سلام بهترین راه این که کلید print scrn رو بزنی و بعد بری تو نرم افزار paint کلید paste رو بزنی و بعد عکستو سیو کنی
سلام بهترین راه این که کلید print scrn رو بزنی و بعد بری تو نرم افزار paint کلید paste رو بزنی و بعد عکستو سیو کنی
به امار بالا لطفا دقت کنید...دقیقا ریز همه کارایی که تو این 4 فصل انجام دادم((چهار فصل با تابستان فعلی جهارمین فصل)) نشون میده...سالوادوره بوکتی رو 15 میلیون فروختم به یووه و در عوض یه بازیکن 17 ساله به نام بومبیلو رو خریدم که بازیکن regen هست...
آقا من چرا تا خالا اخراج نشدم؟ حداقل 3 تا تاکتیک باید انتخاب کنی؛ sideline instructions هم که بازیکنا میگی چطوری بازی کنن خیلی موثره!
من فك كنم منظور دوستمون اينه كه زود ١٠ نفره ميشه...شما بايد در قسمت team instruction بري و در قسمت tackling شدت تكل ها رو كم كني و رويكرد pressing رو روي caution يعني بازي محطاطانه قرار بدي..شما حتما اين قسمت رو روي aggresive ميذاري...
در ضمن واسه هر بازيكن هم ميتوني در قسمت player instruction حالت tackling هر بازيكني رو روي easy قرار بدي..احتمالا بازيكناي دفاعي شما مثل :مدافعان مياني و هافبك دفاعي حالت tackling شون روي hard هست....
فصل جديد رو بد شروع كردم.تو super cup italia ٥ بر صفر مغلوب يوونتوس شدم..بزودي عكساي بازي رو ميذارم.بدترين بازي كه تو اين ٣ سال كردم.![]()
بتیس رو برداشتم هیچی بودجه ترانسفر نداشت برا همین درشروع بازی چندتا بازیکن رایگان گرفتم .
عکس بهترین بازیکن رایگانی که گرفتم![]()
اینم عکسای من
![]()
Last edited by spirit's; 15-06-2013 at 19:35.
ببین بازی با تقلب هیچ کیفی نمی ده![]()
نکته ای برای خرید بازیکن.
تو نقل و انتقالات نیم فصل برید سراغ بازیکنایی که فقط 6 ماه از قراردادشون مونده بعد گزینه aproach to signرو بزنید و بازیکن رو رایگان در اخر فصل یه خدمت بگیرید.
من خودم الان با بتیس تو نیم فصلم اگه بازیکنی اینطوری بخرم عکسشو می زارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)