حالا واسه چی هست ؟؟
حالا واسه چی هست ؟؟
upgrade Windows 8 RTM to GDR release
This post-RTM update is huge, about 160MB for 64bit and 97MB for 32bit system, contains fixes for improving reliability and performance in battery life, Windows 8 apps, Start screen, audio and video playback, and driver compatibility
Last edited by archtc; 01-11-2012 at 22:36.
ای خدا. مگه خط دوم ننوشته بود KB2756872 Upgrades Windows 8 RTM To GDR Release
آپگرید wsindows 8 rtm به GDR Releas .. پایینش هم توضیح داده GDR Releas (احتمال خیلی زیاد همون نهایی) هستش ...
------------------------------------------------------------------
به نظر من کسایی که قبلاً rtm رو دانلود کردن (مثل من) الان فقط اپدیت KB2756872 رو دانلود کنن، کسایی هم که هنوز دانلود نکردن، یه لینک مطمئن از همین rtm رو دانلود کنن + آپدیت KB2756872
یعنی نسخه rtm رو آپدیت کنیم و تبدیل بشه به gdr همه چی حله؟
90نسخه روزه مایکروسافت چی با اونم میشه؟![]()
من این کارو از 27 اکتبر انجام دادم و آپدیتی در حدود 200 مگ هم دانلود و نصب کرد و تبدیل به اصطلاح آخرین ورژن 8 شد !
منتهی الان دوباره به ویندوز 7 روی آوردم . به نظرم ویندوز 8 خیلی کسل کننده بود و باز و بسته فولدرها و برنامه ها اذیتم میکرد .
90 روزه همون rtm هست دیگه 9200.win8_rtm.120725-1247
هنوز میهن دانلود در قبال این سیاست سکوت کرده و چیزی واسه دانلود نذاشته .... به نظرم هنوزم باید صبر کرد ..... من هنوزم مشکوکم به این نسخه هااحتمالاً سایتها همین rtm رو با اپدیت KB2756872 اینترگریت کنن و به عنوان ریتیل بیرون بدن
احتمال زیاد همین آپدیت باشه. به چند دلیل: طبق گفته یوزرهای همین جا بیلد نامبر بعد از آپدیت عوض میشه، آپدیت هم مال مایکروسافت هست و مال سایتهای متفرقه نیست که بگیم این بیلد نامبر با ترفندهایی دستکاری شده ... دلیل دیگه. کسایی که ویندوزشون رو از هفت به هشت اپگرید کردن (خریداری کردن) بیلد نامبر همین rtm رو داشتن
90 روزه که خود مایکروسافت گذاشته بعد 90 روز کلا از کار میافته با کرک هم درست نمیشه باید پاکش کنی
اون برا توسعه دهنده هاس
نه
من که میگم بهترین کار صبر کردنه
نه اینطوری نیست !! چند روز دیگه شرکتا میان اون آپدیت رو روی ویندوز نصب میکنن و در حالی که ویندوز این آپدیت رو نصب شده و به همراه داره به عنوان نسخه ی 26اکتبر و کامل بیرون میدن ! یعنی شما وقتی ویندوز رو نصب میکنی اون آپدیت روش نصبه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)