سلام
کدوم منطقه مخابراتی هستی؟
سلام
کدوم منطقه مخابراتی هستی؟
salam bebakhshid farsi nasb nist
jadidan sorate saba kheily kam shode va aslan nemishe vared hich siti shod
aya sorate shatel va ... ham kam shode ?
سرعت داغونه،اینترنت من از شاتله.دهنم سرویس شده.شب با سرعت 5 دانلود داشتم.به خاطر جلوگیری از گردش راحت اطلاعات تا روز عاشورا همین وضع است.درگذشت آیت الله منتظری این سانسور اطلاعات را جلو انداخت.
اینکه خوبه من دیروز دیگه خیلی سرعتم بالا میرفت به 2 کیلو بایت میرسید،در بقیه موارد صفر...
یکی نیست بگه بابا همه میمیرن ما هم میمیریم دیگه چی کار دارید به سرعت اینترنت...
بلاخره پس از بار ها تلاش شاهد پاسخگویی دوستان در شرکت شاتل بودیم...
این واسم میل شده بود:
مشترک گرامی
با سلام
در حال حاضر به دلیل اختلال روی دیتای مخابرات شاهد مشکل افت سرعت روی سرویس می باشیم خواهشمندیم تا برطرف شدن مشکل تامل بفرمایید.
از صبر و شکیبایی شما صمیمانه سپاسگذاریم
شهرک قدس میخوام adsl نامحدود با سرعت 128 بگیرم لطفا شرکتهای ارائه دهنده رو معرفی کنید
فکر کنم با قضیه عاشورا اختلالات روی دیتای مخابرات دوباره حسابی اوت کنهدر حال حاضر به دلیل اختلال روی دیتای مخابرات شاهد مشکل افت سرعت روی سرویس می باشیم خواهشمندیم تا برطرف شدن مشکل تامل بفرمایید.![]()
با سلام من قسمت نیروگاه هستم اما پیش شماره ما 890دارم به همین خاطر هیچ کدوم از مرکزها این پیش شماره را ساپورت نمیکنند
سلام به همه
من تاره می خوام adsl بگیرم یکی که خیلی وارده و خیلی جاها رو امتحان کرده یه جای خوب رو به من راهنمایی کنه ممنون می شم چون من خیلی وارد نیستم خواهشاً همه موارد رو که میدونید در نظر بگیرید من بیشتر واسه دانلود نیاز دارم حالا هر طور که میتونید راهنماییم کنید یه جای خوب خوب میخوام ..........بازم مرسی از همه......
سلام دوستان
من 2 ساله اینترنت شاتل تو قم دارم !
الان اکو 128 دارم که با سرعت 50 دانلود میکنه ! شبانه متوسط 400 مگ دانلود میکنه که بعضی اوقات 1 گیگ !
میخواستم سرویسم رو به آسیاتک تقییر بدم ! آسیاتک نامحدود داره !
من قبلا تهران که بودم آسیا تک داشتم و خیلی راضی بودم ! کسی هست که توی قم آسیاتک داشته باشه !
میخواستم ببینم خوبه ؟ قعطی نداره ؟ سرعتش واقعیه ؟
با تشکر
یا علی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)