تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 101 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1004

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک جامع تغذیه؛ بهداشت و سلامت عمومی ►►

آخر فروم باز raz72592's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض نظر پژوهشگران :علل بوي نا مطبوع دهان

پژوهشگران مي‌گويند 85 درصد علت بوي بد دهان به عواملي چون خشكي دهان، كمي ترشح بزاق به‌ويژه هنگام خواب، رعايت نكردن بهداشت دهان و دندان، استفاده نكردن از خلال دندان، مسواك نزدن، پوسيدگي دندان و التهاب لثه‌ها مربوط مي‌شود.
    آدم‌هايي را مي‌شناسيم كه به خاطر بوي بد دهان همسرشان از آنها طلاق گرفته‌اند.

شايد هيچ‌چيز ناخوشايند‌تر از بوي بد دهان براي يك زوج نباشد. در واقع تحمل اين بوي بد براي مدت طولاني غيرممكن است. اين افراد حتي به‌تدريج دوستان خود را هم از دست مي‌دهند.

مطالعات پزشكي جديد نشان مي‌دهد بوي بد دهان به گروه خاص و كوچكي از مردم منحصر نمي‌شود بلكه افراد بسياري نيز به اين مشكل مبتلا هستند ولي چون بدن غالباً با اين بوها سازگاري پيدا مي‌كند بيمار آن را احساس نمي‌كند.
    پژوهشگران مي‌گويند 85 درصد علت بوي بد دهان به عواملي چون خشكي دهان، كمي ترشح بزاق به‌ويژه هنگام خواب، رعايت نكردن بهداشت دهان و دندان، استفاده نكردن از خلال دندان، مسواك نزدن، پوسيدگي دندان و التهاب لثه‌ها مربوط مي‌شود.
    در خيلي از موارد بوي بد دهان موقتي بوده است و به‌زودي رفع مي‌شود مثلاً هنگام خواب، خالي بودن معده و مصرف سبزيجات و پياز و مقادير زيادي قهوه و دخانيات بويي از دهان افراد استشمام مي‌شود كه به‌زودي از بين مي‌رود.
    اين عوامل و بقاياي مواد غذايي باعث تراكم باكتري در دهان شده و باعث ايجاد تركيبات گوگردي و بوي بد دهان مي‌شوند.
    بد نيست بدانيد كه زبان و پرزهاي روي آن منطقه مناسبي براي رشد باكتري‌هاست بنابراين بايد در كنار نظافت دندان نظافت زبان را هم مراعات كرد.
    بوي بد دهان، ترشحات چركي از بيني و بروز سردردهاي خفيف و همچنين احساس سنگيني در سر از علائم سينوزيت مزمن است. نتايج تحقيقات نشان مي‌دهد: انجير، ميوه‌اي مقوي و شيرين است كه موجب از بين رفتن بوي بد دهان مي‌شود. بيماري‌هاي سيستم گوارشي و اختلال در عملكرد كليه و كبد، از مهم‌ترين عوامل سيستمي در بوي بد دهان است.
    پژوهشگران ژاپني مي‌گويند كه مصرف منظم ماست، بوي بد دهان را كاهش مي‌دهد چرا كه ماست سرشار از باكتري‌هاي سودمند است و درمواقعي از خمير دندان‌هاي قوي خوشبو‌كننده بهترعمل مي‌كند. شما زماني مي‌توانيد از بوي بد دهانتان جلوگيري كنيد كه علت آن را بدانيد. در 90 درصد موارد اين بوي بد به‌علت آلوده بودن محيط دهان است.
    جرم‌هايي كه به‌علت وجود باكتري در دهان شما نقش مي‌بندد عمده علت بوي بد دهان است. گاهي اوقات وجود عفونت و يا اشكالي در ريه‌ها باعث اين بوها مي‌شود. سريع خوردن غذا يكي ديگر از علل اين مشكل است. بوي موادي همچون سير و يا پياز مي‌تواند از طريق خون وارد ريه‌ها شده و بوي بد دهان را پديد آورد. تنباكو نيز يكي ديگر از مقصران اين ماجراست و چرك سينوس‌ها و يا ديابت نيز به عنوان مسبب بوي بد دهان شناخته شده است.

2. 3 کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض چند روش براي داشتن دهاني بدون بوي بد

[U"][/URL]

چند راه براي جلوگيري از بوي بد دهان وجود دارد.

اول اينكه دهان خود را تميز نگه داريد.

اين به معني 2 بار مسواك زدن در شبانه روز است.

دوم اينكه باقيمانده غذا ميان دندان‌هاي شما كه سبب تشكيل باكتري‌ها مي‌شود تنها

با نخ دندان بيرون مي‌آيد.

سوم اينكه زبان خود را نيز تميز نگه داريد.

پس از هر بار مسواك زدن زبانتان را هم با مسواك بشوييد كه محل رشد باكتري‌ها نشود.

دهانتان را مرطوب نگهداريد.

بزاق دهان ضد‌عفوني كننده‌اي خدادادي است.

بوي بد دهان در اول صبح به‌علت كم شدن ترشح بزاق است.

چهارم اينكه دهانتان را بشوييد.

پس از هر بار غذا دهانتان را آب بكشيد زيرا گشتن آب در دهانتان مي‌تواند غذاهاي

باقيمانده را از دهانتان خارج كند.

پنجم اينكه نعناع بجويد.

گر چه خوشبو كننده‌هاي دهان سبب ريشه كن شدن بوي بد دهان نمي‌شود

اما براي دقايقي مي‌تواند بوي غذايي كه خورده‌ايد را از بين ببرد

Last edited by raz72592; 01-06-2009 at 21:19.

4. 4 کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض 12 نكته جالب : جلوگیری از خواب آلودگی ظهر

1- چیزی بنوشید
    برای شروع می توان از روزی یک لیوان قهوه، چای و یا نوشابه شروع کرد، اما توجه داشته باشید که میزان بیش از اندازه کافئین هم موجب می شود که شما اندکی عصبانی شوید و آب بدن را نیز تبخیر می کند. به جای آن می توانید از نوشابه های انرژی زا با الکترولیت اضافه استفاده کنید.
    به علاوه باید در روز میزان کافی آب بنوشید. این عمل میزان آب بدن شما را تنظیم می کند، اشتهای کاذب به میان وعده های ناسالم را کاهش می هد و حس خواب آلودگی را نیز از میان می برد. اگر در یک نشست خسته کننده هستید و فقط باید سر خود را به منزله تایید تکان دهید، یک جرعه آب می تواند تمرکز از دست رفته شما را بار دیگر سر جایش بیاورد.
    از این گذشته شما باید مصرف الکل را از نهار خود حذف کنید. نوشیدنیهای الکلی باعث افت آنی فشار خون می شوند که این امر باعث ایجاد خستگی و کسالت می شود. بهتر است نوشیدن چنین چیزهایی را متوقف كنید.
    2- هر روز نهار میل کنید
    بیشتر ما آنقدر سرمان شلوغ می شود که نمی توانیم هیچ زمانی را به نهار خوردن اختصاص دهیم و از مضرات آن نیز بی خبر هستیم و نمی دانیم که این کار باعث ایجاد کسالت و خواب آلودگی در ظهر می شود. شما لازم نیست که هر روز یک وعده غذای کامل با انواع و اقسام پیش غذاها را میل کنید، اما حداقل مطمئن شوید که یک چیز کوچکی می خورید. سعی کنید نهار را بر روی میز کار خود نخورید. حتی اگر 20 دقیقه هم شده به خودتان استراحت دهید و نهار را در جای دیگری میل کنید.
    3- استراحت کوتاهی داشته باشید
    بایستید و تمام عضلات خود را بکشید تا خستگی از بدنتان در آید. لازم نیست این کار را خیلی پر سر و صدا انجام دهید و توجه دیگران را به خود جلب کنید و بعد هم با صدای بلمند خمیازه بکشید. فقط از سر جای خود بلند شوید، چرخی بزنید، عضلات پای خود را منبسط کنید و انگشتان دستتان را خم و راست کنید. اگر نمی توانید دفتر کار خود را ترک کنید، به عقب تکیه دهید و نفس عمیقی بکشید تا کاملا ریلکس شوید و میزان اکسیژن جذب شده تان را نیز افزایش دهید. کشش باعث می شود که قلنج های گردن و شانه هایتان بشکنند و سیستم گردش خون نیز بهبود یابد.
    4- حرکت کنید
    اگر ممکن است در طول وقت نهار خود به باشگاه ورزشی بروید. در غیر اینصورت برای راه رفتن به بیرون بروید، از پله استفاده کنید و یادداشت ها را به طور دستی به شعبه دیگر ببرید. اجازه دهید که خون در بدنتان به جریان افتد. این عمل متابولیسم بدن را تسریع می بخشد و از خواب آلودگی و کسالت نبز جلوگیری می کند.
    5- بر روی امور مختلف کار کنید
    اگر انجام کار روزانه شما را اندکی خسته کرده، بر روی مسئله دیگری که اندکی نیاز به خلاقیت دارد، کار کنید. گاهی کار گرفتن از ذهن شما را از خستگی و ضعف میان روز نجات می دهد.
    6- با همکارانتان ارتباط برقرار کنید
    کنار دستگاه کپی سر صحبت را با همکارتان باز کنید، به جای فرستادن نامه های الکترونیکی، خوب است که بر سر میز همکارتان بروید. از پاس دادن توپ های استرس زا به یکدیگر به شدت خود داری کنید. برقرار کردن ارتباط های منطقی با همکاران باعث می شود که روز کاری شما خیلی زودتر سپری شود. به علاوه خندیدن بر سر یک موضوع می تواند حال همه افراد را عوض کند.

6. این کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

7- چرت بعد از ظهر
    یک چرت 15 دقیقه ای معجزه می کند. البته منظور ما این نیست که ساعت های طولانی در اتاق استراحت بمانید، اما اگر به خودتان شک دارید می توانید به یکی از دوستانتان بسپارید که شما را بعد از نیم ساعت صدا کنند و یا اینکه ساعت خود را کوک کنید تا سر وقت زنگ بزند.
    8- از اسنک استفاده کنید
    یک سیب یا مقداری ماست جزء میان وعده های فوری بی نظیر هستند. سعی کنید به صورت خود مقداری آب خنک بزنید تا رخوت از شما دور شود. گاهی اوقات حتی شستن دست ها نیز به شما کمک می کند تا احساس خستگی کمتری بکنید.
    10- گرما را کاهش دهید
    کار کردن در یک فضای سرد تر باعث می شود تا شما هشیار تر بمانید. اگر اطراف شما گرم باشد احتمال دارد که به خواب فرو روید. البته اگر همکارتان داشت از شدت سرما به خود می لرزید بهتر است که دست خود را از روی درجه گرمکن بردارید و لباس هایتان را کم کنید. ژاکتتان را بعد از نهار در بیاورید و از پوشیدن پلوور و بلوزهای یقه اسکی و کلفت خود داری کنید.
    11- از نور بیشتری استفاده کنید
    میزان نوری که در طول روز در معرض آن قرار داشتید را افزایش دهید. سعی کنید در بیرون قدم بزنید به جای اینکه از آسانسور پارکینگ استفاده کنید. میز خود را جایی قرار دهید که بتوانید به راحتی به خارج از پنجره نگاه کنید. اگر ممکن بود لامپ های فلورسنت را خاموش کنید و از چراغ های رومیزی استفاده کنید.
    12- به برنامه های بعد از کار فکر کنید
    کارهای باقیمانده خود را بر روی کاغذ یاد داشت کنید تا ببینید که دقیقا چه زمانی می توانید محل کار خود را ترک کنید. با خودتان فکر کنید که قصد دارید چه کارهایی انجام دهید بنابراین یک چیز مثبتی برای فکر کردن پیدا می کنید. به موضوعات مختلفی می توانید فکر کنید. مثلا تصور کنید که نامزد خود را برای تماشای یک فیلم به سینما برده اید و یا با دوستان به بیرون رفته اید تا چرخی بزنید. این فکر هر چه که باشد حالت سستی شما را از بین می برد. زمانی که متوجه می شوید که باید در زمان معینی محل کار خود را تر ک کنید به طور حتم کار خود را با توجه و دقت بشتری انجام می دهید.

8. 2 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض چک لیستی برای سلامت روانی:

سلامت روانی حالتی بسیار فراتر از نداشتن بیماری و اختلالی روانی است. در واقع، سلامت روانی از سه بخش زیر تشکیل می شود:
    - چه احساسی نسبت به خود دارید
    - چه احساسی نسبت به دیگران دارید
    - چگونه نیازهای زندگی روزمره خود را تامین می کنید

سلامت روانی، دارای درجات متعددی است و یک ویژگی مشخص، معیاری برای سلامت روانی نیست و نداشتن آن نشانی بر بیماری ای روانی. در واقع، کسی نیست که تمام ویژگیهای سلامت روانی را در تمام مدت عمر خویش، دارا باشد.

10. 2 کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض

- آیا احساس خوبی نسبت به خود دارید؟
    * از امور روزمره لذت می برم.

* احساس می کنم در دست و پنجه نرم کردن با بسیاری از وقایع، توانایم، و احساسات، کنترل امور را از دستم خارج نمی کنند.

* در پیمودن راه زندگی، قادر به پذیرش و تحمل ناامیدی های آن هستم.

* دارای دیدگاهی مدارا گر و با سعه صدر، نسبت به خود و دیگران هستم.

* نسبت به توانایی های خود، واقع بین ام.

* می توانم کمبودها و ناتوانی های خویش را بپذیرم و بدانها بخندم!

12. 2 کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض

- آیا با دیگران احساس راحتی می کنید؟

* توانایی دارم که دیگران را دوست بدارم و علایق و نیازهایشان را در نظر گرفته، بدانها اهمیت دهم.

* دارای روابط عاطفی نزدیک هستم که برایم رضایت بخش اند و به علاوه دراز مدت هستند.

* می توانم به دیگران اعتماد کنم و حس می کنم دیگران نیز می توانند به من اعتماد نمایند.

* از دیگران سوء استفاده نمی کنم و همچنین اجازه نمی دهم کسی از من سوء استفاده نماید.

* نسبت به دیگران، احساس مسوولیت می کنم.

14. 2 کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض

- آیا توانایی حل نیازها و مشکلات زندگی را دارید؟

* هنگامیکه مشکلی بوجود می آید، برای حل آنها اقدام می کنم.

* مسوولیت می پذیرم.

* اگر امکانش باشد، محیط اطرافم را شکل می دهم و می توانم در گیرودار مشکلات زندگی، انعطاف داشته باشم.

* از پیش برنامه ریزی می کنم و از آینده نمی ترسم.

* از تجربیات جدید استقبال می کنم و اهداف واقع بینانه ای برای خود در نظر می گیرم.

ترجمه از pamphlet ای منتشر شده از انجمن ملی سلامت روانی آمریکا

16. 3 کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hbboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شهر راز

پيش فرض

من شنيدم افسرده گي هم ميتونه به بوي بد دهان ربط داشته باشه پس در صورت دپرس بودن درمان اون:دي

18. 2 کاربر از hbboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hbboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شهر راز

پيش فرض

با اين چك ليست من از سلامت كامل بر خوردارم!

20. 2 کاربر از hbboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •