با 8 کار کنم (مثلا خیر سرم خودم کامپیوتری هستما)
    و مشکل دوم هنوز نمی دونم تاچ پدش چه کارایی می کنه. دیشب بالاخره بعد از کلی کارفهمیدم اسکرولش چه جوریه. اینجا خوندم دو انگتشتی هست. به تازه کار ها بگم که این دوو انگشت باید یکیش سمت راست خط روی تاچ پد باشه و انگشت دوم سمت چپ اون خط ....

قیافش خیلی خوشگله. سبکه. ظریف و باریکه. ایشالله سخت افزارش هم عالی باشه
    مبارک باشه
    به جمع ما خوش اومدی

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

ذوستان دوست دارم تعاملی باهم کار کنیم و ار مدیر بازی و این کارا خوشم نمیاد چون نزدیک امتحانای خرداد هستش منم نهایی دارم
    نمیخوام تایپک بخوابه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •