سلا من تازه اين تاپيک رو ديدم
2 تا سوال داشتم.
1.بين I-mate ها کدوم بهتره .هم از نظر ظاهر و هم کارايي
2.Jasjam قيمتش چنده.
3.فرق O2 با Qtek با I-mate چيه.؟؟ چون از نظر ظاهر فرق نمي کنند.
سلا من تازه اين تاپيک رو ديدم
2 تا سوال داشتم.
1.بين I-mate ها کدوم بهتره .هم از نظر ظاهر و هم کارايي
2.Jasjam قيمتش چنده.
3.فرق O2 با Qtek با I-mate چيه.؟؟ چون از نظر ظاهر فرق نمي کنند.
Last edited by nemesis; 14-10-2006 at 05:44.
خيالت راحت عزيزم همشون دارن ولي تو ايران بي استفادست ...نوشته شده توسط hossein0782
چشات قشنگ ميبينهنوشته شده توسط blocked
![]()
والا سوال اولت رو نميدونم ولي خودش با شبكه ست ميشه...نوشته شده توسط baron
سوال دوم هم اينا همش حرفه ... من يه جاسجم و PDA2k از دبي اوردم مثل گوشيهاي ديگه كار ميكنن...
نه عزيز اين مشكلي كه همه پاكت پي سي ها دارن ...نوشته شده توسط blocked
و فايلها OTA هم در گوشي باز نميشه ... اما راه داره كه تو Paint بازشون كرد.
سلام به همه دوستان گلم . امین جان من همه 43 صفحه رو خوندم خیلی تاپیک خوبی راه انداختی خسته نباشی.
میخواستم یه مشورت با شما بکنم اگر مارو قابل بدونی.
راستش من خیلی ایبوک می خونم تا قبل از این که تاپیک شما رو ببینم میخواستم یه پرینتر لیزری سیاه و سفید بخرم تا ایبوک هام رو پرینت بگیرم تا از شر چشم درد و مشکلات خوندن کتاب از مانیتور crt خلاص بشم
( چشم و چالم در اومد از بس به صفحه سفیدش خیره شدم ) . به هر حال تصمیم جدی گرفته بودم که یه صدو بیستومنی پیاده بشیم تا اینکه تاپیک شما رو دیدم که تو صفحه اول امده که یکی از کارایی pad ها خواندن کتابهای الکترونیکی هست . بنابراین یه جرقه تو ذهنم اومد که به جای پرینتر یه pocket pc بخرم .
خلاصه میکنم یکی از دوستام یه pocket pc i-mate داره سی پی یو 400 مگاهرتز با قابلیت نصب سیم کارت و ... با ویندوز موبایل 2003 . که داره ردش میکنه .
به من پیشنهاد داده که 120000 تومن بعلاوه گوشی خودم که sonyeErricson k-300 هست بهش بدم و معامله کنیم همه چیزم داره دفترچه و کتابچه و ... فقط رم نداره که گفته میتونم با 10000 تومن بخرم. قاب فابریک هم نداره.
خوب حالا به نظر شما میارزه این کارو کنم ؟ بعد من میخوام از این دستگاه برای خوندن ایبوک استفاده کنم میخوام بدونم نرم افزاراش هست که فرمت pdf و chm رو برای ویندوز موبایل پشتیبانی کنه ؟
ممنون سوالات دیگم رو تو پست بعد میدم.
دوباره سلام . خوب این دوستم دستگاشو یه چندروزی به من امانت داده که باهاش کار کنم . چندتا سوال داشتم .
من بلاخره دستگاه رو یه جوری به کامپیوترم شناسوندم . میخوام ببینم چطوری باید روی pocket pc برنامه نصب کرد؟
چرا فایلهایی اگزه که تو گوشی میریزم اجرا نمیشه؟
فعلا همینا بسه .
ممنون .
Last edited by hamid_xp; 16-10-2006 at 09:47.
با تشکر از امین زیکزاک براreply (البته بعداز روز reply )
من یه سئوال یرسیده بودم که سیستم ایران با کدوم باند GSM کار می کنه جوابش رو پیدا کردم 800 و1900 MHz
USB با miniUSB چه فرقی میکنه میشه باهاشو وسایلی که با یواس پی مثل cool disk (flash memory)
کار میکنن به PDA وصل کرد
نوشته شده توسط hamid_xp
سلام.
چرا كه نه شما بهترين راه انتخاب كردي . در ضمن با قيمت خوبي ام داري اي ميت ميگيري ولي مودلش نگوفتي
به هرحال هر مدلي كه باشه چيز خوبي فقط چند روزي آزمايش كن ببين سالم باشه .
Last edited by hossein_dig; 16-10-2006 at 16:37.
نوشته شده توسط hamid_xp
دو راه داره يكي از طريق كامپيوتر كه بعد از وصل شدن پاكت پي سي به كامپيوتر به وسيله ActiveSync . برنامه ها رو تو كامپيوتر اجرا مي كني و اتوماتيك توي پاكت پي سي نصب مي شه
راه دوم برنامه هاي با پسوند cab توي پاكت پي سي كپي مي كني بعد اجراش ميكني وخودش نصب ميشه.
در ضمن فايل اگزه كامپيوتر تو pocket pc بي معني يعني سيستم عاملش فرقه ميكنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)