تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 59 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

به تازگی کنسول بازی جدیدی به نام «اویا» توانسته است توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کند. شاید یکی از دلایل این اتفاق این نکته باشد که این کنسول بسیار ارزان قیمت است، فقط ۹۹ دلار. اما این کنسول چه ویژگی‌هایی دارد؟ چقدر توان رقابت با رقبای بزرگ خود نظیر xbox و PlayStation را دارد؟ نقاط ضعف و قدرت این کنسول چیست؟ اندیشه‌ی سازندگان برای آینده‌ی این کنسول چیست؟ و در نهایت، این کنسول برای کاربران ایرانی مناسب است یا خیر؟

معرفی کلی

«ouya» یک کنسول بازی ۹۹ دلاری است که از سیستم عامل Android نسخه‌ی ۴.۱ قدرت گرفته است. از لحاظ سخت افزاری، این کنسول بازی یک CPU چهار هسته‌ای ARM Cortex-A9 MPCore ، یک گیگابایت حافظه RAM ، و گرافیک Nvidia GeForce ULP 520 MHz است که کیفیت ۱۰۸۰p را برای شما فراهم می‌کند. این کنسول با ۸ گیگابایت حافظه‌ی داخلی ارایه می‌شود.

طراحی دستگاه هم مانند ایده‌ی اولیه‌ی آن غیرمعمول و متفاوت است، این کنسول، کوچک، ساده و مدرن است، فضای اضافی اشغال نمی‌کند و از حداقل ارتباطات ِ سیمی استفاده می‌کند.

تا کنون حدود ۳۰۰ بازی برای این کنسول ساخته شده است که می‌توانید فهرست کامل آن‌ها را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داستان شروع ouya

سازندگان ouya در ابتدا و زمانی که ایده‌ی این کنسول جالب در ذهنشان بود بودجه‌ی کافی برای شروع این پروژه را نداشتند. آنها ابتدا ایده‌ی جالبشان را کامل کردند و آنرا پخته‌تر کردند و سپس پروژه‌ی خود را برای کمک گرفتن از کاربران در هزینه‌ها بر روی وبسایت «کیک‌استارتر» قرار دادند. این ایده با استقبال فراوان کاربران روبرو شد و تنها پس از حدود یک ماه حدود ۹ برابر مبلغ موردنظر جمع‌آوری شد، این ایده یکی از برترین ایده‌های موجود در KickStarter است، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رقابت با بزرگان

اکنون می‌توان گفت که سازندگان ouya از با جسارت‌ترین افراد در زمینه‌ی کنسول‌های بازی هستند، چرا که وارد بازاری کاملا انحصاری شده‌اند. در حقیقت، هم‌اکنون کنسول‌های بزرگی نظیر xbox و PlayStation درصد بالایی از این بازار را در دست دارند. نکته‌ی مهم این است که کنسول‌های مطرح‌تر همواره مشکلاتی را برای کاربران به همراه داشتند. ouya با هوشیاری سعی می‌کند از این مشکلات به نفع خود استفاده کند و با نزدیک شدن به خواسته‌های کاربران این کنسول‌ها و بازی‌سازان سهم قابل توجهی در این بازار برای خود کسب کند.

اولین گام ouya ارزان بودن این کنسول است، قیمت این کنسول بسیار پایین‌تر و حدود یک چهارم قیمت کنسول‌های بزرگ است.

یکی از مشکلات دیگری که گیمرهای کنسول‌های بزرگ با آن سروکار دارند گران بودن بیش از اندازه‌ی بازی‌ها است. نکته‌ی مهم این است که ۵۰ دلار برای یک بازی قیمت زیادی برای بسیاری از کاربران است. کنسول ouya از این نارضایتی کاربران استفاده کرده و برای سازندگان بازی قانونی گذاشته است که هر بازی باید یک نسخه‌ی مجانی داشته باشد. کاربران می‌توانند در صورت تمایل نسخه‌ی کامل بازی را خریداری کنند.

هزینه‌ی ساخت بازی برای کنسول‌های بزرگ بسیار زیاد است. همچنین قوانین بسیار سخت‌گیرانه‌ای از طرف کنسول‌ها وجود دارد که علاوه بر دلسردی بازی‌سازان منجر به ایجاد فضای انحصاری در ساخت بازی شده است. ouya از این جریان نیز به سود خود استفاده کرده است. این کنسول ابتدا توانست با استفاده از یک سیستم عامل Open Source و قدرتمند توجه بسیاری از بازی‌سازان را به خود جلب کند. از سوی دیگر، بر خلاف دیگر کنسول‌ها، Development Kit این کنسول موسوم به ODK کاملا مجانی است و بازی‌سازان تنها کافیست شروع کنند.

اما این آخر داستان نیست. ouya اخیرا بودجه‌ای یک میلیون دلاری را به سازندگان بازی اختصاص داده است و با قوانینی ساده این امکان را برای ایده‌هایی که مورد علاقه‌ی کاربران هم باشد فراهم ساخته تا بودجه‌ی اولیه ی بازی را در اختیار داشته باشند.

این کنسول همانند همه ی دستگاه‌های دیگر بدون مشکل نیست. سازندگان ouya از عرضه‌ی نسخه‌ی دوم این کنسول خبر داده‌اند. قرار است بسیاری از مشکلات کنسول در این نسخه رفع شوند.

بطور خلاصه، نقاط قوت این کنسول طراحی جذاب، سادگی جفت‌کردن دسته‌ها، وجود نسخه‌ی رایگان برای همه‌ی بازی‌ها، نصب راحت، و وجود ارتباط HDMI است. نقاط ضعف این دستگاه کیفیت پایین دسته ها، نداشتن مغازه بازی (Play Store)، حافظه ی داخلی کم و نداشتن قابلیت افزایش فضا، و کیفیت پایین بازی‌ها است.

در نهایت، بله یا خیر؟

اینکه ouya می‌تواند شما را راضی کند یا خیر، در اصل بستگی به این موضوع دارد که شما چه نوع بازی‌هایی را می‌پسندید. بطور کلی اگر شما طرفدار بازی‌هایی با سبک قدیمی‌تر مثل sonic هستید، این کنسول برای شما مناسب خواهد بود ولی اگر شما بازی‌های مدرن‌تر مثل Call of duty و امثال آن‌را دوست دارید، بعید است که این کنسول با وضعیت کنونی بتواند شما را راضی کند، چرا که هنوز بازی‌های زیادی برای این کنسول منتشر نشده‌اند. علاوه بر این، این کنسول مشکلاتی پایه‌ای دارد که ممکن است دوست‌داران بازی‌های مدرن را از خود دور کند. از سوی دیگر قیمت کم کنسول باعث وسوسه‌شدن کاربران برای امتحان‌کردن این کنسول می‌شود.

از طرف دیگر، قیمت بازی‌ها درایران بسیار پایین میباشد (حداقل بازی ها بر روی PC) پس با هزینه‌های بسیار کم و یک PC نسبتا خوب میتوانیم از بازی‌های روز دنیا به راحتی لذت ببریم. نکته‌ی مهم این است که باید مقداری صبر کنیم و آینده ی این کنسول کوچک را مشاهده کنیم.

اگر ouya بازی‌سازان ایرانی را تحریم نکند و از طرفی بتواند سهم نسبی خوبی در بازار ایران کسب کند، می‌تواند بهترین گزینه برای بازی‌سازان ایرانی باشد، چرا که تحت سیستم عاملی Open Source است و همچنین مشکلات و سختی‌هایی که در کنسول‌های بازی بزرگ برای بازی‌سازان وجود دارد را دربرندارد.

نتیجه گیری: صبر

با توضیحات گفته شده می‌توان گفت که ouya کنسول خوب و آینده‌داری می‌تواند باشد اما نه تنها کاربران ایرانی بلکه همه‌ی کاربران باید کمی برای خرید این کنسول صبر کنند، تا زمانی که هم بازی‌های بیشتر و متنوع‌تری تولید شده باشد و هم نسخه‌ی جدید شاید کیفیت ساخت راضی کننده‌تری داشته باشد.
    Last edited by sonixax; 08-08-2013 at 15:23.

2. 7 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیزم دلم من به این علت گفتم مناسب تره چون سیستم آنلاینش پر هیجان تر و جذاب تره نه اینکه منظورم این باشه PS4 آنلاین نداره.آره PS4 هم آنلاین داره اما قطعا آنلاین X1 با توجه با سابقه و تجربه بهتر مایکروسافت در نسل فعلی بهتر خواهد بود ضمنا همه حرفهای منو جدی نگیر بعضی هاش از رو فن بازیه

از اون نظرم حساب کنی امکان داره خیلی اتفاق ها بیوفته! اومدیو psn ورق رو برگردوند.از همه مهمتر اینکه تو مملکت ما PS4 با قیمتی که براش تعیین شده بیشتر بازه اقتصادی داره و گمون نکنم درصد خیلی بالایی از گیمر ها هم کنسول رو واسه آنلاینش خریداری کنن!
    فقط ببین ازت انتظار دارم توی اون وحله از زمان که به این نتیجه رسیدیم امضاتو با لوگوی فوق شکیل PS تغییر بدی

ouya
    ببینید کِـــی گفتم باز اگر همین کنسول چند سال دیگه نیومد پِدَرِ همه رو در بیاره.: دی
    البته اگر اپل نخواد راه 100 ساله رو یه شبه طی کنه!!!
    Last edited by B.3.S.T; 08-08-2013 at 15:37.

4. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

از اون نظرم حساب کنی امکان داره خیلی اتفاق ها بیوفته! اومدیو psn ورق رو برگردوند.از همه مهمتر اینکه تو مملکت ما PS4 با قیمتی که براش تعیین شده بیشتر بازه اقتصادی داره و گمون نکنم درصد خیلی بالایی از گیمر ها هم کنسول رو واسه آنلاینش خریداری کنن!
    فقط ببین ازت انتظار دارم توی اون وحله از زمان که به این نتیجه رسیدیم امضاتو با لوگوی فوق شکیل PS تغییر بدی
    خب من PS رو هم دوست دارم یعنی مثل خیلی فن ها از کنسول رقیب بدم نمیاد.کلا من عشق گیم و عشق کنسول هستم شاید تا حدودی بیشتر واسه سبک گیم PC هیتر باشم ولی چون به شدت شیفته ایکس باکس و بخصوص شبکه آنلاینش و دسته خوش دستش هستم پس فکر نکنم زمانی برسه که از فن بوی بودنم نسبت به مایکرو کوتاه بیام ولی آره انصافا لوگوی سونی قشنگه

راستی بحث دسته شد خواستم بگم من دو روز پیش داشتم از سرکار برمیگشتم خونه مسیرم خورد به یه گیم نت منم گفتم برم به یاد قدیما یه ساعتی زامبی بلک آپس 1 آنلاین با بچه های گیم نت بازی کنم.گیم نت این محله همش PS3 داشت و منم اصلا عادت به دسته PS3 نداشتم نمی دونم آیا علتش عدم عادت من به این دستگیره بود یا واقعا تفاوت فاحشی بین دستگیره PS3 و X360 هست چون اصلا به دلم ننشست دستگیره PS3 .دسته X360 خیلی خوش دست تر هست به نظرم و این D-pad دسته X360 پایین قرار داره خیلی بهتره تا اینکه بخواد مثل PS3 بالا باشه.

6. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نتیجه گیری: صبر

با توضیحات گفته شده می‌توان گفت که ouya کنسول خوب و آینده‌داری می‌تواند باشد اما نه تنها کاربران ایرانی بلکه همه‌ی کاربران باید کمی برای خرید این کنسول صبر کنند، تا زمانی که هم بازی‌های بیشتر و متنوع‌تری تولید شده باشد و هم نسخه‌ی جدید شاید کیفیت ساخت راضی کننده‌تری داشته باشد.
    میلاد باید منتظر موند دید واسه آینده این کنسول چیکار میخواد بکنه چون نسل بعد قطعا حرفی برای گفتن در مقابل سونی و مایکرو نخواهد داشت مگر واسه نسل بعدش بتونه خودشو جا بده

8. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

چندين خبر :

1. تمام باندلهاي x one داراي هدست مخصوص خواهند بود و البته كابل hdmi 4k (مايكرو قبلا گفته بود براي اضافه كردن هدست درجعبه بررسي انجام ميده كه بالاخره قرار داده شد)
    2. قابليت ضبط كردن بازي و شر كردنش در ps4 رايگان خواهد بود در صورتي كه براي انجام اينكار در x one بايد اكانت گلد باشيد
    3. طي مصاحبه اخير مايكرو توصيه شده كه كنسول افقي قرار داده بشه (گفتن ذاتا كنسول رو اونجوري ساختن هم براي حفظ ظاهر وسيله اي براي تمام خانواده و هم تهويه مناسبتر)

+

چند تا عکس از باز کردن جعبه xone و محتویاتش :

.
    Last edited by halflife g; 08-08-2013 at 18:21.

10. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تمام باندلهاي x one داراي هدست مخصوص خواهند بود و البته كابل hdmi 4k (مايكرو قبلا گفته بود براي اضافه كردن هدست درجعبه بررسي انجام ميده كه بالاخره قرار داده شد)
    ایول
    همون 499 دلاریه اینا داخلشه عالیه واقعا
    Last edited by konami-pes; 08-08-2013 at 19:27.

12. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بچه ها اینم لینک دانلودش حتما ببینید سونی فن ها یه نظری بدن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وای انتظار چقدر سخته سه ماه دیگه یکی از این خوشگله مال منه

14. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

باید ببینیم خوشگله جیکار می کنه ..... ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض شایعه ؟

سال‌های زیادی از دوران طلایی شرکت SEGA می‌گذرد؛ سال‌هایی که این شرکت به همراه کنسول 8 بیتی و بعدها نیز 16 بیتی خود دنیای بازی‌ها را در اختیار داشت و امروز فقط یاد و خاطره‌اش باقی مانده است. در همین راستا در جدیدترین خبری که در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منشر شده است این گمان می‌رود که سگا بار دیگر می‌خواهد پا به عرصه صنعت کنسول سازی بگذارد و از قرار معلوم نیز نامش “Spectrum” می‌باشد (فعلا). همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید نام و آرم سگا در زیر این نام -- شده است که تاریخ 12 ژانویه یعنی E3 امسال را نشان می‌دهد که پیانش نیز بدین گونه است:

"دنیای جدید سرگرمی" هر چند هنوز مشخص نیست این تصویر واقعی است یا خیر ولی آمدن یک کنسول جدید از سوی سگا می‌تواند بسیار هیجان انگیز باشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 2 کاربر از Harvest_moon_majid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

طرف چقدر با هیجان داشت بازش می کرد!
    داشت ســــکتـــه می کرد
    3 بار دقیقآ وسط صحبتهاش اشاره به این کرد که کنسول زیبا,کنسول خوشجل,کنسول جیگر و این حرفها دیگه ...
    قضیه ps4 و xone مثه داستان مسابقه ی اون خرگوشیه با لاک پشته بود (کارتُنش اسمش یادم نی ولی فکر کنم بانی خرگوشه بود: دی)شده. xone همون خرگوشس که زودتر و با فاصله ی زیاد جلو میوفته ولی به خاطر سر به هوا بودنش و غرور کاذب از لاک پشته(ps4) غافل میشه میاد ازش رد میشه
    ولی قشنگ بود کلیپش,کنسول رو نادید بگیریم حس خوبی به آدم دس میده اون لحظه

19. 7 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •