صفحه 27 پست 262 در همین تاپیک... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی...![]()
صفحه 27 پست 262 در همین تاپیک... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی...![]()
با سلام . من اونجایی که چندتا گزینه میاد گیر کردم ( عکس زیر ) . اینجا من همون گزینه ی آخر رو می زنم ولی وقتی که می زنم یک اروری میده . می نویسه : No Drives Found
مشکل چیه ؟؟؟
![]()
سلام
من تا حالا با VM ware کار نکردم
ولی فکر کنم باید گزینه سومی انتخاب کنی
use free space on selected drives
راستی چرا با لایو دیسک کار نمیکنید تجریه اون بهتره
نه . من خودم می دونم گزینه ی سوم رو باید بزنم . وقتی می زنم یک مشکل غیر عادی می گیره . می نویسه : No Drives Found . این برا چیه ؟؟؟
ویندوزت XP هست یا vista؟ (البته سئوال خیلی مربوطی نیست...)
با سلام...
می خواستم ببینم چه جوری میشه فدورا را uninstall کرد بدون این که ویندوز صدمه ببینه؟
با سلام...
می خواستم ببینم چه جوری میشه فدورا را uninstall کرد بدون این که ویندوز صدمه ببینه؟
باید فقط MBR رو تصحیح کنی.
که برای این کار چندین روش هست.
1- با داس بالا بیا و دستور زیر رو در خط فرمان داس وارد کن.
2- سی دی ویندوز xp رو بزار و باهاش بالا بیا. بعد برو قسمت Recover (البته فکر کنم این باشه.) و بعد با یوزر Administrator وارد شو و بعد دستور زیر رو بزن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست آخر ریست کن و وقتی ویندوز بالا اومد، پارتیشنهای لینوکس رو پاک کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به همین راحتی!
من راه حل دوم را خواستم اجرا كنم ولي وقتي fix mbr زدم يه پيغام داد كه ممكنه همه پارتيشن ها به هم بريزه. من هم گفتم بيخيال بابا... حالا مي خوام بپرسم كه براي همه اين warning رو مي ده يا مال من يه چيزيش بوده كه گفته...
من خودم راه اول رو رفتم و راه دوم رو نرفتم چون اون موقع که می خواستم لینوکس رو پاک کنم، پسورد Administrator ویندوز رو فراموش کرده بودم و بدون این پسورد اجازه هیچ کاری نمیده.
در مورد پیغام هم اگه پیغام رو نوشته بودی بهتر بود. ولی فکر نکنم مشکلی برات پیش بیاد. احتمالاً منظور از به هم ریختن پارتیشن ها, پارتیشنهای غیر ویندوزی مثل پارتیشن ex2 و ex3 هست.
همون راه اول رو برو و خودت رو راحت کن.
سوالی هست در خدمتیم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)