من ورژن 1.5 رو از سایت اسکیدرو دانلود کردم(فایل نصبی نبود و اکسترکتش کردم) ولی اجرا نمیشه.برای اجراش باید نسخه قبلی رو حذف کنم؟
من ورژن 1.5 رو از سایت اسکیدرو دانلود کردم(فایل نصبی نبود و اکسترکتش کردم) ولی اجرا نمیشه.برای اجراش باید نسخه قبلی رو حذف کنم؟
آقا یکی این فایل کاملشو برای دانلود قرار بده
منظورم آپدیت 1.5
نسخه قبلی رو تونسته بودید اجرا کنید ؟! نسخه قدیمی رو هم بهتره حذف کنید . کرک نسخه جدید رو هم دانلود کنید .من ورژن 1.5 رو از سایت اسکیدرو دانلود کردم(فایل نصبی نبود و اکسترکتش کردم) ولی اجرا نمیشه.برای اجراش باید نسخه قبلی رو حذف کنم؟
آخرین نسخه DirectX و آپدیت کارت گرافیک و ویندوز رو هم انجام بدبد. احتمالا مشکلتون برطرف میشه.
نسخه قبلی رو الانم بدون مشکل اجرا میکنم ولی نسخه 1.5 به محض اینکه اجراش میکنم چند ثانیه صفحه سیاه میاد و از محیط بازی میاد بیرون
دیگه کلافه شدم! از وقتی ویندوز رو عوض کردم به نسخه نهایی 8 (پرو با مدیا پلیر) و اوریجین بازی رو آپدیت کرد، دیگه نتونستم اجراش کنم. موقع رسیدن به منوی اصلی (بعد لود پروفایل و Hospitality setting) کرش می کنه!
همه چی هم آپدیت و به روزه. آدم انقدر از دست بازی که کلی پول براش داده زجر بکشه نوبره واقعا!
تو خود سایت EA هم نوشتم. گفتم اینجا هم بنویسم شاید کسی ایده ای داشت!
راستش روش های زیادی برای رفع مشکل گفته شده .نسخه قبلی رو الانم بدون مشکل اجرا میکنم ولی نسخه 1.5 به محض اینکه اجراش میکنم چند ثانیه صفحه سیاه میاد و از محیط بازی میاد بیرون
یکی آپدیت کارت گرافیک - آپدیت ویندوز - نصب DirectX , VC , Net Framework - پایین آوردن رزولوشن و تنظیمات گرافیکی بازی .
پاک کردن مدیاپلیر و نصب دوباره اون .
انگلیسی بودن اکانت ویندوز و نام PC .
سلام
من بازی رو توی ویندوز 8 نصب کردم اما اجرا نمیشه ...
کلیک که میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ...
جالب اینجاست که میرم توی وین 7 اجرا میشه !!!
مشکل از کجاست ؟
آقا من هیچ مشکلی با اجرا واین چیزا ندارم فقط مشکل رو دسته بازیه دسته بازی شناسایی میشه تو بازی میتونی بازی کنید ولی میخواید مثلا تکنیک اجرا کنید نمیشه تکنیک هم مثل فیفا 12 هستش یا فرق کرده فک نکنم فرقی کرده باشه با همینه دسته فیفا 12 تمام تکنیکهاشو اجرا میکنم ولی این فیفا 13 نمیدونم چرا اجرا نمیکنه فقط تکنیکهارو اجرا نمیکنه و گرنه همه چیز ساپورت میکنه
از این نرم افزار برای تنظیم Joystick و آنالوگ سمت راست استفاده کنین .
حجم : 574 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات آنالوگ راست رو هم طبق تصویر زیر انجام بدین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه دقیق باید چیکار کنم اخه طبق عکس هم تنظیم کردم ولی باز اثری نداشت انگار نه انگار؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)